Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Duoma blink.gif po 10 metu vaikam pasakosim kai tave per TV rodys, kad kazkada kartu mokemes lotuliukas.gif

user posted image

nesigauna geriau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 balandžio 2009 - 15:36
Nu baikit. biggrin.gif Rodys nebent jeigu prisidirbsiu ką nors. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 04 07, 16:03)
drinks_cheers.gif
Tai Lamellai 19 suejo  bigsmile.gif

20 blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sakes... tokios jaunos o nosis mum sluosto biggrin.gif grazu doh.gif aaaa, nu ka daryt su tuo wb, nu padeeeeeeeekit... jomajo... doh.gif kodel tokios spalvos jei fotkinu normaliai balta lapaaaa... uzkniso
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 07, 16:18)
nu joooooooooooooo, aš irgi pensinykė pasijaučiu tada........... unsure.gif  cool.gif

Visai Jūs nepensininkės, kaip Duoma sakė pačiam gražume thumbup.gif
Atsakyti
Man moters graziausias amzius 35-40 metu.. kai jau pilnai subrendusi, zinanti ko nori... vaikai paauginti... na, kad ir rauksleliu yra veide, bet jos tikros.. na nezinau, man lb grazu tokio amziaus moterys ax.gif

Zodziu, nelemta man psw gauti doh.gif nzn kaip padaryti, kad nemelynuotu balta spalva smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 balandžio 2009 - 15:57
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 16:55)

Zodziu, nelemta man psw gauti  doh.gif nzn kaip padaryti, kad nemelynuotu balta spalva smile.gif

tavo vidurinis rankiniu būdu nustatinėtas ane smile.gif tai man jis visai nemėlynuoja smile.gif o tie kiti tai normalu, kad mėlynuoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 17:07)
tavo vidurinis rankiniu būdu nustatinėtas ane smile.gif tai man jis visai nemėlynuoja smile.gif o tie kiti tai normalu, kad mėlynuoja biggrin.gif

nea.. trecias rankinis, lapas fotike pilkai nusifotkina, jauciu sviesos neuztenka pas mane... nu zodz, nelemta smile.gif
Atsakyti
Bonda wub.gif Labai gražios spalvos!

Zitlali, o kaip tu darai tą WB? Baltą lapą (beje kokį?) nufotkini ir tada fotkini jau objektus???
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 07 balandžio 2009 - 16:17
QUOTE(Ninin @ 2009 04 07, 17:16)

Zitlali, o kaip tu darai tą WB? Baltą lapą (beje kokį?) nufotkini ir tada fotkini jau objektus???

paprasta a4 lapa nufotografuoju, tada sukonfiguruoju wb pagal ji ir fotografuoju stikline
Atsakyti
Lamella, su Tortadieniu happybday.gif
Ruste, sveikatytes jums daug daug console.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Klausimas apie ritma biggrin.gif . Klausykit, kaip yra is ties del to ritmo? as ji suprantu taip, kaip identiskas daiktas ritmiskai kartojasi keleta kartu. Kai kuriose nuotraukose is ND nematau ritmo unsure.gif gal as klystu?
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 07, 15:51)

Su gimtadieniu 4u.gif
Atsakyti