Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

QUOTE(Ulitka @ 2009 04 11, 19:35)
na kokia as patenkinta TUPPERWARE indeliais  wub.gif
ryt vaziuojam pas mama, o maista gaminu namuose....tai JOKIOS problemos su transportavimu, viskas  su dangteliais ir spalvota  wub.gif  na vat tikrai vienas malonumas!!!!! thumbup.gif
nieko ypatingo ne gaminu-torta, pascha(iz varskes su cukatais),baklazaninius suktinukus, salotos is vist. kepeneliu, pomidorine sarlote ir  surio bara ))

Ech ,kur ten jais busi nepatenkinta rolleyes.gif jeigu ne zele ziede siandien buciau darius torta, tai butumem visai be torto like unsure.gif bededant i saldytuva iskrito torciukas is ranku doh.gif nereikia lakios vaizduotes, kad supratum kas galejo atsitikti unsure.gif o dabar net dangtelis neatsidare thumbup.gif pakeliau ir i saldytuva mirksiukas.gif

Gal recepteli galima butu g.gif dievinu varske blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Asio: 11 balandžio 2009 - 20:59
O aš kepu tradicinį tortą "Praha" jau eilę metų ir šeimyna vistiek kaskart manęs jo priprašo doh.gif . Kažkada jaunystėje a.a. globėja išmokino smile.gif
Truputį susivėlinau, bet niekis, biskvitas greit iškeps, tik pertepsiu ir vsio ax.gif
Atsakyti
SU ŠVENTĖM MIELOSIOS 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asio @ 2009 04 11, 21:58)
Ech ,kur ten jais busi nepatenkinta  rolleyes.gif jeigu ne zele ziede siandien buciau darius torta, tai butumem visai be torto like unsure.gif bededant i saldytuva iskrito torciukas is ranku doh.gif nereikia lakios vaizduotes, kad supratum kas galejo atsitikti  unsure.gif o dabar net dangtelis neatsidare  thumbup.gif pakeliau ir i saldytuva  mirksiukas.gif

Gal recepteli galima  butu  g.gif dievinu varske  blush2.gif

vargsas tortas))stresas jam buvo))) ir tau blink.gif

Recepta paschos isversiu is lenkiskos kalbos ir parasysiu tada....dariau pirma karta ,nu labai visiem patiko...darysiu dar.bus mano firminis receptas Velykom .

Atsakyti
sveikos mergaitės... 4u.gif 4u.gif
Nu gamta motulė nepašykštėjo gero oro Velykoms. thumbup.gif
Kaip gerai kad rytoj dar laisvadienis, poilsio diena reikalinga iš po švenčių.
O kad nenukrypti nuo temos, džiaugiuosi savo įsigyta pjaustykle, nerašau kiaušinių, nes pjauna tikrai ne tik juos. mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 12, 20:21)
Recepta paschos isversiu is lenkiskos  kalbos ir parasysiu tada....

Iš anksto dėkoju 4u.gif , lauksime . mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Šv. Velykom merginos user posted image

ulitka, bet pas tave Velykų vaišės bigsmile.gif

pjaustykle ir aš labai džiaugiuos, ir kiaušiniams thumbup.gif bet ypač kai reikia kokių koncervuotų persikų ar abrikosų želiukams ar tortams lygiai supjaustytų, tai tikrai nepamainomas dalykas drinks_cheers.gif nu bet man šitas raudonas universalus skustukas niekaip neprigijo, nemoku, nepatogu man su juo, guli vargšiukas be darbo tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo davija: 13 balandžio 2009 - 07:41
Su sventemis jus, TW myletojos 4u.gif
QUOTE(rosee @ 2009 04 11, 22:24)
O aš kepu tradicinį tortą "Praha" jau eilę metų ir šeimyna vistiek kaskart manęs jo priprašo  doh.gif .  Kažkada jaunystėje a.a. globėja išmokino  smile.gif

Gal galima vaizdines medziagytes ir receptuko? blush2.gif

QUOTE(davija @ 2009 04 13, 08:40)
nu bet man šitas raudonas universalus skustukas niekaip neprigijo, nemoku, nepatogu man su juo, guli vargšiukas be darbo tongue.gif

Nu kazkaip as jo irgi nelb naudoju, lindi sau kamputy liudnas unsure.gif Tik pas mane jis tokios elektrines spalvos cool.gif
Atsakyti
O mes grįžom iš tėvų, tai parsivežėm tiek vaišių, kad kelias dienas nereiks gaminti lotuliukas.gif O mano Ekstpapliuiukas turės darbo ir bus naudingas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 13, 07:40)
man šitas raudonas universalus skustukas niekaip neprigijo, nemoku, nepatogu man su juo, guli vargšiukas be darbo tongue.gif

Aš esu visiška kairerankė, tik gerai jį išbandžiusi isigijau, nes mums tos "rankos" liaudžiai, instrumentai tikrai ne visi tinka, o šis be priekaištų. thumbup.gif
Atsakyti
Užvakar ir vakar dalyvavome tarptautinėje kačių parodoje Rygoje. Šalia mūsų, už kelių metrų prekiavo TW tongue.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spiglys: 13 balandžio 2009 - 11:04
QUOTE(spiglys @ 2009 04 13, 12:04)
Užvakar ir vakar dalyvavome tarptautinėje kačių parodoje Rygoje.  Šalia mūsų, už kelių metrų prekiavo TW tongue.gif

Mintis bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sigute*** @ 2009 04 13, 11:24)
Aš esu visiška kairerankė, tik gerai jį išbandžiusi  isigijau, nes mums tos "rankos" liaudžiai, instrumentai tikrai ne visi tinka, o šis be priekaištų. thumbup.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti