Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 14:45)
Bonda, o jau spalvos kokios gražios  wub.gif Man tik norėtųsi, kad gėlytė nefokuse būtų nenukapota  ax.gif

aha, sita ir as pagalvojau mirksiukas.gif bet fotika butu reikeje i zemes uzkast jau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 15:45)
Bonda, o jau spalvos kokios gražios  wub.gif Man tik norėtųsi, kad gėlytė nefokuse būtų nenukapota  ax.gif

drinks_cheers.gif toks pat butu pastebejimas mirksiukas.gif Bet siaip - liuks 4u.gif
cia daryta kas nors su PS? blush2.gif g.gif nemoku jo, tai ir nejauciu dar jo galimybiu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 07 balandžio 2009 - 14:49
Ta kad aš dar jaunutė aš. blush2.gif Ju.JU atspėjo. Rudenį 15 sueis. Lamella spėju vyresnė keleriais metais. g.gif

Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 07, 15:58)
Ta kad aš dar jaunutė aš.  blush2.gif  Ju.JU atspėjo. Rudenį 15 sueis. Lamella spėju vyresnė keleriais metais.  g.gif

tik 5 metais vyresne uz mano dukra... blink.gif doh.gif va kai taip pamastau - tai tikrai pensininke pasijauciu ... lotuliukas.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 14:45)

drinks_cheers.gif
Tai Lamellai 19 suejo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 07 balandžio 2009 - 15:15
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 07, 15:35)
JuJu, nesufokusuoja matyt balto lapo, nustatyk fokusą ant kito daikto ir tada grįžk į baltą lapą ir fotografuok, man tik taip fotografuoja wink.gif aš pakišu savo pirštą, sufokusuoju į jį, pirštą ištraukiu ir pykšt.

bandziau fokusuot kitur - irgi nieko cool.gif su pirstu nebandziau bigsmile.gif pabandysiu...vienuzdoziu sian visus jusu patarimus isbandysiu aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 07, 13:58)
Ta kad aš dar jaunutė aš.  blush2.gif  Ju.JU atspėjo. Rudenį 15 sueis. Lamella spėju vyresnė keleriais metais.  g.gif

bigsmile.gif na, tikra saunuole thumbup.gif kad sakei, kad mokykloj mokaisi, tai galvojau 17-18

Jaunimas ir ideju sviezesniu turi, tad... kaip toj patarlej anksti keles... nesigailesi...
tikrai daug pasieksi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 07, 15:58)

Oho bigsmile.gif maladec thumbup.gif Pavydziu tavo draugei, ji tiek faaaaaainu foto turi tavo deka assa.gif

P.S. perziurejau jusu ND, aisku nevisus,....tai tiek graziu darbu, pasistengsiu laikui begant pabandyti visus rolleyes.gif
gerai kad darbe turiu galimybe sekti sia tema, o tai butu pravalas... nes namuose pas mus kompas tabu cool.gif
Atsakyti
nu joooooooooooooo, aš irgi pensinykė pasijaučiu tada........... unsure.gif cool.gif

Bonda, nugi RYŠKU biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 07, 16:18)
nu joooooooooooooo, aš irgi pensinykė pasijaučiu tada........... unsure.gif  cool.gif

friends.gif biggrin.gif
Atsakyti
o as sm visad jauna jauciausi ax.gif todel ir ejau i jaunu mamu skyreli biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
Peperoni, Žmogiukas kokios dar pensininkės. Jūs dabar pačiam gražume. 4u.gif
Rico, ačiū. blush2.gif
Ju.Ju, dėkui. Aš tik tikiuosi, kad jai neatsibos pozuot man. biggrin.gif
Atsakyti