Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 14:55)

dar noriu paklausti - kur flickre nustatyt, kad foto didesne butu doh.gif nerandu niekaip unsure.gif

pasirenki all size ir tada jau renkies small, medium, large ir pan mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 08, 16:18)
o tu paskui ruošiesi prie lango fotkint? nes reikia nusifotografuot ten kur fotkinsi ir objektą. šiaip manyčiau kad tikrai nesufokusuoja tau už tai nenufotkina to balto lapo....

niu tep ax.gif pas mane bute vienintele normaliai apsviesta veita tai virtuve, su plaaaaaacia palange, ten visai laika veiksmas vyksta biggrin.gif
Ir tikrai fokusuoja. Nes papuole baltas lapas su plaukeliu, tikrai i ji sufokusavo kelis kartus net. O kodel tamsesnei aplinkoj befokuso priima unsure.gif
Vsio chebra, varau namo 4u.gif Varysiu vakare Ritmo medzioti bigsmile.gif Iki rytojaus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 15:01)
dar tokia turiu, bet virsugalvis nebetilpo unsure.gif

ir kl iskilo blush2.gif blush2.gif kaip supratau is taves -tipo tau cia jau negerai, kad nukapotas virsugalvis, ane? nu bet o bet taciau cool.gif pasakykit kada tinka nukirst, o kad ane -nes portretuose visokiuose tai ojoj... net ir musu auto nd buvo daug 'netilpusiu' vienaip ar kitaip... tai nukirst blogai ar gerai? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 16:23)
tai nukirst blogai ar gerai? lotuliukas.gif

Kartais gerai, kartais blogai biggrin.gif Šiuo atveju man blogai, nes labai jau norisi to nenukirsto pakaušio..nžn man kartais tiesiog žiūrisi arba nesižiūri ir psio biggrin.gif silpnoji mano vieta kompozicija, tai tikrai logiškai nepaaiškinsiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 15:13)
man sita wub.gif be reikalo i ritma nedejai, buciau balsavus biggrin.gif
o kudroj ne Zitlali, o Armanos foto tarp geriausiuju  ax.gif

Nedėjau, nes visai pamiršau apie tą ritmą doh.gif biggrin.gif
Bet aš mačiau Zitlali foto ryte tarp geriausių, Armanos nemačiau... g.gif Einu patikrinsiu biggrin.gif
Puke, man geriausia ta su kepuryte wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, imetu ir as siokias tokias buitines foto, kad negalvotumet, jog pamirsau fotika i rankas paimti blush2.gif tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Zitlali, tai sakai varksti su WB lotuliukas.gif (atiprasau uz nesupratinguma, as ir vargau).. siaip labai smagiai tavo apstangos skaitosi, nuotaika pakelia wink.gif.

Puke labai grazus fotosesijos rezultatai.. abi pirmosios thumbup.gif , tik paskutine man nel;abai su ta rankyte burnytej (bet cia gal del to kad pirmosios geresnes;) )

komentuoju tik tai kas istrigo paskutiniai.. nes kitaip nespeju lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 08, 15:29)
Kartais gerai, kartais blogai biggrin.gif Šiuo atveju man blogai, nes labai jau norisi to nenukirsto pakaušio..nžn man kartais tiesiog žiūrisi arba nesižiūri ir psio biggrin.gif silpnoji mano vieta kompozicija, tai tikrai logiškai nepaaiškinsiu  lotuliukas.gif

nu baik, kad pas tave su kompozicija tikrai normaliai thumbup.gif thumbup.gif vat as labai slubuoju, uztat ir klausineju kvailu klausimu blush2.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 08, 16:11)
Zitlali, is netolimos praeities pasakysiu

matai, as fona a4 lapus naudoju, o nzn kas dar tokios pat baltos spalvos gali but kai ir taip tu baltu dalyku namie pas mane sausra doh.gif aj origami reik eit knyga nusipirkt lotuliukas.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 16:19)
Zitlali nematau as savo akim skirtumo tarp 1 ir 3 

ryskesne kiek trecia, o siaip puodelis baltas...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 15:35)
matai, as fona a4 lapus naudoju, o nzn kas dar tokios pat baltos spalvos gali but kai ir taip tu baltu dalyku namie pas mane sausra  doh.gif aj origami reik eit knyga nusipirkt  lotuliukas.gif

tai nereikia sitam ND balta daikta fotkinant naudoti balta fona mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 16:35)
matai, as fona a4 lapus naudoju, o nzn kas dar tokios pat baltos spalvos gali but kai ir taip tu baltu dalyku namie pas mane sausra  doh.gif aj origami reik eit knyga nusipirkt  lotuliukas.gif
ryskesne kiek trecia, o siaip puodelis baltas...

O tu bandyk baltą puodelį nebaltam fone nufotografuot smile.gif o ar išeina baltą spalvą pasirinkt fotkinant puodelį? g.gif
Atsakyti
galit man paaiskint ta ND su kiausiniu? Cia baltam fone balta kiausi fotagrafuoti? Ar gali buti ir kitu spalva ar tik balta balta? Ir ar butinai kiausini? nes kitaip teks specialiai kiausiniu eit pirkt vakare lotuliukas.gif
Atsakyti