Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(inesaS @ 2009 04 09, 01:13)
Man pasakiskai grazu wub.gif Kas cia toks tas Presets?Gal galima placiau,su nuoroda blush2.gif Nes ir man spalvos labai wub.gif

Prese'ai, kai action kažkos, RAW formate. Dar tvarkant RAW formatą, galima pasinaudoti preset'ais. Ir tada convertuoti.
Pa'google'inus tiksliau galima rasti...

Zitlali, man reali foto graži. Spalvos labai gražios! Bet fokuso akyse norisi biggrin.gif Nors ir ana įdomi, tik tiek intensyvus tas atspalvis.
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 09, 00:08)
eina sau, bet fotogeniska tu kokia

buvau siandien viena azuolyne, Sadi dingo, Rasytce pasiplove biggrin.gif medziojau gelytes, kazkaip neaug ten visai ju doh.gif  va, rezultatas... nieko ypatingo doh.gif bet rodau vis tiek.

tongue.gif tik fotogeniska iki peciu juostos ir tam tikru kampu... kai save pazystu tai ir pagaunu, ale gyvai visai nepanasi i ta mergina nuotraukose schmoll.gif

Liux gelytes thumbup.gif kur jau jos zydi blink.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 09, 01:43)
Labai patiko emocija tos nespalvotos foto,bet del pilkumo,tai pritariu drinks_cheers.gif

o kaip jus j/b verciat? g.gif man visad jos pilkos gaunas doh.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 09, 08:09)
Zitlali, man reali foto graži. Spalvos labai gražios! Bet fokuso akyse norisi  biggrin.gif Nors ir ana įdomi, tik tiek intensyvus tas atspalvis.

hmmm nu reik bandyt paverst jas abi g.gif

Va, gal taip gerai? bigsmile.gif
user posted image

bliam bijau i kudra mest, sakys paskiau savimyla.. bet ka daryt jei tik as pati geriausiai zinau kaip ka nufotkint doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 balandžio 2009 - 07:32
QUOTE(inesaS @ 2009 04 09, 00:43)
Puke,gelytes labai grazios.Sakyk,o ka sioje foto pakeistu poliarizacinis filtras?As turiu ji,bet nenaudoju.Zinau,kad dangu paryskina,atspindzius nuima,o gelytei ka?patamsintu? bigsmile.gif

spalvas paintensyvintu g.gif siaip zinai, kaip buna - reikia ir viskas blush2.gif lotuliukas.gif pvz esant sviesiai dienai jei fotkinu lauke su f 1,8ar panasia diafragma labai jau isdegimu daug buna unsure.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 07:15)
o kaip jus j/b verciat?  g.gif man visad jos pilkos gaunas  doh.gif

nemoku doh.gif kazka su actionai maklinau viena karta, bet rezultatas nelabai tenkino unsure.gif
Atsakyti
Labas rytas
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 17:11)
Čia tokia nesamonė, tik nežinau ar visiška nesamonė 
Pasiklydus vietnamietė

Man labai patiko smile.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 08, 18:55)
Dedu dar dvi nuotraukas.
Labai ilgai masčiau dėt, ar ne dėt, nes prastoka kokybė.  ax.gif
Man šita kreiva kažkokia.  g.gif
bandžiau tą horizontą tiesint, lyg ir tiesus, bet nesuprantu.

Duoma, o man antroji vis gi labiau patiko.. primojoj gal toki kreivumo ispudi daugiau duoda tai, kad nevienodai sonuose plyteles prasideda..(nezinau ar teisingai issireiskiau), na ir gal mergina isties arciau ar toliau galetu buti.

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 21:48)
tarsymui

pritariu merginom, kad pilkoka wink.gif, bet emocijos..tai liuks. Apskritai turiu apstebejima, akd tavo nuotraukos dazniausiai kalbancios yra wink.gif.
O dar tavo auto tai man liux, tik as pasisakau pries visus tuos pc.. ten kur geltona tai visai nesiziurejo.. o treciam bandyme ir gi nenaturaliai labai atrodo, atsiprasau uz issireiskima, bet atrodo kad pc tiesiog isdarko tokia grazia foto wink.gif 4u.gif manau, kad tu ir taip graziai fotografuoji tongue.gif.
QUOTE(Loreli @ 2009 04 08, 22:03)
Įkeliu ir aš vieną savo bandymą. Man kažkodėl patinka, bet gal tik man?

