Armana, man antroj geresnės spalvos
Norėjau paklausti ar Tau patinka Tavo veidrodis ar turi kokių minusų, pliusai kokie ir pan. iš Tavo pusės?
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 10:44)
tada ne kas reikejo sakyt pirmas rankinis
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 10:48)
man pataisytas per geltonas pirmas geresnis.
QUOTE(bonda @ 2009 04 09, 11:52)
tada ne kas reikejo sakyt pirmas rankinis
as jauciu tuoj nupiesiu tuos puodelius greiciau, nei nufotografuosiu
Ruste,polirizaciniai filtrai nuima tuos atspindzius
o i ND galima det foto ne per ND laika nufotkintu? aisku, atitinkanciu tema
QUOTE(bonda @ 2009 04 09, 11:13)
manau, galima
QUOTE(ediper @ 2009 04 09, 11:56)
Ruste,polirizaciniai filtrai nuima tuos atspindzius
na bet čia normaliam fotikui reikia... mano muilui netinka, galvojau yra kokių kitokių gudrybių, nes vaiką fotografavau čia be blykstės (lauke), ir visokiais kampais, ir vistiek blizga o be akinių žvairuoja siaubingai jinai, kad nei fotografuoti nesinori
QUOTE(lamella @ 2009 04 09, 10:50)
Armana, man antroj geresnės spalvos
Norėjau paklausti ar Tau patinka Tavo veidrodis ar turi kokių minusų, pliusai kokie ir pan. iš Tavo pusės?
Na kadangi vienoms labiau patinka pirmasis variantas, kitoms antrasis, vadinasi, geriausio varianto dar neatradau
Lamella, aš esu labai patenkinta savo fotaparatu ir kol kas nerandu jame trūkumų. Bet jeigu pirkčiau fotoaparatą iš naujo, tai galbūt pamąstyčiau apie Canon 40 D, nes jis aukštesnės klasės fotoaparatas ir jo korpusas iš metalo, o fotoaparatų kaina beveik nesiskiria
QUOTE(Armana @ 2009 04 09, 12:29)
Na kadangi vienoms labiau patinka pirmasis variantas, kitoms antrasis, vadinasi, geriausio varianto dar neatradau
Lamella, aš esu labai patenkinta savo fotaparatu ir kol kas nerandu jame trūkumų. Bet jeigu pirkčiau fotoaparatą iš naujo, tai galbūt pamąstyčiau apie Canon 40 D, nes jis aukštesnės klasės fotoaparatas ir jo korpusas iš metalo, o fotoaparatų kaina beveik nesiskiria
Aišku, labai ačiū už atsakymą, mąstau kokį fotiką reiktų pirkti ateityje artimoje arba tolimoje O objektyvas būna kitinis kai perki ar atskirai reikia pirkti objektyvą...? (nieko nenusimanau apie veidrodžius...0
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 14:55)
Kaip išgavai tooookią odelę? Man niekaip neišeina, visai jau aš kvankt Jeigu sumažinu Magenda tada per daug geltona pasidaro, o man taaaaip norisi, kad odelė būtų rausva Norėčiau užsirašyti pas tave į pamokėles kaip dirbti su PS.
Lamella, na aš nežinau nė ką patarti, pati turiu du objektyvus. Portretai man labiau patinka fotkinti su 50 -tuku, o jeigu einu kur į gamtą ar šiaip noriu ką nors iš arčiau pafotkinti, tai tada dedu kitinį objektyvą
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 11:50)
Tai cia blogai ane... nuleidziu rankas jau...
QUOTE(bonda @ 2009 04 09, 12:13)
man atrodo galima, ... tiksliai reikia CD pasikuisti gal rasiu koki ritma Kol vaiko nebuvo tai tik ir fotkinau kas aplinkui