Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Armana @ 2009 04 08, 13:55)
Man atrodo, kad odelės aspalvis šiek tiek violetinis blush2.gif

to violetinumo neliko kai atspausdinom nuotrauka, tik va ta akyte matosi kad jos skirtingos, cia idejus suprantu kad spalvos truputi kitokios cia. Pas mane kompe zalios, o kai padarem tai is vis zalios zalios zalios biggrin.gif Norim kazkuria vaiko nuotrauka issididine pasikabint, si lygir patiktu, bet yra visokiu minusu, o pakartot nesileidzia mazasis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 13:59)
Tai aš tiesiog spaudžiu zoomo mygtuką ir zoominasi dar daugiau biggrin.gif

ane? pas mane tik tu 15 kartu ir psio cool.gif su tuo zoomo mygtuku..rieks paziuret dar instrukcija ar ka tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Eres @ 2009 04 08, 13:59)
to violetinumo neliko kai atspausdinom nuotrauka, tik va ta akyte matosi kad jos skirtingos, cia idejus suprantu kad spalvos truputi kitokios cia. Pas mane kompe zalios, o kai padarem tai is vis zalios zalios zalios  biggrin.gif  Norim kazkuria vaiko nuotrauka issididine pasikabint, si lygir patiktu, bet yra visokiu minusu, o pakartot nesileidzia mazasis  biggrin.gif

pas mane tai rodo melynas akis tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 10:34)
Merginos PS CS3 tikrai atidaro be jokiu priedu rawus - bent jau Boruzka tikrai CS3 turi - tai kas ten nesigauna...  g.gif

pas mane CS2 mirksiukas.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 11:16)
O čia šeip biggrin.gif
Pro mano langus...
user posted image

man sita wub.gif be reikalo i ritma nedejai, buciau balsavus biggrin.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 08, 13:59)
to violetinumo neliko kai atspausdinom nuotrauka, tik va ta akyte matosi kad jos skirtingos, cia idejus suprantu kad spalvos truputi kitokios cia. Pas mane kompe zalios, o kai padarem tai is vis zalios zalios zalios  biggrin.gif  Norim kazkuria vaiko nuotrauka issididine pasikabint, si lygir patiktu, bet yra visokiu minusu, o pakartot nesileidzia mazasis  biggrin.gif

man melynos akys trodo ir normaliai vienodos mirksiukas.gif cia i medziaga jis susuktas bigsmile.gif wub.gif

o kudroj ne Zitlali, o Armanos foto tarp geriausiuju ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 08 balandžio 2009 - 14:14
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 12:43)
Zitlali foto fotokudroj tarp dienos geriausių 4u.gif

joa smile.gif ale ir kritikos kai pazere, tai norisi istrinti nuotrauka smile.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 08, 14:55)
Čia su tuo pluginu paversta nuotraukytė:

man lb grazu wub.gif

Bonda, kelias supper thumbup.gif
Atsakyti
armana, visai nieko ta fotke ir tokia thumbup.gif nors man ir spalvota visumoj labai thumbup.gif
Atsakyti
Zitlali, rodyk kuri tavo, praleidau vadinasi doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 15:17)
Zitlali, rodyk kuri tavo, praleidau vadinasi doh.gif  blush2.gif

Nieko naujo, jus pirmos ivertinat ir tik tada isdrystu arba ne kelti ten tongue.gif (bet va nervina, kad neina perkelt prie nevertinamu, neleidzia, error meta doh.gif ) http://fotokudra.lt/...7&nav=aut&page= .

Jauciu einu i balkona fotkint balta lapa, gal geresnis rezultatas bus kai ant saules nufotkinsiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 balandžio 2009 - 14:21
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 14:19)
Nieko naujo, jus pirmos ivertinat ir tik tada isdrystu arba ne kelti ten tongue.gif (bet va nervina, kad neina perkelt prie nevertinamu, neleidzia, error meta  doh.gif ) http://fotokudra.lt/...7&nav=aut&page= .

Jauciu einu i balkona fotkint balta lapa, gal geresnis rezultatas bus kai ant saules nufotkinsiu  g.gif

bet ir sudeta doh.gif kokie bjaurus kai kurie parasymai unsure.gif as ajuciu neisdrysciau ten isvis akzka det lotuliukas.gif blush2.gif

fotkint balta lapa ten, kur fotkinsi ir balta daikta, tam paciam apsvietime mirksiukas.gif

o siaip gaila, kad musu ne tas pats miestas, noreciau savo leliaus ir saves foto pas tave blush2.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 08 balandžio 2009 - 14:25
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 14:19)

Jauciu einu i balkona fotkint balta lapa, gal geresnis rezultatas bus kai ant saules nufotkinsiu  g.gif

o tu skaitai, ka mes cia rasom apie ta WB nustatyma? doh.gif doh.gif gerai, akd puke vel pakartojo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 15:23)
fotkint balta lapa ten, kur fotkinsi ir balta daikta, tam paciam apsvietime mirksiukas.gif

tai vakar taip ir dariau ir nieko gero neisejo.. nu bandau paskutini kart pas save namuose... doh.gif einu...

del komentaru joa... as jiem siaip pritariu tikrai, saltas ir dirbtinis tas zvilgsnis, niekada neturejau gebejimu pozuoti, nes mano net besidziaugiantis veidas ir gyvai atrodo saltas ir piktas, tokia mano jau israiska ir povyza visa.. BET galima zinoma svelniau tai pasakyti, be piktumo, deja deja... kai jau isrekia tai maza nepasirodo, bet siaip tai dar ten gelytes, as kai perejau per tu paciu zmoniu profilius, tai eina sau kokiu buna komentaru.. jaucias, kad Lietuvoj gyvenam blink.gif blink.gif blink.gif ten nuo 'visiskas sudas' iki 'kur jos papai dingo' ar 'radai ka fotkint su tokia nosim ' baisu... o atrodo issilavine ir kulturingi tie meninkai biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 15:23)

o siaip gaila, kad musu ne tas pats miestas, noreciau savo leliaus ir saves foto pas tave blush2.gif  wub.gif

4u.gif vasara ilga, dienu graziu daug, gal susigundysi iki murzinosios sostines atkeliaut biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 15:28)
o tu skaitai, ka mes cia rasom apie ta WB nustatyma? doh.gif  doh.gif gerai, akd puke vel pakartojo biggrin.gif

ne Bonda, siaip sh malu smile.gif skaitau ir pasikartoju, kad darydama toje pacioje aplinkoje viskas gaunasi pilka ir taip manes Peperoni nepraleidzia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 14:31)
baisu... o atrodo issilavine ir kulturingi tie meninkai biggrin.gif  doh.gif

ne Bonda, siaip sh malu smile.gif skaitau ir pasikartoju, kad darydama toje pacioje aplinkoje viskas gaunasi pilka ir taip manes Peperoni nepraleidzia  mirksiukas.gif

o tai ten kudroj menininkai sedi? ax.gif

tai fotike ir neturi tas lapas bus baltas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 balandžio 2009 - 14:33
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 15:33)
tai fotike ir neturi tas lapas bus baltas mirksiukas.gif

Gaunasi pilksvas, ir foto melsvos smile.gif o reikia baltos spalvos nuotraukose ar bent arciausiai, tai kitaip nzn kaip ja isgaut nei prie ryskiausio apsvietimo naturalaus lapa nufotkint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 15:33)
o tai ten kudroj menininkai sedi? ax.gif 

O fotografija nera viena is meno krypciu? ax.gif Kaip suprantu taip, pradedantys, prijauciantys ar esami menininkai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 balandžio 2009 - 14:37