Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Ninin @ 2009 04 08, 17:26)
O supranti ką daraia ir kam tai darai? Kol kas susidaro vaizdas, kad nelabai  ax.gif
Pasiskaityk teorijos Pamoka iš www.morguefile.com, Efoto.lt straipsnis... Čia yra neblogų pamokų.... Jei kyla tokie klausimai, patariu pasigilinti teorijoje...

F2,8 - diafrgama plačiai atverta. Patenka daug šviesos, tad ISO ir išlaikymo nereikia didelių ir ilgų. F11 - diafragma jau mažai atverta. Tad kad toks pats šviesos srautas patektų, reikia didinti ISO, arba ilginti išlaikymą, arba abu kartu reguliuoti...

aciu, situs pirmus du perskaiciau kelis kartus jau, o tavo sitas paaiskinimas labai aiskiai sudeliojo galvoj visa informacija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 17:24)
Inesa sveikatos  4u.gif isgerk arbatos su brendziu, susimakaluok toki reikala (man bile laipsniu  lotuliukas.gif ), arba inhaliacijas darykis  4u.gif

Nespjaunu ir as i laipsnius,bet nelabai padeda.Bet dabar galvoju,kad negalesiu ramiai numirti nesuzinojus kaip tau su tuo WB sekesi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 08, 18:29)
Nespjaunu ir as i laipsnius,bet nelabai padeda.Bet dabar galvoju,kad negalesiu ramiai numirti nesuzinojus kaip tau su tuo WB sekesi. doh.gif

Taigi gerai baigėsi biggrin.gif
Tai Zitlali viskas su ND? Slaptažodį galim duot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 08 balandžio 2009 - 17:31
QUOTE(Ninin @ 2009 04 08, 17:31)
Tai Zitlali viskas su ND? Slaptažodį galim duot?  g.gif

Nu va,per apsnargliota monitoriu ir nepamaciau doh.gif Ir vakaria prie sviesos dirbtinos padare?Saunuole tada thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 04 08, 18:29)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif uoj prajuokinai biggrin.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 08, 18:31)
Tai Zitlali viskas su ND? Slaptažodį galim duot?  g.gif

ne.. va cia prie dirbtino apsvietimo...

g.gif blink.gif
user posted image
Atsakyti
Dedu dar dvi nuotraukas.
Labai ilgai masčiau dėt, ar ne dėt, nes prastoka kokybė. ax.gif
Man šita kreiva kažkokia. g.gif
bandžiau tą horizontą tiesint, lyg ir tiesus, bet nesuprantu.
user posted image
user posted image
Atsakyti
Eres ir Almara, pirma psl pasiskaitykit, ten nuoroda yra i ta trikampi, viskas paaiskinta kaip tie trys dalykai vienas nuo kito priklauso, bet ir paciam bandant matosi ax.gif

Zitlali, na, pasivaiksciojau tongue.gif , bet vis tiek 2ir 3 neatrodo baltos blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 08, 18:56)
Zitlali, na, pasivaiksciojau  tongue.gif , bet vis tiek 2ir 3 neatrodo baltos  blush2.gif

dirbtinio apsvietimo ar naturalaus? dirbtinio neisgausiu balto, nes apsvietimas gelsvas namuose smile.gif t.y. neturiu dideliu sviestuvu tik pastatomus, kurie meta svelnia blankia sviesa smile.gif tai ir bus visad panasiai smile.gif arba vel kazka ne taip darau.. bet jau pavargau siai dienai su siuo nd doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 balandžio 2009 - 18:01
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 15:21)
pasirenki all size ir tada jau renkies small, medium, large ir pan mirksiukas.gif

aciu thumbup.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 15:23)
ir kl iskilo blush2.gif  blush2.gif  kaip supratau is taves -tipo tau cia jau negerai, kad nukapotas virsugalvis, ane? nu bet o bet taciau cool.gif pasakykit kada tinka nukirst, o kad ane -nes portretuose visokiuose tai ojoj... net ir musu auto nd buvo daug 'netilpusiu' vienaip ar kitaip... tai nukirst blogai ar gerai? lotuliukas.gif

na, sitoj foto tai negerai, kad nukapotas doh.gif nepastebejau doh.gif o tos pvz su kiepka tai specialiai nukapojau, man ten ziurisi smile.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 04 08, 15:53)
Puke, kokios gražios nuotraukos wub.gif  wub.gif  wub.gif Aš kažkaip tokių irgi negaliu griežtai vertinti. Jos jau ir šiaip išsiskiriančios, nenekasdienės ir nuobodžios. Manau, bet kuri mama savo vaikui norėtų tokių nuotraukyčių, net ir su nukirstais pakaušiais biggrin.gif

dekui uz komentarus visoms 4u.gif

tai vaikiuko mama labaaaai patenkinta net ir mano atmestom foto, kuriu man geda dabar lotuliukas.gif sakiau, nebeduosiu daugiau bil kokiu foto, nors prase nieko netrint is 380 kadru lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 04 08, 18:55)

Man šita visai nieko. Būtų šaunu, jei tik mergina būtų aukščiau (nes lyg viduryje ji +-). Beje pabandžiau biški tiesinti, tai biškiuk geriau. Bet ten vos keli laipsniai...

O antra man neįdomi rolleyes.gif Nors ten tie akuliorai traukia dėmesį, bet kad prisiminčiau nuotrauką, tai ne schmoll.gif (beje gal apačios per daug, jei jau kirsčiau alkūnes, tai jau negailėčiau smile.gif )
Papildyta:
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 18:59)
dirbtinio apsvietimo ar naturalaus? dirbtinio neisgausiu balto, nes apsvietimas gelsvas namuose smile.gif t.y. neturiu dideliu sviestuvu tik pastatomus, kurie meta svelnia blankia sviesa smile.gif tai ir bus visad panasiai smile.gif arba vel kazka ne taip darau.. bet jau pavargau siai dienai su siuo nd  doh.gif

Na vakarinis tai schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif Kartok smile.gif
O tu šiaip fotkini RAW formatu?
Atsakyti
Mano wb prie dirbtinio apsvietimo

custom
user posted image
auto
user posted image
su lempute wb
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 08, 19:07)