QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 12:40)
o sitas
Man atrodo, kad viskas gerai (kadangi fonas yra labai šviesus, tai ir B/W toks gaunasi)
Pūke, o tu gal kokį nors action'ą naudojai nuotraukytėse su tuo leliuku. Jau pusę dienos sėdžiu prie tos nuotraukos ir nieko gero nesigauna
QUOTE(Armana @ 2009 04 09, 12:49)
Man atrodo, kad viskas gerai (kadangi fonas yra labai šviesus, tai ir B/W toks gaunasi)
Pūke, o tu gal kokį nors action'ą naudojai nuotraukytėse su tuo leliuku. Jau pusę dienos sėdžiu prie tos nuotraukos ir nieko gero nesigauna
nepamenu man atropdo, naudojau ta high key, tik pakoregavau pagal save dar kad spalva liktu, bet pasviesinimas butu, dar reguliavau spalvu balansa, nes leliaus odyte buvo baltoka, dariau rausvesne
dar noriu paklaust - atrinkineju foto savo kaip jum sita, ar briedas, ar verta palikimo seimos albume, nes cia visa musu semyna matos, tik katinas musu kitoks
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 13:57)
dar noriu paklaust - atrinkineju foto savo kaip jum sita, ar briedas, ar verta palikimo seimos albume, nes cia visa musu semyna matos, tik katinas musu kitoks
Kaip man būtų faina, kad dar ir galvos matytųsi
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 09, 13:04)
Kaip man būtų faina, kad dar ir galvos matytųsi
deja, su savo kojom neiszuminau
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 13:05)
Kazi kaip kokybe foto, as tik katina einanti iskirpciau, toks nerealus jis ir isdidus
ai, dzin man tas katinas
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 13:57)
oi geras :D saip katinuko israiska ir povyza labai patiko.. tiktu i begalviu kokia swerija foto
QUOTE(vugi @ 2009 04 09, 14:09)
oi geras :D saip katinuko israiska ir povyza labai patiko.. tiktu i begalviu kokia swerija foto
Arba į katino seriją katinas tarp kojų...šiaip labai fotogeniškas katinas ir tinka prie tos gatvės spalvos
QUOTE(Armana @ 2009 04 09, 11:34)
Kūdroje iš tikrųjų kažkas ne taip su serveriu, man irgi neleidžia nuotraukų perkelti prie nevertinamų.
O čia ar nugrybavęs WB? Man atrodo, kad labai daug violetinės spalvos Neišeina man susidraugauti su spalvom, tai geltonos per daug, tai žalios, o normaliai neišeina
Dar pataisiau, gal taip geriau
O čia ar nugrybavęs WB? Man atrodo, kad labai daug violetinės spalvos Neišeina man susidraugauti su spalvom, tai geltonos per daug, tai žalios, o normaliai neišeina
Dar pataisiau, gal taip geriau
antras varijantas geriau ziurisi, na ir grozi augini
Puke ačiū, bandysiu taip kaip tu papasakojai
O katinėlis pas tave (nors ir ne tavo), bet grieko vertas, labai išraiškingas
O katinėlis pas tave (nors ir ne tavo), bet grieko vertas, labai išraiškingas
QUOTE(Duoma @ 2009 04 09, 13:47)
Jolitana ačiū tau. Man labai malonu girdėt tokius žodžius.
nieko nepadarysi, turi polekio...
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 12:24)
Puke lb panasus i mano foto mamos su vaiku.. irgi pilkas...
kokie darbai http://fotokudra.lt/...hp?aut=621&pg=2
kokie darbai http://fotokudra.lt/...hp?aut=621&pg=2
o fotografuoja tik kelis metus