Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

wb dienos sviesoj
user posted image
pirmas auto
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 13:49)
wb dienos sviesoj
pirmas auto

ale man baltos spalvos nerasta ax.gif rankinis vidurinis?
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 12:48)
Radau fainą fotkę    http://fotokudra.lt/...5&nav=aut&page=  gal tik spalvas koreguočiau šiek tiek  biggrin.gif

o cia ka kepures reklama? nes fokusas tai i ja ax.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 12:51)
ale man baltos spalvos nerasta  ax.gif 

drinks_cheers.gif man irgi cool.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 12:42)
Beje dėl klonavimų  biggrin.gif  šitoj foto buvo nemaži plotai, kuriuos reikėjo nuklonuot, tai pirmą kartą tokiu dideliu klonavimu užsiėmiau, prašom atspėt kurioj vietoj jie buvo  biggrin.gif man tai puikiai matosi....nžn kaip reikia tobulai tai padaryt  g.gif

user posted image

Stikline, gal čia

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 11:42)
Beje dėl klonavimų  biggrin.gif  šitoj foto buvo nemaži plotai, kuriuos reikėjo nuklonuot, tai pirmą kartą tokiu dideliu klonavimu užsiėmiau, prašom atspėt kurioj vietoj jie buvo  biggrin.gif man tai puikiai matosi....nžn kaip reikia tobulai tai padaryt  g.gif

Man dar nepaskaicius, kad klonuota kelio pabaigos truko, nezinau ar jo pabaiga klonuota, na ir ten aplink ax.gif o siaip speju kur neryski zole- prie desinio suniuko priekiniu kojyciu l ryskiai isplauke, prie kairio irgi...

O del to WB, tai atrodo baltas daiktas, bet net kartu juos sudejus tie atspalviai skiriasi, paziuri nuotraukas tai kelis atspalvius baltos pamatai, kaip ir pienas Zitlali atrodo sokoladinis rolleyes.gif tuo paciu pasidarysiu karsto sokolado
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 07 balandžio 2009 - 13:01
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 13:42)

Stikline - as matau minimum 4 vietas smile.gif taip skant ciuju biggrin.gif

Zitlali - schmoll.gif - kartot tongue.gif
Papildyta:
Klausykit kiek budinciu fotki biggrin.gif tik surasiau komentarus - iskart autoriai atsiliepe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 07 balandžio 2009 - 13:02
Stikline, man atrodo tarp toliausio ir arciausio suniuko kazkas buvo, gal net du zmones ax.gif g.gif Ar cia mano darbo monitorius grybauja tongue.gif
Atsakyti
Lamella, sveikinu su tortadieniu ir linkiu tau daug kūrybinių minčių ir gerų kadrų. birthday.gif
Atsakyti
zodziu, nesuprantu as su tuo wb. ir kaip suprast rankinis? na, pirma auto aisku, trecia irgi aisku o antra?
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 14:12)
Lamella, sveikinu su tortadieniu ir linkiu tau daug kūrybinių minčių ir gerų kadrų. birthday.gif

drinks_cheers.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 balandžio 2009 - 13:19
QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 12:12)

Prisidedam prie sveikinimu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 14:12)

drinks_cheers.gif prisidedu prie sveikinimu thumbup.gif Lamella - kad nekankintu jokios kurybines krizes 4u.gif 4u.gif 4u.gif

--------------

jeeezus dabar pamaciau kiek Duomai metu is tikro blink.gif doh.gif nu kazkaip galvojau 17.... joooo.... apsalau is tikro....
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 11:55)
o cia is vakar, tik su siandieniniais pazaidimais ax.gif - bandymais  ax.gif tas kotas maiso -bet taip nesinori uzsiimt tokiu dideliu klonavimu doh.gif

user posted image

Boooonda, ir ka tu matai sitam kvadrate doh.gif gali geriau mirksiukas.gif biggrin.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 04 07, 12:46)
Papasakok, kaip ta blykstė? aš vis niekaip neišsirenku. Kaip draugauja su Nikonu? Ar sukinėjasi į šonus, į viršų?

man patinka, ji galinga, kokybiska, visaip sukinejasi, o foto patalpoj ziema tamsiu metu budavo, kaip diena smile.gif na, blykste fotografuojant vaikus mano naudojama buvo, tai galiu pasakyt - suuuper daiktas biggrin.gif tinka ji nikonui kuo puikiausiai, tik niekaip instrukcijos nesugebu paskaityt, ant auto blykste uzstacius pleskinu blush2.gif o yra rezimu dar...
Atsakyti