Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Ju.Ju., verta, verta thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
merginos, kaip ten su tuo BW styler, jis tik nespalvotom foto? kodel man rodo nespalvota is karto, kai ji atsidarau? blush2.gif
Atsakyti
http://www.efoto.lt/node/188505

Kaip padaryt nuotraukose tas švieseles? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 09, 22:09)
vienišas gražuolis norėtų susipažinti....
Ar verta demesio  g.gif  ax.gif

verta thumbup.gif o dar kai toks pavadinimas thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
tai miegat, ane lotuliukas.gif

o as tvarkau senas foto smile.gif

kuris varantas labiau ziurisi - ar nukirstas pakausis ir akys virsutiniam trecdalyje (beveik lotuliukas.gif ), ar nenukirstas ir akys vidury doh.gif g.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 23:39)
kuris varantas labiau ziurisi - ar nukirstas pakausis ir akys virsutiniam trecdalyje (beveik lotuliukas.gif ), ar nenukirstas ir akys vidury doh.gif  g.gif

man gal antras g.gif kažkaip man visai netrukdo tie nukapoti pakaušiai smile.gif Bet akys kokios wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Puke, nors ir nukirstas graziai ziurisi, bet siuo atveju man 1 4u.gif ir jei nukirstas, tai reiktu labiau nukirst, mano manymu unsure.gif

Ju.ju,tavo kadras labai vertas demesio wub.gif

KA DAR MACIAU PER VISA DIENA g.gif

Ai, Zitkos sese wub.gif graziam veidui pozuot ir pozuot. net ir Kelbio knygoj parasyta, kad grozis tai jega geram kadrui thumbup.gif Pansios jus, tik tu garbane. Naturaliai?

Zodziu, pritariu komentavusios del dienos kadru 4u.gif Grazu ziuret kaip tobulejam, pamenu pirmus kadrus kokius dejau doh.gif ir tuo metu atrode turiu labai daug ka rodyt, bet nenoriu ikyret, o dabar noreciau ikyret , bet neturiu ka rodyt lotuliukas.gif

fotkinau ir as vakar, vaikus sumigdzius, menuli biggrin.gif
Norejau parodyt, bet isemiau, nes tik cia idejus pastebejau, kad neryskus doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Medona: 10 balandžio 2009 - 00:08
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 22:39)
kuris varantas labiau ziurisi - ar nukirstas pakausis ir akys virsutiniam trecdalyje (beveik lotuliukas.gif ), ar nenukirstas ir akys vidury doh.gif  g.gif

Antra 4u.gif Nuostabi mergyte wub.gif
Atsakyti
Puke,antroji 4u.gif Labai grazi foto! ir dar mazosios nuotrauka su pirstukais burnyteje uzstrigo wub.gif

Duoma,labai patiko tavo nuotrauka,kur panele pro ziuronus ziuri wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 04 10, 00:50)
Pansios jus, tik tu garbane. Naturaliai?

aha smile.gif

Laba ryta... tai neduosit slapt? ax.gif nenusipelniau? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 20:09)

Man ši labai graži ax.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 22:39)

user posted image

Man antra wub.gif Labai gražus portretukas wub.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 10 balandžio 2009 - 07:03