Įkraunama...
Įkraunama...

Tupperware gaminių naudotojų pašnekesiai...

Pas mane irgi pilna įvairių nuolaidų kortelių, kai kurios net iki 30proc., bet nei vienoje nėra tokių sąlygų, kad galios tik prie atitinkamos sumos pirkinių, kaip TW ar avone.
Tos nuolaidos dažniausiai duodamos, siekiant prie firmos pririšti potencialų pirkėją. Taigi, mūsų, pirkėjų, teisė rinktis.
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 10, 14:36)
Sigute, sveikinu tapus pilnateise TW nare 4u.gif  drinks_cheers.gif

Ačiū. biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif SU ŠVENTEM wub.gif

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ulitka: 11 balandžio 2009 - 13:38
Kur merginos dingusios mirksiukas.gif puošyba,ruošyba ir maisto gamyba doh.gif
Ką gaminat šventėm mirksiukas.gif aš pasidariau vištienos vyniotinuką, dabar zuikį iš vištienos Karališkoj formikėj kepsiu, mišrainės, tortas ir ryt mažo jautuko kumpį kepsiu Ultrapliuse (pirmą kart tokį didesnį gabalą ten kepsiu, žiūrėsiu kaip seksis) nu ir marguuučiai...

Šian pietums su savo merginoms pasidarėm Raviolių pagal Valentinos plikytos tešlos receptą, tik mes virėm. Tai ką galiu pasakyt, kad Raviolinė thumbup.gif ir pati gamyba ir tešlos kiekis.... Bet daugiau plikytos tešlos tam reikalaui nenaudosiu, man jinai per daug pagerinta, kam be reikalo ten sviestą ir kiaušus kraut, galima ir liesiau ir sveikiau mirksiukas.gif Man geriausia ir skaniausia Tupperwarinė virtinukų tešla bigsmile.gif
Atsakyti
Visas, visas su budančiu pavasariu , su Vėlykomis.... 4u.gif
user posted image
Atsakyti
na kokia as patenkinta TUPPERWARE indeliais wub.gif
ryt vaziuojam pas mama, o maista gaminu namuose....tai JOKIOS problemos su transportavimu, viskas su dangteliais ir spalvota wub.gif na vat tikrai vienas malonumas!!!!! thumbup.gif
nieko ypatingo ne gaminu-torta, pascha(iz varskes su cukatais),baklazaninius suktinukus, salotos is vist. kepeneliu, pomidorine sarlote ir surio bara ))
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2009 04 11, 19:35)
na kokia as patenkinta TUPPERWARE indeliais  wub.gif
ryt vaziuojam pas mama, o maista gaminu namuose....tai JOKIOS problemos su transportavimu, viskas  su dangteliais ir spalvota  wub.gif  na vat tikrai vienas malonumas!!!!! thumbup.gif
nieko ypatingo ne gaminu-torta, pascha(iz varskes su cukatais),baklazaninius suktinukus, salotos is vist. kepeneliu, pomidorine sarlote ir  surio bara ))

Nieko sau nieko ypatingo negaminu g.gif As isvis tinginiauju doh.gif Kadangi nauose nieko nedarysiu, ryt vaziuosiu pas Anyta. Tai tik zele torciuka pasidariau - kondensuoto pieno putesius su zele gabaliukais bigsmile.gif Negrazu kazkaip tusciom rankom vaziuoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(davija @ 2009 04 11, 15:30)
ryt mažo jautuko kumpį kepsiu Ultrapliuse (pirmą kart tokį didesnį gabalą ten kepsiu, žiūrėsiu kaip seksis)

esu tikra 100%, kad pasiseks mirksiukas.gif isbandyta reikalas thumbup.gif

Lauksim foto skanumynu su TW thumbup.gif

Graziu, linksmu, draugisku visoms jums Velyku wub.gif
user posted image
Atsakyti
Visoms gražios pavasario šventės 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 11, 19:05)
Nieko sau nieko  ypatingo negaminu g.gif As isvis tinginiauju doh.gif Kadangi nauose nieko nedarysiu, ryt vaziuosiu pas Anyta. Tai tik zele torciuka pasidariau - kondensuoto pieno putesius su zele gabaliukais bigsmile.gif Negrazu kazkaip tusciom rankom vaziuoti blink.gif

friends.gif Ale vat matai, kaip sakoma, mano ryt dienos scenarijus toks pats ir net tą patį desertą vežuosi lotuliukas.gif nes ir man taip atrodo, kad tuščiom negražu drinks_cheers.gif
Visoms sveikinimai su gražiausia pavasario švente!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 11 balandžio 2009 - 20:05
QUOTE(elvike @ 2009 04 11, 21:04)
friends.gif Ale vat matai, kaip sakoma, mano ryt dienos scenarijus toks pats ir net tą patį desertą vežuosi  lotuliukas.gif  nes ir man taip atrodo, kad tuščiom negražu  drinks_cheers.gif
Visoms sveikinimai su gražiausia pavasario švente!

lotuliukas.gif Pasidaryciau rimtesni torta, bet ji megeja net po kelis prisipirkti, tai paskui sprogsim, o dar ir namo veztis prikraus, visai as ju nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2009 04 11, 20:32)
lotuliukas.gif Pasidaryciau rimtesni torta, bet ji megeja net po kelis prisipirkti, tai paskui sprogsim, o dar ir namo veztis prikraus, visai as ju nenoriu schmoll.gif

O man kažkaip šitas su žele toks gaivus tai ir dariau ir dar laiko neturėjau kažką kita gaminti, be to mano saldumynų poreikį pasiėmė mažius ateidamas į pasaulį blink.gif
Atsakyti