Puke, labai patiko tavo fotosesija . Čia su ta Metz blykste visos darytos. O kur nukreipus buvai?
Zitlali, WB paieškos tikra jėga
QUOTE(Loreli @ 2009 04 08, 21:51)
Zitlali, WB paieškos tikra jėga
Juokis juokis... ateis ir i mano kiema svente
Įkeliu ir aš vieną savo bandymą. Man kažkodėl patinka, bet gal tik man?
Loreli Gražios spalvos... SU actionais?
Tik patiesink biškiuka, geriau žiūrisi... (ir dar iš dešinės kažkas išlenda...)
Tik patiesink biškiuka, geriau žiūrisi... (ir dar iš dešinės kažkas išlenda...)
Oi, ačiū už gerą kritiką, o aš pati net nepastebėjau to kažko dešinėj ir kreivumo... kartais gerai, kai kitiems parodai. Ninin, naudojau Presets
keliauju toliau, daryt koliažą, jau vieną tokį vis ruosšiuosi kelis mėnesius padaryt
keliauju toliau, daryt koliažą, jau vieną tokį vis ruosšiuosi kelis mėnesius padaryt
Zitlali, labai gražus kadras, tik mano nuomone tas geltonas filtras nelabai. Parodyk be jo. O juodas rėmas užsideda paprastai, jei darai per Canvas size, tai ten galima pasirinkti spalvą
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 20:48)
per pilka
QUOTE(Loreli @ 2009 04 08, 20:51)
Puke, labai patiko tavo fotosesija . Čia su ta Metz blykste visos darytos. O kur nukreipus buvai?
ne ne ne be blykstes cia sviesa pro langa - man tokia pats geriausias apsvietimas tik paskutinem dienom saule spigina nuo pat ryto
QUOTE(Loreli @ 2009 04 08, 21:03)
Įkeliu ir aš vieną savo bandymą. Man kažkodėl patinka, bet gal tik man?
man patinka tas presets tai avytess?
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 22:10)
Dar viena tarsymui, bandziau viena filtra Noreciau juoda remeli uzdet, nemoku...
eina sau, bet fotogeniska tu kokia ne fotografe, bet modeliu tau reik but ir dar plaukai garbanoti
buvau siandien viena azuolyne, Sadi dingo, Rasytce pasiplove medziojau gelytes, kazkaip neaug ten visai ju va, rezultatas... nieko ypatingo bet rodau vis tiek.
butinai reik poliarizacinio filtro, cia islaikymas 1:3000sek
Puke,gelytes labai grazios.Sakyk,o ka sioje foto pakeistu poliarizacinis filtras?As turiu ji,bet nenaudoju.Zinau,kad dangu paryskina,atspindzius nuima,o gelytei ka?patamsintu?
Zitlali,kokia tu grazi esi :wub:Kiek cia graziu moteru ir merginu prisirinke,kad jau nebezinau kuria cia isimyleti labiau
Labai patiko emocija tos nespalvotos foto,bet del pilkumo,tai pritariu
Duoma,man labai patiko ta nueinanti mergina
Ninin,ir su medziais ir su keliu visos tavo foto man grazios,o ypac spalvos
Egzo,triptikas su vaikuciu fainei atrodo
Puke,vaikiukas su kepuryte nerealaus grazumo
lamella,pro mano langus-geras kadras
Armana,dukrytei truputi ryskumo truksta Pamaciau siandien tavo auto Kudroje,nu šakes,kaip grazu,su emocija,tokia atrodai velniu prišveitus
Bonda,kelias gerulis Kur cia fotografuota?
Kaktuke,man su actionu nelabai,va be jo visai kas kita
Peperoni,tavoji ilgaplauke,man žinok taip keistai žiurisi,kad negaliu Toks vaizdas,kad galva priklijuota prie kito kuno.ir kai tik pamaciau iš karto taip susivaideno,kad kiek beziureciau tas ispudis tik stipreja Tokia jauna mama,o jau dukros kokio didumo.Pavydziu, tai ne tas žodis
Fu ,jei kuriu foto nepastebejau tai vadinasi neatidare ju greitai ir as neuzmaciau.Nu kur cia su jumis suspesi ir nuotraukos ir info,nelabai sugebu viska sukramtyti
Zitlali,kokia tu grazi esi :wub:Kiek cia graziu moteru ir merginu prisirinke,kad jau nebezinau kuria cia isimyleti labiau
Labai patiko emocija tos nespalvotos foto,bet del pilkumo,tai pritariu
Duoma,man labai patiko ta nueinanti mergina
Ninin,ir su medziais ir su keliu visos tavo foto man grazios,o ypac spalvos
Egzo,triptikas su vaikuciu fainei atrodo
Puke,vaikiukas su kepuryte nerealaus grazumo
lamella,pro mano langus-geras kadras
Armana,dukrytei truputi ryskumo truksta Pamaciau siandien tavo auto Kudroje,nu šakes,kaip grazu,su emocija,tokia atrodai velniu prišveitus
Bonda,kelias gerulis Kur cia fotografuota?
Kaktuke,man su actionu nelabai,va be jo visai kas kita
Peperoni,tavoji ilgaplauke,man žinok taip keistai žiurisi,kad negaliu Toks vaizdas,kad galva priklijuota prie kito kuno.ir kai tik pamaciau iš karto taip susivaideno,kad kiek beziureciau tas ispudis tik stipreja Tokia jauna mama,o jau dukros kokio didumo.Pavydziu, tai ne tas žodis
Fu ,jei kuriu foto nepastebejau tai vadinasi neatidare ju greitai ir as neuzmaciau.Nu kur cia su jumis suspesi ir nuotraukos ir info,nelabai sugebu viska sukramtyti