Ir man patinka smile.gif.. ir spalvos patinka, o kol kitos neivardijo tavo foto trukumu tai ir nepastebejau lotuliukas.gif

Puke, tai ko merginas isgazdinai? biggrin.gif:D:D:D.. o tu gal netoli kur azuolyno gyveni?
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 23:08)
man patinka wub.gif tas presets tai avytess? blush2.gif

Ne, ne Avytess. Čia pažengusiuose B.M. dalinosi juo. Tikrai nebloga , vakare galėsiu įdėt daugiau foto

QUOTE(inesaS @ 2009 04 09, 00:13)
Man pasakiskai grazu wub.gif Kas cia toks tas Presets?Gal galima placiau,su nuoroda blush2.gif Nes ir man spalvos labai wub.gif

jei reikia galiu atsiust i emailą

Poliarizacinį filtrą turiu, nėra su juo taip lengva, irgi yra sava metodika. Ir ko gero nelabai galiu pasakyt, nes įsigijau vasaros pabaigoj. Esu skaičiusi, kad yra spec. filtras skirtas dangaus išdegimams. Kažin niekas neturit?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 09 balandžio 2009 - 07:47
O man ta trecia kaip per ruka kaip tik iskalbingesne uz antraja... o be jokiu pakeitimu nuotrauka pati prasta (tiksliau mano oda ne silkine) tai matos nuserpetojus nosis ir etc... rimtai suds trecia foto? man kazkaip ji labiausiai prie sirdies, bet jei isbrokysit nedesiu... arba einu idesiu iki pirmos musmires, as taip darau lotuliukas.gif o tada istrinu slides tepu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 09 balandžio 2009 - 07:48
QUOTE(Eres @ 2009 04 08, 17:13)
dabar pradejau daryt ir suabejojau, pati pirma ND kur reikia keist diafragma ir iso. Jei diafragma darau 2,8 tai iso daryt 100, F3,2 ir iso 200, o paskutini F11 ir 400. Ar tik taip, ar iso reikia atvirksciai prie 2.8 daryt 400 iso.
Ta diafgrama man labai sunku suprast, ten kazkaip atvirksciai  doh.gif

jei geram apsvietime fotkini -nereikia net iso keist mirksiukas.gif bent as darius, jo nekeiciau visai mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 20:48)

ir per pilka, ir noris daugiau ryskumo zmonese ax.gif

QUOTE(Loreli @ 2009 04 08, 21:03)
Įkeliu ir aš vieną savo bandymą. Man kažkodėl patinka, bet gal tik man?

matau ritma bigsmile.gif (katik as is ND albumo tongue.gif )

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 22:40)
tik irgi su spalvom, be ju nieko gero isvis  doh.gif

nu cia kaip su fanarais unsure.gif o ana per geltona unsure.gif

QUOTE(inesaS @ 2009 04 09, 00:43)

Bonda,kelias gerulis thumbup.gif Kur cia fotografuota?

aciu wub.gif fotografuota cia kelias Preila jūra tongue.gif rieks siemet bandyt dar thumbup.gif ten laaaabia grazu wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 07:15)

Va, gal taip gerai?  bigsmile.gif

nu zinok, man cia irgi paakys zalias kazkoks schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 04 09, 07:44)
Puke, tai ko merginas isgazdinai? biggrin.gif:D:D:D.. o tu gal netoli kur azuolyno gyveni?

na, tolokai, bet kiekviena beveik diena bunu jame biggrin.gif dabar ir po dukart - diena su maze, pavakare su abiem lotuliukas.gif
Atsakyti
Bonda nu man kazkaip normaliai zinok g.gif gal mano teplepas gyrbauja g.gif
Atsakyti

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 09, 08:05)
Bonda nu man kazkaip normaliai zinok  g.gif gal mano teplepas gyrbauja  g.gif

zinai, gal ir mano grybauja ax.gif lotuliukas.gif bet ir antra, ir trecia man kazkokios zalsvos... butu nieko..jei paakyje nebutu doh.gif
Atsakyti
Nu va, prasideda musmiriu dalinimo laikas lotuliukas.gif as visad gaunu kazkokia mistine musmire is kazko prie visu fotkiu lotuliukas.gif turiu nematomu priesu ph34r.gif
Atsakyti
Lamellos thumbup.gif primena SP ax.gif

Zitlali nu man irgi matosi žalias paakys biggrin.gif o tie visi actionai ne itin schmoll.gif
Atsakyti