Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

aj zinok nesuprantu as su tuo j/b jei atvirai... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 12:40)
o sitas g.gif  blush2.gif

Man atrodo, kad viskas gerai (kadangi fonas yra labai šviesus, tai ir B/W toks gaunasi)

Pūke, o tu gal kokį nors action'ą naudojai nuotraukytėse su tuo leliuku. Jau pusę dienos sėdžiu prie tos nuotraukos ir nieko gero nesigauna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 09, 12:49)
Man atrodo, kad viskas gerai (kadangi fonas yra labai šviesus, tai ir B/W toks gaunasi)

Pūke, o tu gal kokį nors action'ą naudojai nuotraukytėse su tuo leliuku. Jau pusę dienos sėdžiu prie tos nuotraukos ir nieko gero nesigauna verysad.gif

nepamenu blush2.gif man atropdo, naudojau ta high key, tik pakoregavau pagal save dar doh.gif g.gif kad spalva liktu, bet pasviesinimas butu, dar reguliavau spalvu balansa, nes leliaus odyte buvo baltoka, dariau rausvesne blush2.gif

dar noriu paklaust - atrinkineju foto savo blush2.gif kaip jum sita, ar briedas, ar verta palikimo seimos albume, nes cia visa musu semyna matos, tik katinas musu kitoks lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 13:57)
dar noriu paklaust - atrinkineju foto savo blush2.gif kaip jum sita, ar briedas, ar verta palikimo seimos albume, nes cia visa musu semyna matos, tik katinas musu kitoks lotuliukas.gif

Kaip man būtų faina, kad dar ir galvos matytųsi biggrin.gif
Atsakyti
Kazi kaip kokybe foto, as tik katina einanti iskirpciau, toks nerealus jis ir isdidus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 09, 13:04)
Kaip man būtų faina, kad dar ir galvos matytųsi biggrin.gif

deja, su savo kojom neiszuminau doh.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 13:05)
Kazi kaip kokybe foto, as tik katina einanti iskirpciau, toks nerealus jis ir isdidus  thumbup.gif

ai, dzin man tas katinas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 13:57)

user posted image

oi geras biggrin.gif:D:D saip katinuko israiska ir povyza labai patiko.. tiktu i begalviu kokia swerija foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 09, 14:09)
oi geras biggrin.gif:D:D saip katinuko israiska ir povyza labai patiko.. tiktu i begalviu kokia swerija foto wink.gif

Arba į katino seriją thumbup.gif katinas tarp kojų...šiaip labai fotogeniškas katinas ir tinka prie tos gatvės spalvos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 09, 11:34)
Kūdroje iš tikrųjų kažkas ne taip su serveriu, man irgi neleidžia nuotraukų perkelti prie nevertinamų.

O čia ar nugrybavęs WB?  Man atrodo, kad labai daug violetinės spalvos  doh.gif Neišeina man susidraugauti su spalvom, tai geltonos per daug, tai žalios, o normaliai neišeina  doh.gif

user posted image

Dar pataisiau, gal taip geriau  g.gif

user posted image

antras varijantas geriau ziurisi, na ir grozi augini 4u.gif
Atsakyti
Puke 4u.gif ačiū, bandysiu taip kaip tu papasakojai ax.gif

O katinėlis pas tave (nors ir ne tavo), bet grieko vertas, labai išraiškingas cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 09, 13:47)
Jolitana ačiū tau.  4u.gif  Man labai malonu girdėt tokius žodžius.  blush2.gif

nieko nepadarysi, turi polekio... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 12:24)
Puke lb panasus i mano foto mamos su vaiku.. irgi pilkas...

kokie darbai  bigsmile.gif http://fotokudra.lt/...hp?aut=621&pg=2

o fotografuoja tik kelis metus biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti