Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Bonda, ot klausimas smile.gif Kai gaunasi gražiai, tol ir fotkinam smile.gif Šiaip ir man sudėtingai gamta: atrodo gražu, nufotkini, ir nieko verta... O šiaip reik duag fotkinti, kad akį lavinti... Bent jau man tas tinka smile.gif

Tavo foto gražiai būtų tokio kampo...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 08 balandžio 2009 - 12:28
snekat puse dienos apie kazkoki plug in, o as skaitau ir nesuprantu.

Tai as kaip suprantu galiu pereit prie kitu namu darbu.

Kazka savo dar nenoriu det, nes noriu pirma padaryt namu darbus, o komentuot tuo labiau, nes nelabai dar suprantu tokius dalykus, todel skaityt kritima irgi labai idomu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 08, 12:27)
Bonda, ot klausimas smile.gif Kai gaunasi gražiai, tol ir fotkinam smile.gif Šiaip ir man sudėtingai gamta: atrodo gražu, nufotkini, ir nieko verta... O šiaip reik duag fotkinti, kad akį lavinti... Bent jau man tas tinka smile.gif

Tavo foto gražiai būtų tokio kampo...

tai galvoju, gal kas kokiu gudrybiu zino ar atrade ax.gif blush2.gif biggrin.gif tai as ir bandau bandau -bet buna, akd ir nieko gero vis tiek doh.gif

idomiai bigsmile.gif -o tada desine ne per sunki (nors nelabai as suprantu dar ta sunkuma blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 13:37)
tai galvoju, gal kas kokiu gudrybiu zino ar atrade ax.gif  blush2.gif  biggrin.gif  tai as ir bandau bandau -bet buna, akd ir nieko gero vis tiek doh.gif

Ir man...atrodo jau toks grazus vaizdas , jau toks.... o rezultatas dry.gif

Sian varysiu ND daryti "ritma".... pagaliau atejo i galva mintis nail.gif:....paziuresim kas gausis rolleyes.gif Gaila kad PS nemoku.... sunku bus su jumis konkuruoti tongue.gif
Bet iskitos puses, yra puiki proga pagaliau ismokt nors elementariu dalyku cool.gif
Atsakyti
Peperoni, jega, kaip saule plaukuose suzaide, o ir plaukai fantastiski. thumbup.gif As irgi jau kuris laikas audziu minti pagauti plauku judesi, bet vis modelio neturiu. biggrin.gif Siaip labai smagi foto, as gal kirpciau is desines ir is virsaus. Ir tas dezes antram plane gal vertetu pabliurinti... g.gif

Armana, be komentaru, puiku! thumbup.gif

Kaktuke, tavo pacios foto labai grazios, bet tie actionai mano akim tai visai netinkami. Vienas purvinai uzrudintas, kitas uzruzavintas. Nekas man...

Lamella, smagus kadras su statybininkais. bigsmile.gif O menulis is vis nerealus, tu ka, teleskopa isigijai? biggrin.gif

Bonda, stiprus kelias! Gal man kompoziciskai geriau ziuretusi, jei jis iseitu is nuotraukos kampo (t.y., kirpti apacia ir siek tiek desines). g.gif

Mergaites, as jau sitoj temoj tekstu beveik neskaitau, tik greituoju praeinu, foto pasiziuriu. Jei manes kazkas norit ko nors paklausti - klauskit i az, nes kitaip galiu ir nepamatyti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 08 balandžio 2009 - 12:56
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 12:43)
Lamella - cia greiciausia tas menulis tau taip gavos, nes PGM turi - universalesnis tavo objektyvas...    su maniskiais nepavyksta..

Sakai dėl to g.gif

QUOTE(Armana @ 2009 04 08, 13:01)
Lamella, tavo mėnulis koooks ryškus, nu super  thumbup.gif Aš irgi kažkada bandžiau jį įamžinti, tai nieko gero nesigavo
O vyručiai ant stogo tai tikrai į ritmo ND būt labai gražiai įsipaišę

Aš dar ryškesnio jo norėčiau biggrin.gif O apie vyrukus ant stogo visai nepagalvojau, kad tiktų į ritmo temą doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 13:10)
nu vsio...ir as sian eisiu naktinet i balkona  biggrin.gif
dievinu menuli....ypac pilnati  wub.gif Gaila kad per pilnati galva skauda dry.gif, bet cia menknekis paliginus su menulio groziu 

Man mėnulis tai mmm wub.gif O man per pilnatį galvos niekad neskauda, tik nesimiega biggrin.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 08, 13:11)
Pamačiau lamellos mėnulį ir atsiminiau, kad turiu mėnulių kažkur archyve reikės pasiknist 

biggrin.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 13:18)
wow thumbup.gif prizuuminai pilnai? as apie menuli cia biggrin.gif

Jop, zuminau, šeip pas mane daugiausiai 12x leidžia, kad normali kokybė būtų, bet aš dar daugiau zoominau ax.gif

QUOTE(Nikkė @ 2009 04 08, 13:55)
Lamella, smagus kadras su statybininkais.  bigsmile.gif O menulis is vis nerealus, tu ka, teleskopa isigijai?  biggrin.gif

Šeip tai taip, teleskopą ir turiu biggrin.gif Bet čia su fotoaparatu fotkinta biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 08 balandžio 2009 - 13:25
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 13:24)

Jop, zuminau, šeip pas mane daugiausiai 12x leidžia, kad normali kokybė būtų, bet aš dar daugiau zoominau ax.gif

o kaip dar labiau zuminai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 14:27)
o kaip dar labiau zuminai? ax.gif

na tiesiog zoominau iki 30x gal, bet tada kokybė kenčia labai, bet norėjau didelio mėnulio tai ax.gif O 12x kai zoomini tai kokybė dar normali, na aš taip suprantu blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Vieną kelią ir aš radau iš praeitų metų smile.gif
user posted image
Atsakyti
pirma ne įt emą - pana nekarščuoja, valgo ir geria, tik tokia pikta, mieguista, kraują pridavėm, ryt atsakymai, žiūrėsim kas bus.

pavėluotai į medžių temą. Druskininkai tiltas per Ratnyčios upę.

user posted image

user posted image

kodėl foto tokios pilkos kaip per rūką? kas negerai?
WB buvo padarytas saulėtam orui, nes tikrai labai saulėta buvo. g.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 13:32)
na tiesiog zoominau iki 30x gal, bet tada kokybė kenčia labai, bet norėjau didelio mėnulio tai ax.gif O 12x  kai zoomini tai kokybė dar normali, na aš taip suprantu blush2.gif  biggrin.gif

tai pas tave fotike 12 optinis zoominimas, ane? o kaip ta skaitmenini tada daryt, kad zumintu? pas mane 15 optinis -tai tike tik ir moku, o kaip kitaip prizumint? blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Baccardi @ 2009 04 08, 13:33)
Vieną kelią ir aš radau iš praeitų metų smile.gif

va cia reik actiono kokio biggrin.gif tada nesakyciau, kad nerysku visai biggrin.gif tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 13:14)
apzvelgiau trumpai ta plugina - vaikeliau vaikeliau kokios ten galimybes....  blink.gif

O ten spalvotos foto neina palikti blush2.gif Man ten juodas miskas tas pluginas doh.gif
Atsakyti