o tas mano į kelio temą tinka? (čia pernai daryta, kada nenutuokiau apie taisykles, prašau labai nebarti)
QUOTE(boruzka @ 2009 04 08, 12:48)
o kaip tu atidarineji? as jei sakykim einu per pacia nuotrauka open ... ,o jei per PS open tada renkuosi raw failus, bet ju nerodo ... nzn ar suprasi ka cia parasiau
Laba
Neatidaro ir ir man,nors žinau, kad turėtų. Matyt paties PS-o nustatymuos pas mus kažkur kokios tai varnelės uždėtos trūksta
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 08, 13:42)
Bonda, kad ten jau su actionu
ane? o ko tas neryskumas taip traukia?
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 08, 13:49)
Tai čia tokia liga o ko tave tas ryškumas traukia ?
todel, kad as megeja tokiu fotkiu ryskiu -man cia vos ne foto esme tik labai labai mianiskoms tas neryskumas tinka -ir man ir tai labai labai mazai kam gal persirgsiu ir as
QUOTE(Eres @ 2009 04 08, 13:40)
Man atrodo, kad odelės aspalvis šiek tiek violetinis
Čia su tuo pluginu paversta nuotraukytė:
Baccardi, greitai sulauksi naujo modeliuko tai galėsi fotkint ir fotkint
Jei rimtai, tai tavo kelyje man atrodo per daug pristumdyta kažkas su pustoniais, nes tokia nenatūrali vietomis pilka spalva atrodo, ar tu stumdai levels ir reguliuoji ten kažką? Pirmai užmačiau, bet kažkaip nelabai rimtai aš į tą kelią žiūriu Nemoku ir aš žinok gamtos fotografuot - mano aistra portretai
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 14:36)
tai pas tave fotike 12 optinis zoominimas, ane? o kaip ta skaitmenini tada daryt, kad zumintu? pas mane 15 optinis -tai tike tik ir moku, o kaip kitaip prizumint?
Tai aš tiesiog spaudžiu zoomo mygtuką ir zoominasi dar daugiau
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 08, 13:56)
Jei rimtai, tai tavo kelyje man atrodo per daug pristumdyta kažkas su pustoniais, nes tokia nenatūrali vietomis pilka spalva atrodo, ar tu stumdai levels ir reguliuoji ten kažką? Pirmai užmačiau, bet kažkaip nelabai rimtai aš į tą kelią žiūriu Nemoku ir aš žinok gamtos fotografuot - mano aistra portretai
ten niekas nestumdyta, atrodo ten rytas kokia 8 val -jei gerai pamenu nevisada gaunas, kaip noris -tiksliau retai gaunas aisku, as turiu ka kaltint