Ju.Ju., verta, verta
merginos, kaip ten su tuo BW styler, jis tik nespalvotom foto? kodel man rodo nespalvota is karto, kai ji atsidarau?
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 09, 22:09)
verta o dar kai toks pavadinimas
tai miegat, ane
o as tvarkau senas foto
kuris varantas labiau ziurisi - ar nukirstas pakausis ir akys virsutiniam trecdalyje (beveik ), ar nenukirstas ir akys vidury
o as tvarkau senas foto
kuris varantas labiau ziurisi - ar nukirstas pakausis ir akys virsutiniam trecdalyje (beveik ), ar nenukirstas ir akys vidury
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 23:39)
man gal antras kažkaip man visai netrukdo tie nukapoti pakaušiai Bet akys kokios
Puke, nors ir nukirstas graziai ziurisi, bet siuo atveju man 1 ir jei nukirstas, tai reiktu labiau nukirst, mano manymu
Ju.ju,tavo kadras labai vertas demesio
KA DAR MACIAU PER VISA DIENA
Ai, Zitkos sese graziam veidui pozuot ir pozuot. net ir Kelbio knygoj parasyta, kad grozis tai jega geram kadrui Pansios jus, tik tu garbane. Naturaliai?
Zodziu, pritariu komentavusios del dienos kadru Grazu ziuret kaip tobulejam, pamenu pirmus kadrus kokius dejau ir tuo metu atrode turiu labai daug ka rodyt, bet nenoriu ikyret, o dabar noreciau ikyret , bet neturiu ka rodyt
fotkinau ir as vakar, vaikus sumigdzius, menuli
Norejau parodyt, bet isemiau, nes tik cia idejus pastebejau, kad neryskus
Ju.ju,tavo kadras labai vertas demesio
KA DAR MACIAU PER VISA DIENA
Ai, Zitkos sese graziam veidui pozuot ir pozuot. net ir Kelbio knygoj parasyta, kad grozis tai jega geram kadrui Pansios jus, tik tu garbane. Naturaliai?
Zodziu, pritariu komentavusios del dienos kadru Grazu ziuret kaip tobulejam, pamenu pirmus kadrus kokius dejau ir tuo metu atrode turiu labai daug ka rodyt, bet nenoriu ikyret, o dabar noreciau ikyret , bet neturiu ka rodyt
fotkinau ir as vakar, vaikus sumigdzius, menuli
Norejau parodyt, bet isemiau, nes tik cia idejus pastebejau, kad neryskus
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 22:39)
Antra Nuostabi mergyte
QUOTE(Medona @ 2009 04 10, 00:50)
aha
Laba ryta... tai neduosit slapt? nenusipelniau?
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 20:09)
Man ši labai graži
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 22:39)
Man antra Labai gražus portretukas