Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 09, 09:31)
Primena vien dėl gaubto ant galvos  biggrin.gif  o šiaip tavo stilius  thumbup.gif

A, tas gaubtas šuns, liko taip ir nepanaudotas, tai fotografijoj gal susinaudos lotuliukas.gif Dėkui 4u.gif
Loreli, dėkinga 4u.gif
Aš to avytės plugino dar tinkamai nepasibandžiau, bet boruzka lyg kažkada minėjo, kad ir spalvotai verčia kažkaip... g.gif Arba jau maišau kažką
Atsakyti
O kodėl tas pluginas vadinasi avytess? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 09, 09:22)
O kodėl tas pluginas vadinasi avytess?  ax.gif

cia kaip suprantu, SM yra tokia panele, jos nikas toks, ir ji uzsiima fotografavimu smile.gif
Atsakyti
labas rytas
Zitlali kazkaip nesiseka su WB g.gif ,nu ale saunuol4,kad stengiasi ir ranku nenuleidzia biggrin.gif
Stikline matau avatara pasikeitusi smile.gif
Atsakyti
Tai šitą merginą žinau. ir jos foto patinka... bet kad jos stilius ne jb g.gif O ten lyg jb vertimas...
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 09, 09:27)
Tai šitą merginą žinau. ir jos foto patinka... bet kad jos stilius ne jb  g.gif O ten lyg jb vertimas...

as galvoju, kad ji tuo pluginu blurina ir pan ... g.gif
Atsakyti
Priminkit elektroninį paštą bendrą, išsiųsiu ten tą action, nes jau susimaišiau kam atsiunčiau, kam ne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 09:09)
Nu va, prasideda musmiriu dalinimo laikas  lotuliukas.gif as visad gaunu kazkokia mistine musmire is kazko prie visu fotkiu  lotuliukas.gif turiu nematomu priesu  ph34r.gif

nesikrimsk, visi ten tokiu ale priesu turi wink.gif.. uzeina kam koks durnumas ir pridelioja biggrin.gif.. jei supranti EN, galiu pasiulyti ir mano nuomone visai neblogas

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 09, 09:14)
Zitlali tavo pirmoji foto man per pilka ir ryskumo truksta, o sekancios foto labai naturalus variantas patiko

Zinot, as jau nebesurantu kada yra grazios odos spalvos, kada ne doh.gif  Ikeliu kelias pasakykit kurios foto jums spalvos geresnes blush2.gif

user posted image

user posted image

man pirmoji tai visiskai isdegusi.. o antra geriau smile.gif
Atsakyti
lamella tavo darbai kudroj blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif blink.gif NERALUS!
Atsakyti
laba

nespėju temoj pakomentuoti nuotraukų unsure.gif bet visas peržiūriu, su kitų išsakytais komentarais sutinku, neturiu ką pridurti, tai gal nebūsiu labai nusikaltus blush2.gif pradėjau komentuoti albume nuotraukytes, vakar nespėjau visų, o šiandien išmetė mane iš fotki doh.gif nebeleidžia prisijungti, nu kaip jis mane nervina doh.gif

Zitka, nesinervink dėl tų kūdros musmirių mirksiukas.gif aš jau minėjau, kad yra pora grybautojų, kurie mėgsta didžiajai daliai musmires sudėti doh.gif va Peperoni drugeliai buvo akivaizdus įrodymas, kad dėl poros grybukų neverta išimti nuotraukos ax.gif jei nuotrauka pradeda rinkti daugiau minusiukų, tada jau gali daryti konkretesnes išvadas mirksiukas.gif
Atsakyti
o galima PS-e raw formata konvertuot i jpg ? man tik atidaro,po to issaugo,bet nerandu,kaip konvertuot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 04 09, 10:43)
o galima PS-e raw formata konvertuot i jpg ? man tik atidaro,po to issaugo,bet nerandu,kaip konvertuot unsure.gif

Kai iš CameraRaw konvertuoji, ps vis dar RAW formatas lieka. Riekia paskui išsaugoti kaip jpg...

Paštas fotopradziamokslis eta gmail.com.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 09 balandžio 2009 - 09:49