Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 10 balandžio 2009 - 07:03
blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 10 balandžio 2009 - 07:04
QUOTE(Ninin @ 2009 04 09, 21:36)
Ju.Ju., verta, verta  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 04 09, 22:07)
verta  thumbup.gif o dar kai toks pavadinimas   thumbup.gif 

QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 22:39)
kuris varantas labiau ziurisi ..

o man pirmas ax.gif Gal tik pusiau sumazinciau virsutine erdve iki galvytes, kelis mm ax.gif

QUOTE(Medona @ 2009 04 09, 23:50)
* Ju.ju,tavo kadras labai vertas demesio  wub.gif

**...ir tuo metu atrode turiu labai daug ka rodyt, bet nenoriu ikyret, o dabar noreciau ikyret , bet neturiu ka rodyt 

Labas rytas,... niu jau kaip malonu isgirst is jusu teigiama ivertinima ax.gif
O del pavadinimo tai manau, kad pavadinimas suteikia nuotraukai stiprybes, leidzia nors siek tiek suprasti ziurinciam, fotografo isreikstas mintis cool.gif

** Pradejau skaityti jus nuo ziemosD Nebutu tu jusu ND mad.gif Senai jau prisijugciau papliurpti smile.gif))... ir tada atrode kad tiiiiikrai as ne pradziamoksle schmoll.gif :Bet laaaaabai klydau doh.gif Nors CD sukaupta per tiek metu daaaug man patinkanciu kadru, taciau dabar as kai perziuriu juos,nesuprantu kaip jis galejo man patikti rolleyes.gif Nors kadras is teisu ir neblogas, paprasciau ko toliau to daugiau pradedu suprast ir zinot, kas irgi kartais ne i gera biggrin.gif

Kiek jau "ritmo" pribirejo bigsmile.gif Einu komentuoti smoke.gif

Armana kas tau? biggrin.gif Tavo posta pas mane rodo 3 kartus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 10 balandžio 2009 - 07:22
labas rytas
Armana kas atsitiko biggrin.gif
Papildyta:
kas galit pakomentuoti g.gif kur klaidos šioj foto g.gif ten viršuj išdegimai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 10, 07:58)
** Pradejau skaityti jus nuo ziemos, ir tada atrode kad tiiiiikrai as ne pradziamoksle   schmoll.gif biggrin.gif Bet laaaaabai klydau  doh.gif Nors CD sukaupta per tiek metu daaaug man patinkanciu kadru, taciau dabar as kai perziuriu  juos,nesuprantu kaip jis galejo man patikti  rolleyes.gif Nors kadras is teisu ir neblogas, paprasciau ko toliau to daugiau pradedu suprast ir zinot, kas irgi kartais ne i gera  biggrin.gif

drinks_cheers.gif man tas pats smile.gif vakar vakare dar galvojau kaip sparciai stumiuosi i prieki (nebutinai nuotraukom, bet bent supratimu) ir norejau padekoti visom uz kritika, pastabas ir tai, kad priemet 4u.gif daug ka reiskia si vieta man ax.gif dziaugiuosi, kad prisijungiau smile.gif

Oj kokia rupuze tongue.gif as isdegimu nematau (netrukdo visai..), man tik noretusi aiskesnes rupuzes ar varles... ax.gif o siaip kadras liux 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 10 balandžio 2009 - 07:27
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 10, 07:22)
... ir norejau padekoti visom uz kritika, pastabas ir tai, kad priemet  4u.gif daug ka reiskia si vieta man  ax.gif dziaugiuosi, kad prisijungiau smile.gif

As irgi prisidedu prie didelio ACIŪ jums, kad priemet, kad kritikuojat, kad parodot kuria kriptim gal but reiketu eiti 4u.gif O jau eit ar ne, spresti tik man biggrin.gif t.y sutikt, ar nesutikt wink.gif

Beje, ar uzskaitet Zitlali WB, nes nusibodo ji jau su savo puodukais lotuliukas.gif Visa savaite cia duodasi doh.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

Sidabrine patiko kad matosi kas po vandeniu...o taip, na nzn...tamsoka, nerisku...jau turbut vakarejant fotkinta g.gif Ir jei cia akcentas i varle, tai ledas labiau traukia aki, nei varle-karaliene ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 10 balandžio 2009 - 07:36
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 10, 08:34)

Beje, ar uzskaitet Zitlali WB, nes nusibodo ji jau su savo puodukais  lotuliukas.gif Visa savaite cia duodasi  doh.gif  tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Aš tai užskaitau biggrin.gif ar jau gavai slaptažodį, Zitka? biggrin.gif
Atsakyti
Puke, antroji geriau..... o čia irgi be blykstės? man tai namie ryškios foto beveik nesigauna niekad..... doh.gif apšviestu paros metu beveik nebūnu namie

Zitlali, sveikinu praėjus tokį sunkų kelią iki slaptažodžio. Šaunuolė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 10, 08:48)
Aš tai užskaitau biggrin.gif ar jau gavai slaptažodį, Zitka?  biggrin.gif

joa..... oj cia savaitei man bus veizejimo user posted image

QUOTE(Loreli @ 2009 04 10, 08:52)
Zitlali, sveikinu praėjus tokį sunkų kelią iki slaptažodžio. Šaunuolė  thumbup.gif

VALIOOO!!! aciu biggrin.gif ir da penktadienis, nu klausykit visas balius thumbup.gif

Norejau paklausti apie isorines blykstes, kuri naudojate Nikonui ar portretam, zmonem fotografuojant pravercia? Nes man atsibodo tas sviesos trukumas doh.gif o ta lempa tai per ryski ir siaip , nesinesi gi i svecius lotuliukas.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti