QUOTE(Ninin @ 2009 04 09, 21:36)
Ju.Ju., verta, verta
QUOTE(Sadi @ 2009 04 09, 22:07)
verta o dar kai toks pavadinimas
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 22:39)
kuris varantas labiau ziurisi ..
o man pirmas Gal tik pusiau sumazinciau virsutine erdve iki galvytes, kelis mm
QUOTE(Medona @ 2009 04 09, 23:50)
* Ju.ju,tavo kadras labai vertas demesio
**...ir tuo metu atrode turiu labai daug ka rodyt, bet nenoriu ikyret, o dabar noreciau ikyret , bet neturiu ka rodyt
**...ir tuo metu atrode turiu labai daug ka rodyt, bet nenoriu ikyret, o dabar noreciau ikyret , bet neturiu ka rodyt
Labas rytas,... niu jau kaip malonu isgirst is jusu teigiama ivertinima
O del pavadinimo tai manau, kad pavadinimas suteikia nuotraukai stiprybes, leidzia nors siek tiek suprasti ziurinciam, fotografo isreikstas mintis
** Pradejau skaityti jus nuo ziemosD Nebutu tu jusu ND Senai jau prisijugciau papliurpti ))... ir tada atrode kad tiiiiikrai as ne pradziamoksle :Bet laaaaabai klydau Nors CD sukaupta per tiek metu daaaug man patinkanciu kadru, taciau dabar as kai perziuriu juos,nesuprantu kaip jis galejo man patikti Nors kadras is teisu ir neblogas, paprasciau ko toliau to daugiau pradedu suprast ir zinot, kas irgi kartais ne i gera
Kiek jau "ritmo" pribirejo Einu komentuoti
Armana kas tau? Tavo posta pas mane rodo 3 kartus
labas rytas
Armana kas atsitiko
Papildyta:
kas galit pakomentuoti kur klaidos šioj foto ten viršuj išdegimai?
Armana kas atsitiko
Papildyta:
kas galit pakomentuoti kur klaidos šioj foto ten viršuj išdegimai?
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 10, 07:58)
** Pradejau skaityti jus nuo ziemos, ir tada atrode kad tiiiiikrai as ne pradziamoksle Bet laaaaabai klydau Nors CD sukaupta per tiek metu daaaug man patinkanciu kadru, taciau dabar as kai perziuriu juos,nesuprantu kaip jis galejo man patikti Nors kadras is teisu ir neblogas, paprasciau ko toliau to daugiau pradedu suprast ir zinot, kas irgi kartais ne i gera
man tas pats vakar vakare dar galvojau kaip sparciai stumiuosi i prieki (nebutinai nuotraukom, bet bent supratimu) ir norejau padekoti visom uz kritika, pastabas ir tai, kad priemet daug ka reiskia si vieta man dziaugiuosi, kad prisijungiau
Oj kokia rupuze as isdegimu nematau (netrukdo visai..), man tik noretusi aiskesnes rupuzes ar varles... o siaip kadras liux
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 10, 07:22)
... ir norejau padekoti visom uz kritika, pastabas ir tai, kad priemet daug ka reiskia si vieta man dziaugiuosi, kad prisijungiau
As irgi prisidedu prie didelio ACIŪ jums, kad priemet, kad kritikuojat, kad parodot kuria kriptim gal but reiketu eiti O jau eit ar ne, spresti tik man t.y sutikt, ar nesutikt
Beje, ar uzskaitet Zitlali WB, nes nusibodo ji jau su savo puodukais Visa savaite cia duodasi
Sidabrine patiko kad matosi kas po vandeniu...o taip, na nzn...tamsoka, nerisku...jau turbut vakarejant fotkinta Ir jei cia akcentas i varle, tai ledas labiau traukia aki, nei varle-karaliene
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 10, 08:34)
Beje, ar uzskaitet Zitlali WB, nes nusibodo ji jau su savo puodukais Visa savaite cia duodasi
Aš tai užskaitau ar jau gavai slaptažodį, Zitka?
Puke, antroji geriau..... o čia irgi be blykstės? man tai namie ryškios foto beveik nesigauna niekad..... apšviestu paros metu beveik nebūnu namie
Zitlali, sveikinu praėjus tokį sunkų kelią iki slaptažodžio. Šaunuolė
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 10, 08:48)
Aš tai užskaitau ar jau gavai slaptažodį, Zitka?
joa..... oj cia savaitei man bus veizejimo
QUOTE(Loreli @ 2009 04 10, 08:52)
VALIOOO!!! aciu ir da penktadienis, nu klausykit visas balius
Norejau paklausti apie isorines blykstes, kuri naudojate Nikonui ar portretam, zmonem fotografuojant pravercia? Nes man atsibodo tas sviesos trukumas o ta lempa tai per ryski ir siaip , nesinesi gi i svecius
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.