Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Sviekos 4u.gif

Galų gale išbandžiau savo karūnos formą ir kepiau keksą. Tai super, gražiai iškėpė ir išsiėmė puikiai thumbup.gif

Klausimas ne į temą, esate puikios kulinarės - kuo dažote kiaušinius? Mane domina, nes parduotuviniai dažai - nieko gero (ten kur mirkyti reikia).
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 13, 15:46)
Sviekos  4u.gif

Galų gale išbandžiau savo karūnos formą ir kepiau keksą. Tai super, gražiai iškėpė ir išsiėmė puikiai  thumbup.gif

Klausimas ne į temą, esate puikios kulinarės - kuo dažote kiaušinius? Mane domina, nes parduotuviniai dažai - nieko gero (ten kur mirkyti reikia).

su metais grizau prie naturaliu budu cool.gif dabar tik svogunu lukstais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 04 13, 16:04)
su metais grizau prie naturaliu budu  cool.gif dabar tik svogunu lukstais  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif Ir aš taip pat - svogūnų laiškais, o kiaušiniams apdėti vaikai pririnko šalpusnių, žibučių, visokiausių lapelių, aprišom tampriai pėdkelnėm ax.gif ir gavosi visai gražūs wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2009 04 13, 15:52)
drinks_cheers.gif  Ir aš taip pat - svogūnų laiškais, o kiaušiniams apdėti  vaikai pririnko šalpusnių, žibučių, visokiausių lapelių, aprišom tampriai pėdkelnėm  ax.gif  ir gavosi visai gražūs  wub.gif

Turbūt norėjai parašyti lukštais lotuliukas.gif

Ir pas mus populiariausias dažymo būdas, ir gražiausias. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 13, 17:02)
Turbūt norėjai parašyti lukštais lotuliukas.gif

Ir pas mus populiariausias dažymo būdas, ir gražiausias. thumbup.gif

Aišku lukštais smile.gif , matyt persivalgiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Ir mes visad dažom su svogūnlukščiais drinks_cheers.gif bet dukra vis nori pabandyt su dažais pirktiniais, vis bandom po kiaušą kokį mėlyną gaut, bet nepavyksta schmoll.gif Viskas kitais metais nusipirksiu pabandyt kur siūlams ar medžiagai dažai skirti, net maximoj mačiau pardavinėjo, ten jie parduodami po vieną spalvą, gali prisirankiot mirksiukas.gif

Karūna tikrai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 13, 17:42)
Ir mes visad dažom su svogūnlukščiais drinks_cheers.gif bet dukra vis nori pabandyt su dažais pirktiniais, vis bandom po kiaušą kokį mėlyną gaut, bet nepavyksta  schmoll.gif Viskas kitais metais nusipirksiu pabandyt kur siūlams ar medžiagai dažai skirti, net maximoj mačiau pardavinėjo, ten jie parduodami po vieną spalvą, gali prisirankiot mirksiukas.gif

Karūna tikrai  drinks_cheers.gif

mes irgi dažome su laiškais ir taip pat su tais medžiagai skirtais dažais.. nes maximiniai nieko nenudažo. Prieš tai dar juos papuošiam žolytėm, ryžiais, laikraščiu, svogūnų lukštais ir labai gražiai gaunasi... vėliau gal foto įkelsiu smile.gif
Atsakyti
Man asmeniskai irgi labiausiai svogunu lukstais dazyti patinka thumbup.gif O maximinius nupirkau vaikui, tai i kiausinio luksta nieko nekibo, bet pats kiausinis pralupus buvo melynas, o kitas ruzavas doh.gif iki pat trynio g.gif O vaikis tik i naturalius taikesi lotuliukas.gif Daugiau nepirksiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 04 13, 15:04)
su metais grizau prie naturaliu budu  cool.gif dabar tik svogunu lukstais  mirksiukas.gif

Vat ir aš su lukštais, bet norėjosi ir dažais, bet jie nedažo. T.y. nudažė tik puptpelės kiaušinius g.gif

QUOTE(davija @ 2009 04 13, 17:42)
Ir mes visad dažom su svogūnlukščiais drinks_cheers.gif bet dukra vis nori pabandyt su dažais pirktiniais, vis bandom po kiaušą kokį mėlyną gaut, bet nepavyksta  schmoll.gif Viskas kitais metais nusipirksiu pabandyt kur siūlams ar medžiagai dažai skirti, net maximoj mačiau pardavinėjo, ten jie parduodami po vieną spalvą, gali prisirankiot mirksiukas.gif

Vat reiks kitiems metams tokių nusipirkti.

