wb dienos sviesoj
pirmas auto
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 13:49)
ale man baltos spalvos nerasta rankinis vidurinis?
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 12:48)
o cia ka kepures reklama? nes fokusas tai i ja
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 12:51)
ale man baltos spalvos nerasta
man irgi
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 12:42)
Beje dėl klonavimų šitoj foto buvo nemaži plotai, kuriuos reikėjo nuklonuot, tai pirmą kartą tokiu dideliu klonavimu užsiėmiau, prašom atspėt kurioj vietoj jie buvo man tai puikiai matosi....nžn kaip reikia tobulai tai padaryt
Stikline, gal čia
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 11:42)
Beje dėl klonavimų šitoj foto buvo nemaži plotai, kuriuos reikėjo nuklonuot, tai pirmą kartą tokiu dideliu klonavimu užsiėmiau, prašom atspėt kurioj vietoj jie buvo man tai puikiai matosi....nžn kaip reikia tobulai tai padaryt
Man dar nepaskaicius, kad klonuota kelio pabaigos truko, nezinau ar jo pabaiga klonuota, na ir ten aplink o siaip speju kur neryski zole- prie desinio suniuko priekiniu kojyciu l ryskiai isplauke, prie kairio irgi...
O del to WB, tai atrodo baltas daiktas, bet net kartu juos sudejus tie atspalviai skiriasi, paziuri nuotraukas tai kelis atspalvius baltos pamatai, kaip ir pienas Zitlali atrodo sokoladinis tuo paciu pasidarysiu karsto sokolado
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 13:42)
Stikline - as matau minimum 4 vietas taip skant ciuju
Zitlali - - kartot
Papildyta:
Klausykit kiek budinciu fotki tik surasiau komentarus - iskart autoriai atsiliepe
Stikline, man atrodo tarp toliausio ir arciausio suniuko kazkas buvo, gal net du zmones Ar cia mano darbo monitorius grybauja
Lamella, sveikinu su tortadieniu ir linkiu tau daug kūrybinių minčių ir gerų kadrų.
zodziu, nesuprantu as su tuo wb. ir kaip suprast rankinis? na, pirma auto aisku, trecia irgi aisku o antra?
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 14:12)
Lamella, sveikinu su tortadieniu ir linkiu tau daug kūrybinių minčių ir gerų kadrų.
QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 12:12)
Prisidedam prie sveikinimu
QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 14:12)
prisidedu prie sveikinimu Lamella - kad nekankintu jokios kurybines krizes
--------------
jeeezus dabar pamaciau kiek Duomai metu is tikro nu kazkaip galvojau 17.... joooo.... apsalau is tikro....
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 11:55)
o cia is vakar, tik su siandieniniais pazaidimais - bandymais tas kotas maiso -bet taip nesinori uzsiimt tokiu dideliu klonavimu
Boooonda, ir ka tu matai sitam kvadrate gali geriau
QUOTE(Loreli @ 2009 04 07, 12:46)
Papasakok, kaip ta blykstė? aš vis niekaip neišsirenku. Kaip draugauja su Nikonu? Ar sukinėjasi į šonus, į viršų?
man patinka, ji galinga, kokybiska, visaip sukinejasi, o foto patalpoj ziema tamsiu metu budavo, kaip diena na, blykste fotografuojant vaikus mano naudojama buvo, tai galiu pasakyt - suuuper daiktas tinka ji nikonui kuo puikiausiai, tik niekaip instrukcijos nesugebu paskaityt, ant auto blykste uzstacius pleskinu o yra rezimu dar...