Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

o tas mano į kelio temą tinka? (čia pernai daryta, kada nenutuokiau apie taisykles, prašau labai nebarti)

user posted image
Atsakyti
labai prasau nuomones del sitos nuotraukos, nesutariam truputi del jos

user posted image

Atsakyti
Bonda, kad ten jau su actionu tongue.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 08, 12:48)
o kaip tu atidarineji? as jei sakykim einu per pacia nuotrauka open ... ,o jei per PS open tada renkuosi raw failus, bet ju nerodo ... g.gif  nzn ar suprasi ka cia parasiau  g.gif

Laba smile.gif
Neatidaro ir ir man,nors žinau, kad turėtų. Matyt paties PS-o nustatymuos pas mus kažkur kokios tai varnelės uždėtos trūksta biggrin.gif
Atsakyti
[quote=Eres,2009 04 08, 14:40]

Man akių spalva nevienoda iš kart krenta į akis. O šiaip poza kokia faina vaiko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 08, 13:42)
Bonda, kad ten jau su actionu  tongue.gif  4u.gif

ane? ax.gif o ko tas neryskumas taip traukia? g.gif tongue.gif ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Tai čia tokia liga biggrin.gif o ko tave tas ryškumas traukia biggrin.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baccardi: 08 balandžio 2009 - 13:49
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 08, 13:49)
Tai čia tokia liga biggrin.gif o ko tave tas ryškumas traukia biggrin.gif ?

todel, kad as megeja tokiu fotkiu ryskiu -man cia vos ne foto esme blush2.gif tik labai labai mianiskoms tas neryskumas tinka -ir man ir tai labai labai mazai kam doh.gif blush2.gif lotuliukas.gif gal persirgsiu ir as biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Eres @ 2009 04 08, 13:40)

Man atrodo, kad odelės aspalvis šiek tiek violetinis blush2.gif

Čia su tuo pluginu paversta nuotraukytė:

user posted image

Baccardi, greitai sulauksi naujo modeliuko wub.gif tai galėsi fotkint ir fotkint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 08 balandžio 2009 - 13:59
Jei rimtai, tai tavo kelyje man atrodo per daug pristumdyta kažkas su pustoniais, nes tokia nenatūrali vietomis pilka spalva atrodo, ar tu stumdai levels ir reguliuoji ten kažką? ax.gif Pirmai užmačiau, bet kažkaip nelabai rimtai aš į tą kelią žiūriu smile.gif Nemoku ir aš žinok gamtos fotografuot - mano aistra portretai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 14:36)
tai pas tave fotike 12 optinis zoominimas, ane? o kaip ta skaitmenini tada daryt, kad zumintu? pas mane 15 optinis -tai tike tik ir moku, o kaip kitaip prizumint? blush2.gif

Tai aš tiesiog spaudžiu zoomo mygtuką ir zoominasi dar daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 08, 13:56)
Jei rimtai, tai tavo kelyje man atrodo per daug pristumdyta kažkas su pustoniais, nes tokia nenatūrali vietomis pilka spalva atrodo, ar tu stumdai levels ir reguliuoji ten kažką?  ax.gif  Pirmai užmačiau, bet kažkaip nelabai rimtai aš į tą kelią žiūriu smile.gif Nemoku ir aš žinok gamtos fotografuot - mano aistra portretai smile.gif

ten niekas nestumdyta, atrodo ax.gif ten rytas kokia 8 val -jei gerai pamenu blush2.gif biggrin.gif nevisada gaunas, kaip noris -tiksliau retai gaunas cool.gif aisku, as turiu ka kaltint tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti