Bonda, ot klausimas Kai gaunasi gražiai, tol ir fotkinam Šiaip ir man sudėtingai gamta: atrodo gražu, nufotkini, ir nieko verta... O šiaip reik duag fotkinti, kad akį lavinti... Bent jau man tas tinka
Tavo foto gražiai būtų tokio kampo...
QUOTE(Ninin @ 2009 04 08, 12:27)
Bonda, ot klausimas Kai gaunasi gražiai, tol ir fotkinam Šiaip ir man sudėtingai gamta: atrodo gražu, nufotkini, ir nieko verta... O šiaip reik duag fotkinti, kad akį lavinti... Bent jau man tas tinka
tai galvoju, gal kas kokiu gudrybiu zino ar atrade tai as ir bandau bandau -bet buna, akd ir nieko gero vis tiek
idomiai -o tada desine ne per sunki (nors nelabai as suprantu dar ta sunkuma )
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 13:37)
tai galvoju, gal kas kokiu gudrybiu zino ar atrade tai as ir bandau bandau -bet buna, akd ir nieko gero vis tiek
Ir man...atrodo jau toks grazus vaizdas , jau toks.... o rezultatas
Sian varysiu ND daryti "ritma".... pagaliau atejo i galva mintis :....paziuresim kas gausis Gaila kad PS nemoku.... sunku bus su jumis konkuruoti
Bet iskitos puses, yra puiki proga pagaliau ismokt nors elementariu dalyku
Peperoni, jega, kaip saule plaukuose suzaide, o ir plaukai fantastiski. As irgi jau kuris laikas audziu minti pagauti plauku judesi, bet vis modelio neturiu. Siaip labai smagi foto, as gal kirpciau is desines ir is virsaus. Ir tas dezes antram plane gal vertetu pabliurinti...
Armana, be komentaru, puiku!
Kaktuke, tavo pacios foto labai grazios, bet tie actionai mano akim tai visai netinkami. Vienas purvinai uzrudintas, kitas uzruzavintas. Nekas man...
Lamella, smagus kadras su statybininkais. O menulis is vis nerealus, tu ka, teleskopa isigijai?
Bonda, stiprus kelias! Gal man kompoziciskai geriau ziuretusi, jei jis iseitu is nuotraukos kampo (t.y., kirpti apacia ir siek tiek desines).
Mergaites, as jau sitoj temoj tekstu beveik neskaitau, tik greituoju praeinu, foto pasiziuriu. Jei manes kazkas norit ko nors paklausti - klauskit i az, nes kitaip galiu ir nepamatyti.
Armana, be komentaru, puiku!
Kaktuke, tavo pacios foto labai grazios, bet tie actionai mano akim tai visai netinkami. Vienas purvinai uzrudintas, kitas uzruzavintas. Nekas man...
Lamella, smagus kadras su statybininkais. O menulis is vis nerealus, tu ka, teleskopa isigijai?
Bonda, stiprus kelias! Gal man kompoziciskai geriau ziuretusi, jei jis iseitu is nuotraukos kampo (t.y., kirpti apacia ir siek tiek desines).
Mergaites, as jau sitoj temoj tekstu beveik neskaitau, tik greituoju praeinu, foto pasiziuriu. Jei manes kazkas norit ko nors paklausti - klauskit i az, nes kitaip galiu ir nepamatyti.
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 12:43)
Lamella - cia greiciausia tas menulis tau taip gavos, nes PGM turi - universalesnis tavo objektyvas... su maniskiais nepavyksta..
Sakai dėl to
QUOTE(Armana @ 2009 04 08, 13:01)
Lamella, tavo mėnulis koooks ryškus, nu super Aš irgi kažkada bandžiau jį įamžinti, tai nieko gero nesigavo
O vyručiai ant stogo tai tikrai į ritmo ND būt labai gražiai įsipaišę
O vyručiai ant stogo tai tikrai į ritmo ND būt labai gražiai įsipaišę
Aš dar ryškesnio jo norėčiau O apie vyrukus ant stogo visai nepagalvojau, kad tiktų į ritmo temą
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 13:10)
nu vsio...ir as sian eisiu naktinet i balkona
dievinu menuli....ypac pilnati Gaila kad per pilnati galva skauda , bet cia menknekis paliginus su menulio groziu
dievinu menuli....ypac pilnati Gaila kad per pilnati galva skauda , bet cia menknekis paliginus su menulio groziu
Man mėnulis tai mmm O man per pilnatį galvos niekad neskauda, tik nesimiega
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 08, 13:11)
Pamačiau lamellos mėnulį ir atsiminiau, kad turiu mėnulių kažkur archyve reikės pasiknist
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 13:18)
wow prizuuminai pilnai? as apie menuli cia
Jop, zuminau, šeip pas mane daugiausiai 12x leidžia, kad normali kokybė būtų, bet aš dar daugiau zoominau
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 08, 13:55)
Šeip tai taip, teleskopą ir turiu Bet čia su fotoaparatu fotkinta
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 13:24)
Jop, zuminau, šeip pas mane daugiausiai 12x leidžia, kad normali kokybė būtų, bet aš dar daugiau zoominau
o kaip dar labiau zuminai?
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 14:27)
o kaip dar labiau zuminai?
na tiesiog zoominau iki 30x gal, bet tada kokybė kenčia labai, bet norėjau didelio mėnulio tai O 12x kai zoomini tai kokybė dar normali, na aš taip suprantu
pirma ne įt emą - pana nekarščuoja, valgo ir geria, tik tokia pikta, mieguista, kraują pridavėm, ryt atsakymai, žiūrėsim kas bus.
pavėluotai į medžių temą. Druskininkai tiltas per Ratnyčios upę.
kodėl foto tokios pilkos kaip per rūką? kas negerai?
WB buvo padarytas saulėtam orui, nes tikrai labai saulėta buvo.
pavėluotai į medžių temą. Druskininkai tiltas per Ratnyčios upę.
kodėl foto tokios pilkos kaip per rūką? kas negerai?
WB buvo padarytas saulėtam orui, nes tikrai labai saulėta buvo.
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 13:32)
na tiesiog zoominau iki 30x gal, bet tada kokybė kenčia labai, bet norėjau didelio mėnulio tai O 12x kai zoomini tai kokybė dar normali, na aš taip suprantu
tai pas tave fotike 12 optinis zoominimas, ane? o kaip ta skaitmenini tada daryt, kad zumintu? pas mane 15 optinis -tai tike tik ir moku, o kaip kitaip prizumint?
Papildyta:
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 08, 13:33)
va cia reik actiono kokio tada nesakyciau, kad nerysku visai
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 13:14)
apzvelgiau trumpai ta plugina - vaikeliau vaikeliau kokios ten galimybes....
O ten spalvotos foto neina palikti Man ten juodas miskas tas pluginas