QUOTE(vixiuke @ 2009 04 13, 17:55)
mes irgi dažome su laiškais ir taip pat su tais medžiagai skirtais dažais.. nes maximiniai nieko nenudažo. Prieš tai dar juos papuošiam žolytėm, ryžiais, laikraščiu, svogūnų lukštais ir labai gražiai gaunasi... vėliau gal foto įkelsiu smile.gif

o kaip čia laikraščiais? Papasakok prašau plačiau ir būtinai įdėk nuotraukytes.

QUOTE(laurindre @ 2009 04 13, 18:07)
Man asmeniskai irgi labiausiai svogunu lukstais dazyti patinka thumbup.gif O maximinius nupirkau vaikui, tai i kiausinio luksta nieko nekibo, bet pats kiausinis pralupus buvo melynas, o kitas ruzavas doh.gif iki pat trynio g.gif O vaikis tik i naturalius taikesi lotuliukas.gif Daugiau nepirksiu schmoll.gif

Va čia tai geri dažai lotuliukas.gif

Aš dar žinote ką darau su svogūnų lukštais? Įlašinu lašiuką rašalo arba sidabrinės žalumos bigsmile.gif Gaunasi margesni mirksiukas.gif Bet su vašku tai nežaidžiu, nors man labai gražu, nu bet aš nemoku piešti doh.gif

Papildyta:
QUOTE(Asese @ 2009 04 13, 15:52)
drinks_cheers.gif  Ir aš taip pat - svogūnų laiškais, o kiaušiniams apdėti  vaikai pririnko šalpusnių, žibučių, visokiausių lapelių, aprišom tampriai pėdkelnėm  ax.gif  ir gavosi visai gražūs  wub.gif

Aha, aš irgi pėdkelnes naudoju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kregzde @ 2009 04 13, 19:18)
Aš dar žinote ką darau su svogūnų lukštais? Įlašinu lašiuką rašalo arba sidabrinės žalumos  bigsmile.gif  Gaunasi margesni  mirksiukas.gif  Bet su vašku tai nežaidžiu, nors man labai gražu, nu bet aš nemoku piešti  doh.gif

Papildyta:
Aha, aš irgi pėdkelnes naudoju  lotuliukas.gif

brilijantinė žaluma biggrin.gif
Gal grįžkim prie temos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(MELDA @ 2009 04 13, 19:21)
Gal grįžkim prie temos unsure.gif

Kartais sveika ir nuo temos nuklyst mirksiukas.gif
Atsakyti
Šiandien dariau šį desertą (šis su persikais, esu dariusi kelis kartus ir su vyšniomis, pasakiškai skanu)

user posted image

Varškės desertas su uogomis

200 ml grietinėlės 35%
400 g varškės „Mūsų švelnioji“ ar pan.
20-30 g želatinos
90 g cukraus
200 ml pieno +150ml isbrinkinti zelatinai
500g vysniu (tinka ir saldytos) arba indelis koservuotu persiku
Užpilui:
Dalis vysniu ar persiku
50-70 g cukraus pudros
2 valg. Šaukštai citrinos sulčių

Želatiną išbrinkiname vandenyje arba piene(150ml), islydome ir atvesiname.
Dubenyje sumaišome pieną, varškę, cukrų, ir viską sumaišome. Sudedame uogas arba Quick Chefe susmulkintus persikus. Į masę supilame ištirpintą ir atvesinta želatiną.Grietinėlę išplakame ir įmaišome į pradejusia stingti masę.
Masę pilame į aliejumi išteptą želė žiedo formą.Laikome šaldytuve 3 valandas, jei norite greiciau ½ saldiklyje(ziurekit, kad neuzsaltu).
Likusias uogas sutriname su cukrumi geriausia naudojant Quick Chet, įpilame citrinos sulčių.
Desertą išėmę iš formos, tiekiame su užpilu.

Ir mano margučiai:

user posted image

mėlynas su laikraščiu, tas žalias taškuotas su ryžiais, kiti su kiaušinio lukštais, žolelėm.
Atsakyti