Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 15:31)
baisu... o atrodo issilavine ir kulturingi tie meninkai biggrin.gif  doh.gif

Tai, kad ne visi ten menininkai lotuliukas.gif kuo "kultūringesnis" pasisakymas tuo mažesnis menininkas kai pažiūri biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 14:36)
Gaunasi pilksvas, ir foto melsvos smile.gif o reikia baltos spalvos nuotraukose ar bent arciausiai, tai kitaip nzn kaip ja isgaut nei prie ryskiausio apsvietimo naturalaus lapa nufotkint smile.gif

O fotografija nera viena is meno krypciu?  ax.gif Kaip suprantu taip, pradedantys, prijauciantys ar esami menininkai smile.gif

rankinio nustatymo ir esme, nustatynet tik ten, kur fotkinsi mirksiukas.gif gaunas, viskas ten gaunas mirksiukas.gif man prie naturalaus sunkiau buvo mirksiukas.gif

yra, bet as saves menininke nelaikau, kad megstu pafotkyt mirksiukas.gif ax.gif o su tokiais komentarais -tai ten nzn iki 16 m max doh.gif
nors ten kudroj yra visai neblogu fotkiu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 balandžio 2009 - 14:39
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 08, 15:36)
Tai, kad ne visi ten menininkai  lotuliukas.gif  kuo "kultūringesnis" pasisakymas tuo mažesnis menininkas kai pažiūri  biggrin.gif

nu zinai... as po vienos moters pasisakymo apie mano ispustas akis pasiziejau i jos darbus, tai idomus tikrai... ir net kazkaip keista paliko, kad zmogus kuriantis ir perteikiantis idejas, emocijas, gebantis matyti kitaip yra toks storzievis... ax.gif bet visokiu yra ir visokiu reikia! galbut del tokiu pasisakymu isauga didesnis stimulas sukurti kazka geresnio ir nusluostyti nosi! smile.gif tad... baigiu cia pliotkint biggrin.gif viskas yra liux, pasaulis yra spalvotas ir tuo jis mum idomus arneeeeeeee? lotuliukas.gif
Atsakyti
o sakykit fotografuojant rankiniu budu (nikone PRE) jau yra kazkoks gamyklinis parametras. Nes vakar primakalavau kazka tai š buvo, tai vel pasirinkau ta balta spalva kuria man fotikas pasiule g.gif bet fotinant nors ir ant PRE, vistiek didelio skirtumo tarp PRE ir auto nematau schmoll.gif

Zitlali, nors imk ir susitik doh.gif Gal sakau fotikas brokuotas g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 15:43)
o sakykit fotografuojant rankiniu budu (nikone PRE) jau yra kazkoks gamyklinis parametras. Nes vakar primakalavau kazka tai š buvo, tai vel pasirinkau ta balta spalva kuria man fotikas pasiule  g.gif bet fotinant nors ir ant PRE, vistiek didelio skirtumo tarp PRE ir auto nematau  schmoll.gif

Zitlali, nors imk ir susitik  doh.gif Gal sakau fotikas brokuotas  g.gif  lotuliukas.gif

as ir nematau didelio skirtumo zinok smile.gif va jei nufotkinciau lapa balta balciausiai kitoje aplinkoje net neabejoju, kad butu smile.gif o db viskas pilksvai melsva nors tu ka smile.gif man tevas ir sake, neieskot kai kur kai ko ( lotuliukas.gif ) ir fotkint su auto tongue.gif bet sakiau, kad ND tokie, tai tik paziejo kaip ne i savo vaika tongue.gif vel tipo prisigalvoju nesamoniu biggrin.gif zoddddziu... nu einu jau tikrai... pabandysiu paskutini kart, gal bus laimingas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 balandžio 2009 - 14:49
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 14:43)
o sakykit fotografuojant rankiniu budu (nikone PRE) jau yra kazkoks gamyklinis parametras. Nes vakar primakalavau kazka tai š buvo, tai vel pasirinkau ta balta spalva kuria man fotikas pasiule  g.gif bet fotinant nors ir ant PRE, vistiek didelio skirtumo tarp PRE ir auto nematau  schmoll.gif

na, jei ant auto balta rodo fotkej, tai reiskia neblogas fotikas tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 15:46)
na, jei ant auto balta rodo fotkej, tai reiskia neblogas fotikas tongue.gif

Nu gal tiksliai tada neblogas bigsmile.gif Vsio tada fotkinu ant auto, ir pusiau, eina sau tas PRE tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 14:39)
nors ten kudroj yra visai neblogu fotkiu thumbup.gif

aha, nueinu as ten kai jus ca pareklamuojat - kokiu idomiu yr bigsmile.gif thumbup.gif

cia is mano pirmosios fotosesijoa vis dar blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

del WB - as dazniausiai fotkinu su arba saulutes, arba debeselio arba lempos apsvietimo nustatymu, gunas normaliai blush2.gif nereik jokiu baltu lapu tasytis blush2.gif

dar noriu paklausti - kur flickre nustatyt, kad foto didesne butu doh.gif nerandu niekaip unsure.gif
Atsakyti
Puke o jau israiskos vaiko lotuliukas.gif
Atsakyti
Kokia su kepuryte fantastiska wub.gif Supratau, kad negaliu vertint vaiku nuotraukas schmoll.gif nes dievinu vaikucius, ypac jei vaikas grazus tai ishvis, nieko nematau apart akyciu, lupyciu, zanduku, ausyciu, pirstuku, nagiuku, uzpakaliuku biggrin.gif biggrin.gif ..... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 08 balandžio 2009 - 14:59
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 14:56)
Puke o jau israiskos vaiko  lotuliukas.gif

aha, gan israiskinga mergyte biggrin.gif tu apie foto geriau ka pasakyk doh.gif biggrin.gif

Ju.Ju 4u.gif
Atsakyti
Puke, man ta su kepuryte super thumbup.gif O šiaip visos savaip įdomios ir gražios ax.gif
Atsakyti