Mergaites, padariau pirmus ND tik nezinau kaip cia jums ikelti, kaip jus ten taip graziai i ta balta fona visas tris foto sukeliat??? a?
QUOTE(Zunkelis @ 2009 04 09, 14:58)
Mergaites, padariau pirmus ND tik nezinau kaip cia jums ikelti, kaip jus ten taip graziai i ta balta fona visas tris foto sukeliat??? a?
per PS arba photoscape programas
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 15:07)
man jau geriau butu fokusas atvirkstinis -i mama 9mamos veido israiska man patinka), ne i vaika nes ka cia pakausiukas esme? arba papasakok savo istorija
QUOTE(bonda @ 2009 04 09, 16:09)
man jau geriau butu fokusas atvirkstinis -i mama 9mamos veido israiska man patinka), ne i vaika nes ka cia pakausiukas esme? arba papasakok savo istorija
o man norisi kad abu būtų fokuse. nes čia dabar vaikiukas lyg atskirtas nuo mamos
QUOTE(bonda @ 2009 04 09, 16:09)
nu va.. o man kaip tik kojas pakirtineja vaiku galvytes
tie 'isguleti' pirmieji plaukuciai, sukuriukai... nu bet cia man tik matyt
As knisuosi po fotkes senas ir bandau jas perdaryt sian visa PS
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 16:11)
nu va.. o man kaip tik kojas pakirtineja vaiku galvytes
tada nereikia užsimerkusios mamos
QUOTE(Sadi @ 2009 04 09, 15:11)
o man norisi kad abu būtų fokuse. nes čia dabar vaikiukas lyg atskirtas nuo mamos
nu taip -arba abu
Papildyta:
QUOTE(Sadi @ 2009 04 09, 15:13)
tada nereikia užsimerkusios mamos
ir vel ( )
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 15:07)
nuuu barkit
man tai mamos plaukai labai grazios spalvos
bet su jumis spet, darosi nebeimanoma jau nekalbu apie ND daryma ir komentavima
QUOTE(Sadi @ 2009 04 09, 14:47)
ne blogis. o tai čia ir yra sepia foto?
neeee man cia tikrai ne sepia, siaip paklausiau nes buvo laikas kai labai patiko sepia (aisku kur ji tinka )
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 15:11)
ir maaaaaan....dar tas mazu vaiku kvapas.... Nors manajam jau 3, bet grizus is darbo paemus ant ranku ikisu nosi i jo plaukiukus ir uostau uostau uostau
Papildyta:
QUOTE(Valetta @ 2009 04 09, 15:17)
bet su jumis spet, darosi nebeimanoma jau nekalbu apie ND daryma ir komentavima
as jau padariau kad po 40 pranesimu butu psl, kad maziau varyti reiketu Reikia kokia tylos akcija paskelbti, nors 2 dienom, kelti tik foto, o poto pulti komentuoti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 09, 16:20)
ir maaaaaan....dar tas mazu vaiku kvapas.... Nors manajam jau 3, bet grizus is darbo paemus ant ranku ikisu nosi i jo plaukiukus ir uostau uostau uostau