Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

nieko is vis paskut.metu doro nenufotkinu doh.gif cia toks gal mano savaites geriausias kadras biggrin.gif blush2.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 09, 10:46)
Kai iš CameraRaw konvertuoji, ps vis dar NEF lieka. Riekia paskui išsaugoti kaip jpg...

Paštas fotopradziamokslis eta gmail.com.

oi man kazko i sita kompa nesuinstaliuoja canono ta raw progr. doh.gif sakau laikinai gal per ps butu galima? unsure.gif bet panasu,kad nea unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 09, 10:48)
oi man kazko i sita kompa nesuinstaliuoja canono ta raw progr. doh.gif sakau laikinai gal per ps butu galima? unsure.gif bet panasu,kad nea unsure.gif

Kkodėl negalima? Jei ps turi ta camaera raw, tai ir tvarkyk gi...
Atsakyti
cia siaip biggrin.gif ne kritikai lotuliukas.gif user posted image
tiesinau ta vieta,kur ten oziai stovi,bet ziuriu,kad medziu linija kreiva pasidare doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 04 09, 10:50)
Kkodėl negalima? Jei ps turi ta camaera raw, tai ir tvarkyk gi...

o ir konvetruot paciam PS galima? blyhn nerandu kur doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 09 balandžio 2009 - 09:54

QUOTE(ediper @ 2009 04 09, 10:48)
nieko is vis paskut.metu doro nenufotkinu  doh.gif  cia toks gal mano savaites geriausias kadras  biggrin.gif  blush2.gif
user posted image

nu nezinau... gal kiek kitu kampu labiau noretusi, kad butu tarpukas tarp vaikucio galvytes ir avinelio smile.gif.. gal per daug blasko fonas.. smile.gif.. blush2.gif nezinau smile.gif
Atsakyti
Išsiunčiau tuos Presets į gmailą. Kas negavot ieškokit ten 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 09, 09:48)
nieko is vis paskut.metu doro nenufotkinu  doh.gif  cia toks gal mano savaites geriausias kadras  biggrin.gif  blush2.gif

avinas Velykoms ruošiasi šonus išsidažęs hihihi.gif būtų gerai, jei tvora užstotų tą margumyną, bet tada nesimatytų kad tai renginys. šeimos albumui visai gera nuotrauka mirksiukas.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 09, 09:53)
cia siaip  biggrin.gif ne kritikai lotuliukas.gif 
tiesinau ta vieta,kur ten oziai stovi,bet ziuriu,kad medziu linija kreiva pasidare doh.gif

šiuo atveju, manau, geriausia būtų tiesinti pagal vertikalius stulpus. miško linija gali būti kreiva dėl reljefo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 10:41)
lamella tavo darbai kudroj  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif NERALUS!

Eik jau blush2.gif

[i]Ediper[/], galėjai nenukirsti vaikiuko kapišono, o šeip man patinka, kad jis taip susidomėjęs žiūri smile.gif Ir avytės galva matytis galėtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 09, 08:14)
Zinot, as jau nebesurantu kada yra grazios odos spalvos, kada ne doh.gif  Ikeliu kelias pasakykit kurios foto jums spalvos geresnes blush2.gif

tik antroji smile.gif simpatiskas lelius wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 08:22)
O taip? visvien primusta?
user posted image

nu, man tai visai nieko, naturalu tongue.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 09, 08:59)
jau tas avytess plugin'as koooks wub.gif  wub.gif  wub.gif eina sau wub.gif  bet ten jis i j/b vertimui skirtas ar dar kazkam? labai dar neisnagrinejau... mirksiukas.gif

nenervuok, neturiu laiko jo apziuret lotuliukas.gif

Papildyta:

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 09:41)
lamella tavo darbai kudroj  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif  blink.gif NERALUS!

nuoroda prasom biggrin.gif

QUOTE(ediper @ 2009 04 09, 09:48)
user posted image

viskas but super, jei tas avinas but maziukas kur sone mirksiukas.gif
Atsakyti
biggrin.gif drinks_cheers.gif su visa kritika bigsmile.gif sunku su vaikais ir gyvunais,o kai ju kombinacija,tai doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 09, 10:22)
labas rytas  smile.gif
nebutinai .. ten yra selective bw paspaudinejus po truputi grazina spalvas  mirksiukas.gif

bigsmile.gif reiks pariuret thumbup.gif

QUOTE(vugi @ 2009 04 09, 10:40)
man pirmoji tai visiskai isdegusi.. o antra geriau smile.gif

aciu mirksiukas.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 04 09, 11:00)
Išsiunčiau tuos Presets į gmailą. Kas negavot ieškokit ten  4u.gif

4u.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 11:10)
tik antroji smile.gif simpatiskas lelius wub.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Loreli, dekui wub.gif 4u.gif prisisiunciau tu actionu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 09, 11:10)
biggrin.gif  drinks_cheers.gif su visa kritika  bigsmile.gif sunku su vaikais ir gyvunais,o kai ju kombinacija,tai  doh.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif

Einu lauk isimsiu foto, jomajo kaip dave per makubrika maza nepasirode lotuliukas.gif

va cia lamella http://fotokudra.lt/aut.php?aut=8703

bliam, bet as nesuprantu kodel neleidzia perkelti prie nevertinamu... noriu su visais komentarais permest, error meta ... ech.. ner gyvenimo...

Labas Nendre biggrin.gif user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 balandžio 2009 - 10:21