puke, jie man visai nepatiktu, as nedeciau o fotke ar kvadratas, ar staciakampis -man nesvarbu -man visaip jos ziuris
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 13:52)
o cia ka kepures reklama? nes fokusas tai i ja
Nu gal ir kepurės bet gera kepurė o kadangi čia burbulų pūtimo foto pridėjo, tai ir aš prie to pačio
QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 13:54)
Blin daba galvoju, kad visai panašiai tiesą sakant paklonavau netgi ten, kur nebūtina buvo....ne žmonių vidury nebuvo, buvo dešiniam krašte prie tų dviejų šunių, kurie susiglaudė bėga.... apačioj, labai tiksliai parodyta ir viršuje dešiniam virš galvų...
Papildyta:
lamella, su tortadieniu kūrybiškų metų...
Ruste - sveikatytes mazajai
Ačiū
Aš tai su ritmais dar nieko nesumislyjau, man labiau "Kūnas" ND galvoj sukasi Labai gera tema
Ruste, stiprybės
Duoma, man labai patiko portretas su kavos puodeliu, liuks
Aš tai su ritmais dar nieko nesumislyjau, man labiau "Kūnas" ND galvoj sukasi Labai gera tema
Ruste, stiprybės
Duoma, man labai patiko portretas su kavos puodeliu, liuks
lamella, su gimtadieniu
lamella su gimimo diena vosi ko geriausio
as tai nlb supratau tavo klausimo
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 14:12)
gal galit kas atsakyti kas yra rankinis wb , t.y. antra nuotrauka, ne auto ir ne ta kuria nustatai pati
QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 15:14)
Zitlali gal klausei apie PRE
QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 15:14)
Gerai.. pirma nuotrauka i wb ND fotografuoji automatini nustacius wb, trecia kai nufotkini lapa, o antra? kokiu dar budu ?
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 13:12)
gal galit kas atsakyti kas yra rankinis wb , t.y. antra nuotrauka, ne auto ir ne ta kuria nustatai pati
Tikiuosi nenusisnekesiu i pievas- bent mano aparate yra WB auto- fotikas pats nusistato, paskui yra sun, cloudy, tungsten, fluorescent, fluorescent h ir custom, tai tie visi- pusiau automatiniai, custom- pati balta lapa fotografuoji ar koki myguka spaudi, kad fotikas suprastu ka jam nurodai laikyti balta spalva. tikiuosi supratai(jei pataikiau atsakyti)
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 14:12)
viena fotkina ant auto, kita pvz ant saulutes (ar kaip ten pas tave nupiesta), o trecia pati reguliuojies -cia ir bus rankinis...kai riekia dazniausia balta lapa sufokusuot/nufotkint ir pan -nuo modelio priklauso