Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Ju.Ju, visai gerai mirksiukas.gif

Imkit ir taršykit biggrin.gif
Verkia dangus...
user posted image

Ištikrųjų tai nesugalvoju normalaus pavadinimo šitai nuotraukai doh.gif Su kitom lengvai būdavo... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 09 balandžio 2009 - 18:26
Lamella - nu znk lenkiu zemai galva.... blink.gif jau nebenustoju zavetis ir stebetis wub.gif

As vis dar neisbrendu is juodos duobes... sad.gif o kai nueinu i Fotki, tai grimstu vis gilyn ir gilyn... verysad.gif

Kazi kaip jums sita?
Juoko slepynes smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 09 balandžio 2009 - 18:58
lamella swoon.gif Jau kaip man patinka wacko.gif Labai labai wub.gif

Peperoni
4u.gif 01 nenusimink mirksiukas.gif siaip nuotrauka gal ir nieko ispudingo, bet pavadinimas pakelia jos ivertinima rolleyes.gif ir visai kitaip pradedu i ja ziureti, balamutina fonas, paziurejus iskrat prisimenu "ritma" biggrin.gif Man atrodo tokiai temai, kitokio antro plano reiketu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Egzo @ 2009 04 09, 15:33)
biggrin.gif patarsymui metu Jum siandienini ziedeli  ax.gif

grazi spalva, laseliai wub.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 09, 17:35)
kaip mano menulis? 

bigsmile.gif visai neblogai

QUOTE(lamella @ 2009 04 09, 18:23)
Verkia dangus...

graziai sugalvota, spalvos grazios 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 09, 18:51)
Juoko slepynes smile.gif

as neiziuriu cia juoko unsure.gif tik nenora fotkintis unsure.gif ir spalva i violetini atspalvi g.gif blush2.gif gali geriau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 09 balandžio 2009 - 19:24
Ju.Ju, menulis man net labai patiko, mano vyras labai juos megsta biggrin.gif tik gal noretusi, kad butu centre.
lamella, man noretusi tu merginu, po lasais, irgi centriau siek tiek, nes kompozicija issikreipia kazkaip.
Egzo, ziedo spalvo net per ryskios gavosi, man regis... g.gif

Merginos, kur sesija is Vingio parko? g.gif nu parodykit, ka nors, prasau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 04 09, 20:25)
Merginos, kur sesija is Vingio parko?  g.gif nu parodykit, ka nors, prasau  doh.gif

lotuliukas.gif O tai ką rodyti, kai susirinko tik 2 smile.gif

Peperoni friends.gif Laikykis! Viskas pas tave gerai! O dėl foto, tai bent pavadinimas nelabai g.gif Jei slėpynės, tai kompozicija lyg nieko. Bet jei ne slėpynės, tai norisi merginą perkelti į dešinę....

Lamella, thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
As parodysiu slide show .. nezinojau kur panaudoti netikusias nuotraukas ir va kas isejo http://www.youtube.c...h?v=zzB6oXA9uVY
Atsakyti
Balandis skirtas STOP'o objektyvui

Kur? Kokiu paros metu?

Tegu tai dar išlieka maža intriguojančia paslaptimi.

Kas tai?

Jau trečius metus vykstantis studentų trumpametražių filmų festivalis – STOP`as. Šių metų tema – „STOGAI“. Pasirinkta neatsitiktinai!!! Juk tiek daug galima pamatyti iš aukštai. Pirmoji ir vienintelė blogoji naujiena, jog filmavimo etapas jau baigėsi. Tačiau festivalio metu turėsite galimybę išvysti N + 1 filmukų, kuriuos kūrė studentai iš VISOS Lietuvos aukštųjų ir aukštesniųjų mokyklų. Komisijos atrinkti filmai bus nominuojami keturiose kategorijose. Džiaugiamės gautais NET 16 trumpametražių filmų iš užsienio ir 25 lietuviškais kūriniais.

Taigi, geros žinios dar nesibaigia! Puiki naujiena vis dar norintiems sudalyvauti šių metų festivalyje ir labiau mėgstantiems spaudyti fotoaparato nei videokameros mygtuką. Siųskite nuotraukas plačiai interpretuojama šių metų tema – “STOGAI”. Kurioje pusėje stogo atsispindės jūsų “pagautas” fragmentas tikrai nesvarbu, svarbu, kad tai būtų beprotiškai fantastiška. Fotografijos bus demonstruojamos festivalio metu gegužės 14 dieną, tad SUSKUBKITE!

Daugiau informacijos apie festivalį info@stopas.lt .

Atsakyti
Peperoni o jis turi but su violetiniu atspalviu? Ar mano teplepui sakes?

Portretas smile.gif sioks bei toks unsure.gif

user posted image
Atsakyti
aciu, kam patiko mano menulis 4u.gif Laukiau vakar iki puses pirmos nakties, kad galeciau ji pagauti, nes tik tokiu laiku jis pakyla virs mano pusu doh.gif Dziaugiuosi kad pavyko biggrin.gif
Zitlali
gaila nukirsto pakausio, bet siaip jei butu tai mano portretas - man patiktu wink.gif
Cia ne sese tavo kartais?
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 09, 20:59)
Cia ne sese tavo kartais?

aha biggrin.gif pagalvojau reik kontrasto truputi, per daug isplaukes toks...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 balandžio 2009 - 20:08
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 21:01)

O ten su vaiku gal mamos??? ax.gif
Atsakyti