Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Rico @ 2009 04 07, 15:16)
Tikiuosi nenusisnekesiu i pievas- bent mano aparate yra WB auto- fotikas pats nusistato, paskui yra sun, cloudy, tungsten, fluorescent, fluorescent h ir custom, tai tie visi- pusiau automatiniai, custom- pati balta lapa fotografuoji ar koki myguka spaudi, kad fotikas suprastu ka jam nurodai laikyti balta spalva.  ax.gif tikiuosi supratai(jei pataikiau atsakyti)

viskas aisku, as taip ir fotkinau antra tada smile.gif aciu labai Rico 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 15:17)
viena fotkina ant auto, kita pvz ant saulutes (ar kaip ten pas tave nupiesta), o trecia pati reguliuojies -cia ir bus rankinis...kai riekia dazniausia balta lapa sufokusuot/nufotkint ir pan -nuo modelio priklauso mirksiukas.gif

4u.gif aciu

Einu pabandysiu dar, jau pradejau.. reik primust sita ndddddd doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 15:18)
Einu pabandysiu dar, jau pradejau.. reik primust sita ndddddd  doh.gif

Man irgi sitas buvo labai feeeeee schmoll.gif
Merinos, o gali buti baltas lapas per baltas, kad nenufotkina jo? g.gif Gal nusisnekejau, bet balta lapa niekaip nepagauna, o salia balta puoduka nufotkina g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 07, 14:20)
Man irgi sitas buvo labai feeeeee  schmoll.gif
Merinos, o gali buti baltas lapas per baltas, kad nenufotkina jo?  g.gif Gal nusisnekejau, bet balta lapa niekaip nepagauna, o salia balta puoduka nufotkina  g.gif

gal kazzkaip ne taip nustatyneji g.gif g.gif
Atsakyti
gal puoduka fokusuoja, o lapo ne mirksiukas.gif
Atsakyti
plepses baikit taukst, pasivyt neimanoma, o tik pusdienis praejo doh.gif
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 10:46)
oi, maniskis tai nea mirksiukas.gif jam ir dabar tas fotikas nesuprantama, ko toks didelis lotuliukas.gif  lotuliukas.gif juk anas buvo maziukas lotuliukas.gif  doh.gif

laugh.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 12:41)
eisiu pasidairyt i fotki - vakar neileido manes ten sad.gif

manes irgi doh.gif tai siandien blink.gif nusterusi ziurejau, o komentuot nera laiko unsure.gif

Lamella, sveikinu su tortadieniu 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 13:20)
jeeezus dabar pamaciau kiek Duomai metu is tikro  blink.gif  doh.gif  nu kazkaip galvojau 17.... joooo.... apsalau is tikro....

as irgi kai pamaciau blink.gif
thumbup.gif talentinga panele
QUOTE(Rustė @ 2009 04 07, 13:38)
o mano panai vėl plaučių uždegimas sad.gif tik ką sausio pabaigoje reanimacijoje su dusuliais išsikapstėm sad.gif

sveikateles 4u.gif

Ju.Ju, o ant MF bandei g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 07, 15:27)
gal puoduka fokusuoja, o lapo ne mirksiukas.gif

g.gif gaaaaaaal... bet lygtais fokusuoja....
Gerai dabar dienos ilgesnes, o tai dar pries menesi, is darbo grizus begdavau striuke numestus rankini wb nustatinet doh.gif kol dar nesutemo cool.gif

Dar klasimas, kaip taip padaryti, kad vaziuojanti masina butu ryski vietoj, o fonas judesy g.gif Tikiuosi supratot ka norejau pasakyti.....

Bandziau fotkinti pauskcius,nes kaip minejau su masinom problema pas mus biggrin.gif

lyg ir gavosi balandis ryskus (stovintis vietoj) o aplinka judesy...bet cia gavosi grinai fuksas dry.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 04 07, 15:30)
Ju.Ju, o ant MF bandei  g.gif

nea bigsmile.gif pabandysiu sian butinai 4u.gif
Atsakyti
Lamella su gimtadieniu 4u.gif

tai kiek gi tai Duomai metų? biggrin.gif išduokit labai įdomu smile.gif

JuJu, nesufokusuoja matyt balto lapo, nustatyk fokusą ant kito daikto ir tada grįžk į baltą lapą ir fotografuok, man tik taip fotografuoja wink.gif aš pakišu savo pirštą, sufokusuoju į jį, pirštą ištraukiu ir pykšt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žmogiukas: 07 balandžio 2009 - 14:36
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 07, 15:35)
tai kiek gi tai Duomai metų? biggrin.gif išduokit labai įdomu smile.gif

aha, ir man idomu...speju...jei ne 17, gal 14 biggrin.gif g.gif blink.gif
Atsakyti
Ačiū dar kartelį už sveikinimus 4u.gif

Mes su Duoma matyt jauniausios čia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 07, 15:20)
Man irgi sitas buvo labai feeeeee  schmoll.gif
Merinos, o gali buti baltas lapas per baltas, kad nenufotkina jo?  g.gif Gal nusisnekejau, bet balta lapa niekaip nepagauna, o salia balta puoduka nufotkina  g.gif

tai tu persijunk ant rankinio ir nufotkins... gal...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 balandžio 2009 - 14:38
dedu dar viena miaana tongue.gif kazkam pazadejau daugiau kazka idet ax.gif kaip skubu as i darba vadinas... ax.gif lotuliukas.gif cia ne foto pavadinimas biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Bonda, o jau spalvos kokios gražios wub.gif Man tik norėtųsi, kad gėlytė nefokuse būtų nenukapota ax.gif
Atsakyti