Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Mergaites, padariau pirmus ND tik nezinau kaip cia jums ikelti, kaip jus ten taip graziai i ta balta fona visas tris foto sukeliat??? a? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 09, 14:58)
Mergaites, padariau pirmus ND tik nezinau kaip cia jums ikelti, kaip jus ten taip graziai i ta balta fona visas tris foto sukeliat??? a?  g.gif

per PS arba photoscape programas mirksiukas.gif
Atsakyti
user posted image

nuuu barkit cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 15:07)

nuuu barkit  cool.gif

man jau geriau butu fokusas atvirkstinis -i mama 9mamos veido israiska man patinka), ne i vaika mirksiukas.gif nes ka cia pakausiukas esme? arba papasakok savo istorija blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 09, 16:09)
man jau geriau butu fokusas atvirkstinis -i mama 9mamos veido israiska man patinka), ne i vaika mirksiukas.gif  nes ka cia pakausiukas esme? arba papasakok savo istorija blush2.gif

o man norisi kad abu būtų fokuse. nes čia dabar vaikiukas lyg atskirtas nuo mamos cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 09, 16:09)
man jau geriau butu fokusas atvirkstinis -i mama 9mamos veido israiska man patinka), ne i vaika mirksiukas.gif  nes ka cia pakausiukas esme? arba papasakok savo istorija blush2.gif

nu va.. o man kaip tik kojas pakirtineja vaiku galvytes lotuliukas.gif lotuliukas.gif

tie 'isguleti' pirmieji plaukuciai, sukuriukai... wub.gif nu bet cia man tik matyt blink.gif lotuliukas.gif doh.gif

As knisuosi po fotkes senas ir bandau jas perdaryt lotuliukas.gif sian visa PS
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 balandžio 2009 - 15:13
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 16:11)
nu va.. o man kaip tik kojas pakirtineja vaiku galvytes  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tie 'isguleti' pirmieji plaukuciai, sukuriukai...  wub.gif nu bet cia man tik matyt  blink.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

tada nereikia užsimerkusios mamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 09, 15:11)
o man norisi kad abu būtų fokuse. nes čia dabar vaikiukas lyg atskirtas nuo mamos cool.gif

nu taip -arba abu mirksiukas.gif drinks_cheers.gif

Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 04 09, 15:13)
tada nereikia užsimerkusios mamos  mirksiukas.gif

ir vel drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ( lotuliukas.gif lotuliukas.gif )
Atsakyti
Aisku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 15:07)
nuuu barkit  cool.gif

man tai mamos plaukai labai grazios spalvos wub.gif biggrin.gif

bet su jumis spet, darosi nebeimanoma doh.gif jau nekalbu apie ND daryma ir komentavima doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 09, 14:47)
ne blogis. o tai čia ir yra sepia foto?

neeee man cia tikrai ne sepia, siaip paklausiau wink.gif nes buvo laikas kai labai patiko sepia (aisku kur ji tinka rolleyes.gif )
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 15:11)
tie 'isguleti' pirmieji plaukuciai, sukuriukai...  wub.gif nu bet cia man tik matyt  blink.gif  lotuliukas.gif  doh.gif

wub.gif wub.gif ir maaaaaan....dar tas mazu vaiku kvapas.... Nors manajam jau 3, bet grizus is darbo paemus ant ranku ikisu nosi i jo plaukiukus ir uostau uostau uostau wacko.gif
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 04 09, 15:17)
bet su jumis spet, darosi nebeimanoma  doh.gif jau nekalbu apie ND daryma ir komentavima  doh.gif

as jau padariau kad po 40 pranesimu butu psl, kad maziau varyti reiketu doh.gif Reikia kokia tylos akcija paskelbti, nors 2 dienom, kelti tik foto, o poto pulti komentuoti cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 09, 16:20)
wub.gif  wub.gif ir maaaaaan....dar tas mazu vaiku kvapas.... Nors manajam jau 3, bet grizus is darbo paemus ant ranku ikisu nosi i jo plaukiukus ir uostau uostau uostau wacko.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti