sveikos pleputes
graziu foto pridejot
viska perskaitau, bet pakomentuot nera laiko, o ir pasakyta viskas jau buna
graziu foto pridejot
viska perskaitau, bet pakomentuot nera laiko, o ir pasakyta viskas jau buna
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 12:57)
tik katinas musu kitoks
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 13:15)
pilkas kokios spalvos megstukas mažės? jaučiu raudonas? Raudona labai nedėkingai verčiasi į JB. Taigi tavo tokios gražios spalvos, palik spalvotą
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 13:24)
aha, labai man patinka kaip ji šviesą gaudo http://fotokudra.lt/...0&nav=aut&page=
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 13:57)
dar noriu paklaust - atrinkineju foto savo kaip jum sita, ar briedas, ar verta palikimo seimos albume, nes cia visa musu semyna matos, tik katinas musu kitoks
visa šeima ypač mažoji patiko keturi ratai palik tik katiną į katino portfolio
QUOTE(boruzka @ 2009 04 09, 14:54)
nu ir as viena tarsymui
o tu tikrai taipo nori fokusuot tik MF?
QUOTE(Eres @ 2009 04 09, 15:01)
Bandau ND apie diafragma, lauksiu nuomones:
užskaityčiau
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 12:24)
man irgi jos
ir ta foto, kur sadi idejo nuoroda -nereali -vakar kaip tik ziurinejau
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 09, 13:04)
Kaip man būtų faina, kad dar ir galvos matytųsi
QUOTE(bonda @ 2009 04 09, 14:21)
man irgi jos
zinotumet kiek fotosesija pas kainuoja, kai pasidomejau, akys ant kaktos issoko uz tokia kaina, jau turi tiketis tik pacio geriausio rezultato
QUOTE(boruzka @ 2009 04 09, 14:54)
man gal po kaklu daugiau erdves noretusi, o del j/b tai negaliu jau nieko pasakyt, dabr ziuriu, kad perkontrastinot siuo metu man labiausiai patinka
Papildyta:
QUOTE(Eres @ 2009 04 09, 15:23)
zinotumet kiek fotosesija pas kainuoja, kai pasidomejau, akys ant kaktos issoko uz tokia kaina, jau turi tiketis tik pacio geriausio rezultato
ei pasiddalink ir su mumis kiek kainuoja
na mane painformavo, kad ji ir galimybes turi, t.y. technika, ir pagalbininku ir plius grozio salono savininke, makiaza ismano.. nu vienzo... cia ne tik mokejimas gaudyti grazia sviesa bet dar ir turimos galimybes , bet jos darbais isties zaviuosi ir as taip pat
QUOTE(Eres @ 2009 04 09, 15:23)
Jos darbai tarptautinese parodose ar kur gave ne viena apdovanojima manau verta
kaip sitos spalvos?
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 14:25)
spalvos tai nieko, bet ryskumas tai
QUOTE(vugi @ 2009 04 09, 14:25)
ei pasiddalink ir su mumis kiek kainuoja
na mane painformavo, kad ji ir galimybes turi, t.y. technika, ir pagalbininku ir plius grozio salono savininke, makiaza ismano.. nu vienzo... cia ne tik mokejimas gaudyti grazia sviesa bet dar ir turimos galimybes , bet jos darbais isties zaviuosi ir as taip pat
makiazu klaipedoj niekas geriau nedaro, kai tekejau pas ja dariausi makiaza ismano, veda ir kursus ,kuriuose teko buti, spalvos ir ju derejimas yra stiprioji jos puse kaina deja jau ne simtais skaiciuojama pas ja. bet zmogus ji idomi , drauges tokios nenoreciau turet yra mane fotografavus pacioj pradzioj dar su juostiniu, tai kai paziuri sunku patiket kad zmogus tas pats. fotografavimo kursus kartu su mano vyro ejo pries 3 kokius metus, bet maniskis mete, nesudomino, o vat ka ji ismoko, rezultatas stulbinantis