Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

puke, jie man visai nepatiktu, as nedeciau tongue.gif o fotke ar kvadratas, ar staciakampis -man nesvarbu -man visaip jos ziuris mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 13:52)
o cia ka kepures reklama? nes fokusas tai i ja ax.gif  biggrin.gif

Nu gal ir kepurės biggrin.gif bet gera kepurė thumbup.gif o kadangi čia burbulų pūtimo foto pridėjo, tai ir aš prie to pačio lotuliukas.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 13:54)
Stikline, gal čia

Blin daba galvoju, kad visai panašiai lotuliukas.gif tiesą sakant paklonavau netgi ten, kur nebūtina buvo....ne žmonių vidury nebuvo, buvo dešiniam krašte prie tų dviejų šunių, kurie susiglaudė bėga.... apačioj, labai tiksliai parodyta ir viršuje dešiniam virš galvų... biggrin.gif
Papildyta:
lamella, su tortadieniu wink.gif 4u.gif kūrybiškų metų...
Atsakyti
lamella, sveikinu ir aš smile.gif user posted image

rito tema lengviau einasi nei kitos, nors koliažas patiko labiausiai, gaila, kad tik vieną padariau.

o mano panai vėl plaučių uždegimas sad.gif tik ką sausio pabaigoje reanimacijoje su dusuliais išsikapstėm sad.gif
Atsakyti
Ruste - sveikatytes mazajai wink.gif 4u.gif
Atsakyti
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aš tai su ritmais dar nieko nesumislyjau, man labiau "Kūnas" ND galvoj sukasi rolleyes.gif Labai gera tema thumbup.gif

Ruste, stiprybės 4u.gif
Duoma, man labai patiko portretas su kavos puodeliu, liuks wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 07 balandžio 2009 - 13:49
lamella, su gimtadieniu wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
gal galit kas atsakyti kas yra rankinis wb , t.y. antra nuotrauka, ne auto ir ne ta kuria nustatai pati smile.gif
Atsakyti
lamella su gimimo diena 4u.gif 4u.gif vosi ko geriausio mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 14:12)
gal galit kas atsakyti kas yra rankinis wb , t.y. antra nuotrauka, ne auto ir ne ta kuria nustatai pati smile.gif

as tai nlb supratau tavo klausimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 15:14)
as tai nlb supratau tavo klausimo  g.gif

Zitlali gal klausei apie PRE g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 15:14)
lamella su gimimo diena  4u.gif  4u.gif vosi ko geriausio  mirksiukas.gif
as tai nlb supratau tavo klausimo  g.gif

Gerai.. pirma nuotrauka i wb ND fotografuoji automatini nustacius wb, trecia kai nufotkini lapa, o antra? smile.gif kokiu dar budu ?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 13:12)

Tikiuosi nenusisnekesiu i pievas- bent mano aparate yra WB auto- fotikas pats nusistato, paskui yra sun, cloudy, tungsten, fluorescent, fluorescent h ir custom, tai tie visi- pusiau automatiniai, custom- pati balta lapa fotografuoji ar koki myguka spaudi, kad fotikas suprastu ka jam nurodai laikyti balta spalva. ax.gif tikiuosi supratai(jei pataikiau atsakyti)
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 14:12)

viena fotkina ant auto, kita pvz ant saulutes (ar kaip ten pas tave nupiesta), o trecia pati reguliuojies -cia ir bus rankinis...kai riekia dazniausia balta lapa sufokusuot/nufotkint ir pan -nuo modelio priklauso mirksiukas.gif
Atsakyti