Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(vixiuke @ 2009 04 13, 20:11)
Ir mano margučiai:

Vixiuke, lb gražūs margučiai wub.gif
O aš pamiršau Žele žiedą aliejumi patepti, tai nlb estetiškai išsivertė, bet niekis, skaniai susivalgė, nes iš šaldytų vyšnių dariau biggrin.gif
O kiaušinukų jau nebeliko ax.gif , dažiau su svogūnų lukštais ir truputį kurkuma įbėriau.
Lb buvo patogu mišrainytes sudėti šaldytuve Optima indeliuose, o silkutę Mini-max indelyje thumbup.gif , tortas keptas "Princesėje" normaliai tilpo į Samba pyraginę, užsidarė dangteliu, jokių pašalinių kvapų, vienu žodžiu viskas liuks gavosi smile.gif
Tiesa, lb patogu buvo perpjauti biskvitą su dantytu duonriekiu peiliu, atsipjovė gražiai, lygiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 13, 20:59)
Vixiuke, lb gražūs margučiai  wub.gif
O aš pamiršau Žele žiedą aliejumi patepti, tai nlb estetiškai išsivertė, bet niekis, skaniai susivalgė, nes iš šaldytų vyšnių dariau  biggrin.gif
O kiaušinukų jau nebeliko  ax.gif , dažiau su svogūnų lukštais ir truputį kurkuma įbėriau.
Lb buvo patogu mišrainytes sudėti šaldytuve Optima indeliuose, o silkutę Mini-max indelyje  thumbup.gif , tortas keptas "Princesėje" normaliai tilpo į Samba pyraginę, užsidarė dangteliu, jokių pašalinių kvapų, vienu žodžiu viskas liuks gavosi  smile.gif
Tiesa, lb patogu buvo perpjauti biskvitą su dantytu duonriekiu peiliu, atsipjovė gražiai, lygiai  smile.gif

ačiukas smile.gif
o man labai patiko košėliukas tas, kur tiesiai formoje galima kočioti... kepiau medaus tortą, tai super kaip greit ir patogu...
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2009 04 13, 21:30)
ačiukas smile.gif
o man labai patiko košėliukas tas, kur tiesiai formoje galima kočioti... kepiau medaus tortą, tai super kaip greit ir patogu...

O būna to kočėliuko atskirai pirkti? Ar čia iš žaislinio rinkinio? Turėtų būti patogu, galima plonesnį blyną iškočioti.
Jau lb senai Medaus tortą dariau blush2.gif , kai vaikai paaugliai buvo..
Kažin ar pasiteisina tas barstytuvas pudros cukrui, nu bla, užkrito jo pavadinimas blush2.gif , bet jūs tai žinot apie ką aš smile.gif
Nžn kodėl, bet išpuošti tortą man nlb sekasi blush2.gif , trūksta fantazijos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 14, 08:25)
Kažin ar pasiteisina tas barstytuvas pudros cukrui, nu bla, užkrito jo pavadinimas  blush2.gif , bet jūs tai žinot apie ką aš smile.gif
Nžn kodėl, bet išpuošti tortą man nlb sekasi  blush2.gif , trūksta fantazijos  biggrin.gif

Man tas barstytuvas labai patinka. Tik vat kol perpratau kaip i ji miltu arba cukraus pudros pripilt, tai visa virtuve balta buvo tongue.gif

O tas koceliukas, tai uz aktyvuma, todel atskirai dar kol kas nera, na nebent kas nenaudoja ir noretu issikeisti arba parduoti.
Atsakyti
Vixiuke tavo margučiai tikrai labai gražūs bigsmile.gif Man ir labai patinka ryžių pribert į koines tongue.gif

Barstytuvas man ir patinka ir tinka, tik aš jau nekaitalioju miltų ir cukraus pudros, tingiu terliotis blush2.gif , bet vat pudrytei thumbup.gif Reikia tokio antro lotuliukas.gif

Vixiuke, ar tau patogu buvo medutį princesėj kočiot g.gif Aš tai iškart ant silikoninio paklotėlio išsikočioju ir kepu, darbuojuosi su dviem silikoniniais paklotėliais tongue.gif
rosse o dėl papuošimų ir fantazijos trūkumo užeik į saldumynai - tortų puošyba arba pagyrų puodas - nepasigailėsi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 14, 08:58)
rosse o dėl papuošimų ir fantazijos trūkumo užeik į saldumynai - tortų puošyba arba pagyrų puodas - nepasigailėsi bigsmile.gif

O.., gera mintis, įlysiu paskaitinėti kas ten gero, o tai mano dekoravimo maišelis guli be darbo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 14, 10:25)
O.., gera mintis, įlysiu paskaitinėti kas ten gero, o tai mano dekoravimo maišelis guli be darbo  ax.gif

Man tai ten aukstieji pilotazai. As pamenu, mano mama, meduciui turedavo issikarpiusi trafareta. Pati torta apibarstydavo trupinukais, ant virsaus uzdedavo trafatera is kartoniuko, apibarstydavo pudra. Kartais nebloga iseitis mirksiukas.gif
Atsakyti
Betti ir man aukštieji pilotažai ten bigsmile.gif nu bet žmogus, stebi, kopini, semies naujų idėjų ir progresas yra drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 14, 10:12)
Betti ir man aukštieji pilotažai

Paskaitinėjau lens.gif tas tėmeles karsta.gif ką panos išdarinėja user posted image, slepiuosi po pernykščiais lapais su savo kepiniais... user posted image
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 14, 08:58)
Vixiuke tavo margučiai tikrai labai gražūs bigsmile.gif Man ir labai patinka ryžių pribert į koines tongue.gif

Barstytuvas man ir patinka ir tinka, tik aš jau nekaitalioju miltų ir cukraus pudros, tingiu terliotis blush2.gif , bet vat pudrytei  thumbup.gif Reikia tokio antro lotuliukas.gif

Vixiuke, ar tau patogu buvo medutį princesėj kočiot g.gif Aš tai iškart ant silikoninio paklotėlio išsikočioju ir kepu, darbuojuosi su dviem silikoniniais paklotėliais tongue.gif

labai patogu su tuo kočėliuku tiesiai princesėje kočioti, o dar kai ji būna šilta, tai tešla labai lengvai kočiojasi... ir forma visu vienoda
Atsakyti
Gegužės viduryje anūkui 8 metukai sueina, norėtusi kažkaip nustebinti, teks mokintis puošybos smile.gif Ačiū, kad užrodėt tėmukę mirksiukas.gif , teks senatvėje pasisemti naujų idėjų, tobulėjimui nėra ribų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosee @ 2009 04 14, 12:29)
Gegužės viduryje anūkui 8 metukai sueina, norėtusi kažkaip nustebinti, teks mokintis puošybos  smile.gif Ačiū, kad užrodėt tėmukę  mirksiukas.gif , teks senatvėje pasisemti naujų idėjų, tobulėjimui nėra ribų  biggrin.gif

galiu padėti...turiu paprastu ir neblogu idėjų .i AZ kada parašysiu...
Atsakyti