Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

cenzura cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 balandžio 2009 - 14:00
sveikos pleputes rolleyes.gif
graziu foto pridejot thumbup.gif
viska perskaitau, bet pakomentuot nera laiko, o ir pasakyta viskas jau buna cool.gif
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 12:57)
tik katinas musu kitoks lotuliukas.gif

laugh.gif
Atsakyti
nu ir as viena tarsymui biggrin.gif

Nieko ypatingo ..

user posted image
Atsakyti
Bandau ND apie diafragma, lauksiu nuomones:

F11
user posted image

F5.0
user posted image

F3.2
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 13:15)

pilkas cool.gif kokios spalvos megstukas mažės? jaučiu raudonas? Raudona labai nedėkingai verčiasi į JB. Taigi tavo tokios gražios spalvos, palik spalvotą mirksiukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 13:24)

aha, labai man patinka kaip ji šviesą gaudo wub.gif http://fotokudra.lt/...0&nav=aut&page=

QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 13:57)
dar noriu paklaust - atrinkineju foto savo blush2.gif kaip jum sita, ar briedas, ar verta palikimo seimos albume, nes cia visa musu semyna matos, tik katinas musu kitoks lotuliukas.gif

visa šeima lotuliukas.gif ypač mažoji patiko lotuliukas.gif keturi ratai lotuliukas.gif palik tik katiną į katino portfolio thumbup.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 04 09, 14:54)
nu ir as viena tarsymui  biggrin.gif 

o tu tikrai taipo nori fokusuot tik MF? cool.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 09, 15:01)
Bandau ND apie diafragma, lauksiu nuomones:

užskaityčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 04 09, 14:10)

o tu tikrai taipo nori fokusuot tik MF?  cool.gif

nu vakar bandziau AF rezultatas ryskumo beveik toks pat g.gif
Atsakyti

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 12:24)

man irgi jos wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
ir ta foto, kur sadi idejo nuoroda -nereali -vakar kaip tik ziurinejau wub.gif
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 09, 13:04)
Kaip man būtų faina, kad dar ir galvos matytųsi biggrin.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 09, 14:21)
man irgi jos wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif
ir ta foto, kur sadi idejo nuoroda -nereali -vakar kaip tik ziurinejau wub.gif

zinotumet kiek fotosesija pas kainuoja, kai pasidomejau, akys ant kaktos issoko blink.gif uz tokia kaina, jau turi tiketis tik pacio geriausio rezultato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 09, 14:54)
nu ir as viena tarsymui  biggrin.gif 

Nieko ypatingo ..

user posted image

man gal po kaklu daugiau erdves noretusi, o del j/b tai negaliu jau nieko pasakyt, dabr ziuriu, kad perkontrastinot siuo metu man labiausiai patinka blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Eres @ 2009 04 09, 15:23)
zinotumet kiek fotosesija pas kainuoja, kai pasidomejau, akys ant kaktos issoko blink.gif  uz tokia kaina, jau turi tiketis tik pacio geriausio rezultato smile.gif

ei pasiddalink ir su mumis kiek kainuoja wink.gif

na mane painformavo, kad ji ir galimybes turi, t.y. technika, ir pagalbininku ir plius grozio salono savininke, makiaza ismano.. nu vienzo... cia ne tik mokejimas gaudyti grazia sviesa bet dar ir turimos galimybes smile.gif, bet jos darbais isties zaviuosi ir as taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 09, 15:23)
zinotumet kiek fotosesija pas kainuoja, kai pasidomejau, akys ant kaktos issoko blink.gif  uz tokia kaina, jau turi tiketis tik pacio geriausio rezultato smile.gif

Jos darbai tarptautinese parodose ar kur gave ne viena apdovanojima ax.gif manau verta smile.gif

kaip sitos spalvos?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 14:25)

kaip sitos spalvos?

spalvos tai nieko, bet ryskumas tai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 09, 14:25)
ei pasiddalink ir su mumis kiek kainuoja wink.gif
na mane painformavo, kad ji ir galimybes turi, t.y. technika, ir pagalbininku ir plius grozio salono savininke, makiaza ismano.. nu vienzo... cia ne tik mokejimas gaudyti grazia sviesa bet dar ir turimos galimybes smile.gif, bet jos darbais isties zaviuosi ir as taip pat smile.gif

makiazu klaipedoj niekas geriau nedaro, kai tekejau pas ja dariausi thumbup.gif makiaza ismano, veda ir kursus ,kuriuose teko buti, spalvos ir ju derejimas yra stiprioji jos puse thumbup.gif kaina deja jau ne simtais skaiciuojama pas ja. bet zmogus ji idomi biggrin.gif , drauges tokios nenoreciau turet biggrin.gif yra mane fotografavus pacioj pradzioj dar su juostiniu, tai kai paziuri sunku patiket kad zmogus tas pats. fotografavimo kursus kartu su mano vyro ejo pries 3 kokius metus, bet maniskis mete, nesudomino, o vat ka ji ismoko, rezultatas stulbinantis thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 09 balandžio 2009 - 14:32