Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

dar tokia turiu, bet virsugalvis nebetilpo unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 15:59)
aha, gan israiskinga mergyte biggrin.gif tu apie foto geriau ka pasakyk doh.gif  biggrin.gif

cool.gif pampersas ne i tema pirmoj mirksiukas.gif kita karta maukit lauk cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 08 balandžio 2009 - 15:03
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 15:02)
cool.gif pampersas ne i tema pirmoj  mirksiukas.gif kita karta maukit lauk  cool.gif

aha, reik kailiuku uzmaskuot lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 14:13)
pas mane CS2 mirksiukas.gif
man sita wub.gif be reikalo i ritma nedejai, buciau balsavus biggrin.gif
man melynos akys trodo ir normaliai vienodos mirksiukas.gif cia i medziaga jis susuktas bigsmile.gif  wub.gif

i staltiese lotuliukas.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 14:55)
aha, nueinu as ten kai jus ca pareklamuojat - kokiu idomiu yr bigsmile.gif  thumbup.gif

cia is mano pirmosios fotosesijoa vis dar blush2.gif

jau tie leliukai wub.gif Jei eiciau pas fotografa ir mokeciau pinigus tai tos nuotraukos kur veidukas su rankyt uzdengtas nenoreciau, ranka burnoj man tinka, bet ta kita galetu ka nors kitka daryt biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 15:05)
aha, reik kailiuku uzmaskuot lotuliukas.gif  doh.gif

jei leliuku daug turesiu fotagrafuot, tai geriau turet kokius baltus triusikelius, arba daugkartines baltas a la sauskelnes, jos labai graziai ziurisi nuotraukoj 4u.gif
Atsakyti
Ju.Ju aš neimu to, kur pats fotikas siūlo o renkuosi tą lapą kurį nufotkinau tai skirtumas tikrai yra, o mūsų fotikai vienodi mirksiukas.gif aišku priklauso ką kokioj aplinkoj fotkini.

Zitlali, kai buvai čia įkėlusi tą foto, kažkaip neatrodė man taip gražiai kaip kūdroj, gražu labai 4u.gif

Puke, tai su kepuryte liuks, tik man kepurytės daugiau norėtųsi biggrin.gif bet šiaip laaaaaaabai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 08, 15:07)
i staltiese  lotuliukas.gif
jau tie leliukai  wub.gif  Jei eiciau pas fotografa ir mokeciau pinigus tai tos nuotraukos kur veidukas su rankyt uzdengtas nenoreciau, ranka burnoj man tinka, bet ta kita galetu ka nors kitka daryt  biggrin.gif
Papildyta:
jei leliuku daug turesiu fotagrafuot, tai geriau turet kokius baltus triusikelius, arba daugkartines baltas a la sauskelnes, jos labai graziai ziurisi nuotraukoj 4u.gif

ai, tai kadru tokiu yra kokie 5 skirtingi biggrin.gif man patiko tie pirstukai istiesti wub.gif blush2.gif

dekui uz patarima wub.gif
Atsakyti
Puke, na ir grozis wub.gif ir rysku, ir fokuse, ir spalvos grazios, o ka jau kalbeti apie modeliuko israiskas thumbup.gif

Kol paveju jus puse dienos praeina, dar albuma po truputi tyrineju ax.gif ir rezgu ka cia nufotografavus, kad bet vienu laipteliu auksciau pataikyciau nei dabar ax.gif

Zitlali, is netolimos praeities pasakysiu ,kad rinkis tos pacios baltos spalvos daiktus, as bandziau balto lapo fone fotografuoti vatoj padeta balta muiliuka doh.gif lapas baltas, vata gelsva, o muiliukas irgi nelabai baltas doh.gif jau vien juos kartu sudejus matosi skirtumas, o nufotografavus is vis, bet kai kelis simtus kadru padarysi tongue.gif tai akys nebeskirs tongue.gif nei spalvu nei fokusu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 16:01)
dar tokia turiu, bet virsugalvis nebetilpo unsure.gif

sita man lb wub.gif jo.. galviuko truksta irgi kapocium uzsiimineji ziuriu biggrin.gif anose, pirmoje man pampis trukdo, antroje arba kepuryte trukdo (man ji nera is tu fotogenisku kepuriuku ) arba nukirstas pakausiukas, bet siaip grazu thumbup.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 08, 16:08)
Zitlali, kai buvai čia įkėlusi tą foto, kažkaip neatrodė man taip gražiai kaip kūdroj, gražu labai

4u.gif dekui

cia mano WBBB (man jau keiksmazodis cia patapo lotuliukas.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 balandžio 2009 - 15:14
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 08, 16:08)
Ju.Ju aš neimu to, kur pats fotikas siūlo o renkuosi tą lapą kurį nufotkinau tai skirtumas tikrai yra, o mūsų fotikai vienodi  mirksiukas.gif aišku priklauso ką kokioj aplinkoj fotkini.

nu nefotkina jis man balto laaaaaapo dienos apsvietime. Stoviu prie lango, jei tik nueinu kur tamsiau - iskarto pikšt pokšt - raso goooooooooood thumbup.gif o prie lango nu niiiiiiiieeeeeekaaaaaaaaaaip mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 15:55)
cia is mano pirmosios fotosesijoa vis dar blush2.gif

user posted image

Nereali thumbup.gif įsimylėjau iš pirmo žvilgsnio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 16:13)
nu nefotkina jis man balto laaaaaapo dienos apsvietime. Stoviu prie lango, jei tik nueinu kur tamsiau - iskarto pikšt pokšt - raso goooooooooood  thumbup.gif o prie lango nu niiiiiiiieeeeeekaaaaaaaaaaip  mad.gif

o tu paskui ruošiesi prie lango fotkint? nes reikia nusifotografuot ten kur fotkinsi ir objektą. šiaip manyčiau kad tikrai nesufokusuoja tau už tai nenufotkina to balto lapo....
Atsakyti
Zitlali nematau as savo akim skirtumo tarp 1 ir 3 ax.gif O puodukas baltas? atrodo kaip dramblio kaulo spalvos g.gif Man tas pats š buvo kai ant balto lapo baltas lego kaladeles fotkinau doh.gif dar koks š buvo...visi bandymai buvo kokie tik nori, tik ne balti schmoll.gif Pabandyk ne ant balto fono mirksiukas.gif juk nebutina ax.gif
Atsakyti