Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 13:32)
net nzn ka aiskint .. pripratau  doh.gif nu negaliu su AF ir viskas  unsure.gif

nu bet znk reiktu... ax.gif nes kol kas daug tavo foto truksta ryskumo... ax.gif as cia nepiktai - tiesiog patarimas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 12:33)
nu bet znk reiktu...  ax.gif  nes kol kas daug tavo foto truksta ryskumo... ax.gif  as cia nepiktai - tiesiog patarimas smile.gif

As ta ir pati matau .. bet cia zinok kaip liga ... kaip persilauzti?
Atsakyti
Ztilalli, nesnervink 4u.gif gal issigando mamu mafijos biggrin.gif...supainkavo ir uzsipuole biggrin.gif

Bonda.. man labai kliuna ta blizgi stulpo vieta..

Boruzka, kazkaip spalvos nelabai.. veidelis toks eprbales perbales... ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 13:30)
nu bet ne ten jis turi but... ax.gif

niekaip nesuprantu tavo uzsispyrimo su tuo MF fokusuot...  g.gif  prasom man paaiskint, kad suprasciau  biggrin.gif  tongue.gif

as ir noriu zinoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 13:30)
ir prie mazos diafragmos, ir aisku kuo labiau zuminant -nors toj paskutinej tai tikrai nedaug zuminta mirksiukas.gif nes cia Saule ant stalo lauke lauko sketi iskleidinejo/suskleidinejo, iskleidinejo/suskleidinejo ir ziurejo kas daros lotuliukas.gif  -tai buvau arti ax.gif

Va mano prie mažos diafragmos kaka nelieja fono... unsure.gif tai beprotiškai svajoju apie veidrodinuką ir objektyvą, kuris gražiai lies foną wub.gif alia dabar vėl nebeaišku....užsisakėm baldus, ar tik neteks tam veidrodiniui palaukt savo eilės doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 12:38)
Va mano prie mažos diafragmos kaka nelieja fono...  unsure.gif  tai beprotiškai svajoju apie veidrodinuką ir objektyvą, kuris gražiai lies foną  wub.gif  alia dabar vėl nebeaišku....užsisakėm baldus, ar tik neteks tam veidrodiniui palaukt savo eilės  doh.gif

dar pamirsau macro nustacius irgi mirksiukas.gif

as ir noreciau, ale kol kas va vaikui lova gaminama ax.gif reiks dar jai kitu baldu ir t.t., ir pan. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 13:35)
As ta ir pati matau .. bet cia zinok kaip liga ... kaip persilauzti?

persijungi ant AF ir fotkini biggrin.gif tongue.gif

eisiu pasidairyt i fotki - vakar neileido manes ten sad.gif
Atsakyti
Beje dėl klonavimų biggrin.gif šitoj foto buvo nemaži plotai, kuriuos reikėjo nuklonuot, tai pirmą kartą tokiu dideliu klonavimu užsiėmiau, prašom atspėt kurioj vietoj jie buvo biggrin.gif man tai puikiai matosi....nžn kaip reikia tobulai tai padaryt g.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 07 balandžio 2009 - 12:42
QUOTE(vugi @ 2009 04 07, 12:36)

Bonda.. man labai kliuna ta blizgi stulpo vieta..

kol nepasakei, ne nemaciau ax.gif ale ten toks skecio kotas mirksiukas.gif geriau is vis to koto nebutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 07, 10:43)
maniskis nikkor 35mm f/1,8 ir blykste Metz 480 blush2.gif gal blykste ne i tema biggrin.gif

Papasakok, kaip ta blykstė? aš vis niekaip neišsirenku. Kaip draugauja su Nikonu? Ar sukinėjasi į šonus, į viršų?
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 13:42)
Beje dėl klonavimų  biggrin.gif  šitoj foto buvo nemaži plotai, kuriuos reikėjo nuklonuot, tai pirmą kartą tokiu dideliu klonavimu užsiėmiau, prašom atspėt kurioj vietoj jie buvo  biggrin.gif man tai puikiai matosi....nžn kaip reikia tobulai tai padaryt  g.gif

user posted image

nezinau kur lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif gal todel kad pati sivis klonuot nemoku, niekad nebandzius ir nezinau kas tas yr biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 12:42)
Beje dėl klonavimų  biggrin.gif  šitoj foto buvo nemaži plotai, kuriuos reikėjo nuklonuot, tai pirmą kartą tokiu dideliu klonavimu užsiėmiau, prašom atspėt kurioj vietoj jie buvo  biggrin.gif man tai puikiai matosi....nžn kaip reikia tobulai tai padaryt  g.gif

keleta vietu speciau per visa foto ax.gif bet ner taip blogai, kaip cia prirasei mirksiukas.gif o ka dbutu tobulai -geria kad nereiktu klonuot is vis 4u.gif biggrin.gif arba koki taskeli tik mirksiukas.gif

ai, dar tau del to fono liejimo ax.gif pas mane yra, kai nusistatai fokusui toki mazyti kvadraciuka, kuri gali nusislinkt, kur reikia per ekranele -tai tada graziai lieja mirksiukas.gif -bet cia labaiu macro fotkem mirksiukas.gif paskui ar ryt idesiu kokia fotke kaip pvz mirksiukas.gif
Atsakyti
Radau fainą fotkę http://fotokudra.lt/...5&nav=aut&page= gal tik spalvas koreguočiau šiek tiek biggrin.gif

Tai vadinas dar ne taip baisiai priklonavau...ta žolė labai tokia maskuojanti biggrin.gif
Bonda, o su makro funkcija tai ir man normaliai lieja smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 07 balandžio 2009 - 12:50