Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Medona @ 2009 04 07, 17:40)
Klausimas apie ritma  biggrin.gif  . Klausykit, kaip yra is ties del to ritmo? as ji suprantu taip, kaip identiskas daiktas ritmiskai kartojasi keleta kartu. Kai kuriose nuotraukose is ND nematau ritmo  unsure.gif  gal as klystu?

as irgi t.p. isivaizduoju smile.gif

Atsakyti
pensininkes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 15:53)
Sakes... tokios jaunos o nosis mum sluosto biggrin.gif grazu  doh.gif aaaa, nu ka daryt su tuo wb, nu padeeeeeeeekit... jomajo...  doh.gif kodel tokios spalvos jei fotkinu normaliai balta lapaaaa... uzkniso

o toje pacioje aplinkoje-sviesoje nufotkini lapa, kaip ir stiklines paskui fotkini mirksiukas.gif
siaip tau as ir taip jau psw siulau duot -nes verta tikrai mirksiukas.gif

QUOTE(Medona @ 2009 04 07, 16:40)
Klausimas apie ritma  biggrin.gif  . Klausykit, kaip yra is ties del to ritmo? as ji suprantu taip, kaip identiskas daiktas ritmiskai kartojasi keleta kartu.

as irgi butent taip manau drinks_cheers.gif na, gali kokas vienas is tu visu issikirt -del akcento mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos,

skaitau jusu tema jau kelinta diena is eiles ir galiu pasakyt esu nustebus geraja prasme, nes tuomet kai atsirado pradziamokslis, kaip tik buvau atradus kad renkasi nauja jusu "grupe", tai kokias pirmas 3-4 temas truputi sekiau. Progresas dabartinese temose thumbup.gif wub.gif

Tada visiskai neturejau laiko jungtis, bet dabar noreciau pabandyti. Gal ir spesiu bigsmile.gif Teorija bandau skaityt jau keleta dienu ir dabar bandysiu padaryt kelis ND.

Tikiuosi priimsit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 18:41)
siaip tau as ir taip jau psw siulau duot -nes verta tikrai mirksiukas.gif

toje pacioje zinok... doh.gif jei duodi tai jamu lotuliukas.gif bet, kad jauciu neissisuksiu.. nu nzn.. gal reiks savaitgali prie kito apsvietimo pas tevus padaryt.. cia nesigauna doh.gif

kaip jum sita foto?
user posted image

Eres sveika prisijungus 4u.gif bigsmile.gif nu va.. padaryk wb ND gal pirma busi ir mane pamokysi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 balandžio 2009 - 17:53
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 17:52)

Eres sveika prisijungus  4u.gif  bigsmile.gif nu va.. padaryk wb ND gal pirma busi ir mane pamokysi  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif kaip tik ji ir darau, tai pastebejau kad kai dedu auto wb ir nustatau pati nufotkinus pries tai balta lapa, tai rezultatas gaunasi tas pats blink.gif Tik jei teisngai supratau tas trecias variantas yra pasirinkti paciai (debeseli, lempa ar saulute) ir tada fotografuoti?
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 07, 18:57)
Tik jei teisngai supratau tas trecias variantas yra pasirinkti paciai (debeseli, lempa ar saulute) ir tada fotografuoti?

pirmas-auto, antras-debeselis, saulute ar pan, trecias-baltas lapas ir tada fotkini... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 18:52)
toje pacioje zinok...  doh.gif jei duodi tai jamu  lotuliukas.gif bet, kad jauciu neissisuksiu.. nu nzn.. gal reiks savaitgali prie kito apsvietimo pas tevus padaryt.. cia nesigauna  doh.gif

kaip jum sita foto?
user posted image

Eres sveika prisijungus  4u.gif  bigsmile.gif nu va.. padaryk wb ND gal pirma busi ir mane pamokysi  lotuliukas.gif

grazu... berniuko galetu ir nebuti kadre smile.gif grazus J/B kokiu budu vertei? g.gif is vis tavo foto visos beveik thumbup.gif progresas turbinis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 17:52)

kaip jum sita foto?

koju pirstus nukapojai unsure.gif ir bliuskute isdeginta g.gif bet siaip kazka sakanti foto rolleyes.gif traukia sugrizti rolleyes.gif

Eres, junkis drasiai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 07, 19:00)
grazu... berniuko galetu ir nebuti kadre  smile.gif grazus J/B kokiu budu vertei? g.gif  is vis tavo foto visos beveik  thumbup.gif progresas turbinis  mirksiukas.gif

cia seniai daryta, versta su office'o picture manager programa...

QUOTE(Valetta @ 2009 04 07, 19:14)
koju pirstus nukapojai  unsure.gif ir bliuskute isdeginta  g.gif bet siaip kazka sakanti foto  rolleyes.gif traukia sugrizti  rolleyes.gif

aha.. paprasiau, kad atsiustu man mano originala, spalvos grazios... paziuresiu ka is jos padaryti galima butu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 07, 18:50)

Tada visiskai neturejau laiko jungtis, bet dabar noreciau pabandyti. Gal ir spesiu bigsmile.gif Teorija bandau skaityt jau keleta dienu ir dabar bandysiu padaryt kelis ND.

Tikiuosi priimsit 4u.gif

Prasom, prasom drasiau. 4u.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 07, 18:57)
lotuliukas.gif kaip tik ji ir darau, tai pastebejau kad kai dedu auto wb ir nustatau pati nufotkinus pries tai balta lapa, tai rezultatas gaunasi tas pats  blink.gif  Tik jei teisngai supratau tas trecias variantas yra pasirinkti paciai (debeseli, lempa ar saulute) ir tada fotografuoti?

jei geras apsvietimas, tai skirtumas gali but vos pastebimas.
Labiau matysis skirtumas kai fotkinsi vakare prie dirbtinio apsvietimo.
(koks tavo fotoaparatas)?

Zitlali, o tai pilkai lapas atrodo fotike kai "uzfiksuoji"? ar paskui fotke pilka gaunasi?
Atsakyti
Liamuna, kai uzfiksuoju pilkas buna... na, as nzn kaip turi atrodyti ta balta tiesa kai uzfikuoji, bet man atrodo, kad ne taip... nors... na, sunku pasakyti...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 19:36)
Liamuna, kai uzfiksuoju pilkas buna... na, as nzn kaip turi atrodyti ta balta tiesa kai uzfikuoji, bet man atrodo, kad ne taip... nors... na, sunku pasakyti...

tai viskas tvarkoj, jei fotike, kad ir zaliai "supranta". mirksiukas.gif
Atsakyti