dar tokia turiu, bet virsugalvis nebetilpo
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 15:59)
aha, gan israiskinga mergyte tu apie foto geriau ka pasakyk
pampersas ne i tema pirmoj kita karta maukit lauk
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 15:02)
pampersas ne i tema pirmoj kita karta maukit lauk
aha, reik kailiuku uzmaskuot
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 14:13)
pas mane CS2
man sita be reikalo i ritma nedejai, buciau balsavus
man melynos akys trodo ir normaliai vienodos cia i medziaga jis susuktas
man sita be reikalo i ritma nedejai, buciau balsavus
man melynos akys trodo ir normaliai vienodos cia i medziaga jis susuktas
i staltiese
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 14:55)
aha, nueinu as ten kai jus ca pareklamuojat - kokiu idomiu yr
cia is mano pirmosios fotosesijoa vis dar
cia is mano pirmosios fotosesijoa vis dar
jau tie leliukai Jei eiciau pas fotografa ir mokeciau pinigus tai tos nuotraukos kur veidukas su rankyt uzdengtas nenoreciau, ranka burnoj man tinka, bet ta kita galetu ka nors kitka daryt
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 15:05)
aha, reik kailiuku uzmaskuot
jei leliuku daug turesiu fotagrafuot, tai geriau turet kokius baltus triusikelius, arba daugkartines baltas a la sauskelnes, jos labai graziai ziurisi nuotraukoj
Ju.Ju aš neimu to, kur pats fotikas siūlo o renkuosi tą lapą kurį nufotkinau tai skirtumas tikrai yra, o mūsų fotikai vienodi aišku priklauso ką kokioj aplinkoj fotkini.
Zitlali, kai buvai čia įkėlusi tą foto, kažkaip neatrodė man taip gražiai kaip kūdroj, gražu labai
Puke, tai su kepuryte liuks, tik man kepurytės daugiau norėtųsi bet šiaip laaaaaaabai
Zitlali, kai buvai čia įkėlusi tą foto, kažkaip neatrodė man taip gražiai kaip kūdroj, gražu labai
Puke, tai su kepuryte liuks, tik man kepurytės daugiau norėtųsi bet šiaip laaaaaaabai
QUOTE(Eres @ 2009 04 08, 15:07)
i staltiese
jau tie leliukai Jei eiciau pas fotografa ir mokeciau pinigus tai tos nuotraukos kur veidukas su rankyt uzdengtas nenoreciau, ranka burnoj man tinka, bet ta kita galetu ka nors kitka daryt
Papildyta:
jei leliuku daug turesiu fotagrafuot, tai geriau turet kokius baltus triusikelius, arba daugkartines baltas a la sauskelnes, jos labai graziai ziurisi nuotraukoj
Papildyta:
ai, tai kadru tokiu yra kokie 5 skirtingi man patiko tie pirstukai istiesti
dekui uz patarima
Puke, na ir grozis ir rysku, ir fokuse, ir spalvos grazios, o ka jau kalbeti apie modeliuko israiskas
Kol paveju jus puse dienos praeina, dar albuma po truputi tyrineju ir rezgu ka cia nufotografavus, kad bet vienu laipteliu auksciau pataikyciau nei dabar
Zitlali, is netolimos praeities pasakysiu ,kad rinkis tos pacios baltos spalvos daiktus, as bandziau balto lapo fone fotografuoti vatoj padeta balta muiliuka lapas baltas, vata gelsva, o muiliukas irgi nelabai baltas jau vien juos kartu sudejus matosi skirtumas, o nufotografavus is vis, bet kai kelis simtus kadru padarysi tai akys nebeskirs nei spalvu nei fokusu
Kol paveju jus puse dienos praeina, dar albuma po truputi tyrineju ir rezgu ka cia nufotografavus, kad bet vienu laipteliu auksciau pataikyciau nei dabar
Zitlali, is netolimos praeities pasakysiu ,kad rinkis tos pacios baltos spalvos daiktus, as bandziau balto lapo fone fotografuoti vatoj padeta balta muiliuka lapas baltas, vata gelsva, o muiliukas irgi nelabai baltas jau vien juos kartu sudejus matosi skirtumas, o nufotografavus is vis, bet kai kelis simtus kadru padarysi tai akys nebeskirs nei spalvu nei fokusu
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 16:01)
dar tokia turiu, bet virsugalvis nebetilpo
sita man lb jo.. galviuko truksta irgi kapocium uzsiimineji ziuriu anose, pirmoje man pampis trukdo, antroje arba kepuryte trukdo (man ji nera is tu fotogenisku kepuriuku ) arba nukirstas pakausiukas, bet siaip grazu
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 08, 16:08)
dekui
cia mano WBBB (man jau keiksmazodis cia patapo )
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 08, 16:08)
Ju.Ju aš neimu to, kur pats fotikas siūlo o renkuosi tą lapą kurį nufotkinau tai skirtumas tikrai yra, o mūsų fotikai vienodi aišku priklauso ką kokioj aplinkoj fotkini.
nu nefotkina jis man balto laaaaaapo dienos apsvietime. Stoviu prie lango, jei tik nueinu kur tamsiau - iskarto pikšt pokšt - raso goooooooooood o prie lango nu niiiiiiiieeeeeekaaaaaaaaaaip
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 15:55)
Nereali įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 16:13)
nu nefotkina jis man balto laaaaaapo dienos apsvietime. Stoviu prie lango, jei tik nueinu kur tamsiau - iskarto pikšt pokšt - raso goooooooooood o prie lango nu niiiiiiiieeeeeekaaaaaaaaaaip
o tu paskui ruošiesi prie lango fotkint? nes reikia nusifotografuot ten kur fotkinsi ir objektą. šiaip manyčiau kad tikrai nesufokusuoja tau už tai nenufotkina to balto lapo....
Zitlali nematau as savo akim skirtumo tarp 1 ir 3 O puodukas baltas? atrodo kaip dramblio kaulo spalvos Man tas pats š buvo kai ant balto lapo baltas lego kaladeles fotkinau dar koks š buvo...visi bandymai buvo kokie tik nori, tik ne balti Pabandyk ne ant balto fono juk nebutina