Duoma po 10 metu vaikam pasakosim kai tave per TV rodys, kad kazkada kartu mokemes
nesigauna geriau
Nu baikit. Rodys nebent jeigu prisidirbsiu ką nors.
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 07, 16:18)
nu joooooooooooooo, aš irgi pensinykė pasijaučiu tada...........
Visai Jūs nepensininkės, kaip Duoma sakė pačiam gražume
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 16:55)
tavo vidurinis rankiniu būdu nustatinėtas ane tai man jis visai nemėlynuoja o tie kiti tai normalu, kad mėlynuoja
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 17:07)
tavo vidurinis rankiniu būdu nustatinėtas ane tai man jis visai nemėlynuoja o tie kiti tai normalu, kad mėlynuoja
nea.. trecias rankinis, lapas fotike pilkai nusifotkina, jauciu sviesos neuztenka pas mane... nu zodz, nelemta
Bonda Labai gražios spalvos!
Zitlali, o kaip tu darai tą WB? Baltą lapą (beje kokį?) nufotkini ir tada fotkini jau objektus???
Zitlali, o kaip tu darai tą WB? Baltą lapą (beje kokį?) nufotkini ir tada fotkini jau objektus???
QUOTE(Ninin @ 2009 04 07, 17:16)
paprasta a4 lapa nufotografuoju, tada sukonfiguruoju wb pagal ji ir fotografuoju stikline
Lamella, su Tortadieniu
Ruste, sveikatytes jums daug daug
Ruste, sveikatytes jums daug daug
Klausimas apie ritma . Klausykit, kaip yra is ties del to ritmo? as ji suprantu taip, kaip identiskas daiktas ritmiskai kartojasi keleta kartu. Kai kuriose nuotraukose is ND nematau ritmo gal as klystu?
Papildyta:
Su gimtadieniu
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 04 07, 15:51)
Su gimtadieniu