QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 08, 12:36)
Filters -- Photo Wiz -- BW styler
Dėkui viskas veikia
QUOTE(liamuna @ 2009 04 08, 12:37)
kazkodel man vis atrodo kad persarpinta, labai jau sviesu, o menulis gerulis
Tai, kad šarpus visus nuėmiau, gal kontrasto per daug... Su high key dariau
Zitlali foto fotokudroj tarp dienos geriausių
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 08, 12:28)
Man gavosi Zodz atsidarai BWStyler.rar>BWStyler>BWStyler101.8bf>extract to
tada nurodai vieta: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins
Ir viskas
tada nurodai vieta: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins
Ir viskas
Aciu - jau pavyko
Kaktuke - nu visai i pievas as jo ieskojau... aciu uz kantrybe - dabar jau viskas vietoj
Lamella - cia greiciausia tas menulis tau taip gavos, nes PGM turi - universalesnis tavo objektyvas... su maniskiais nepavyksta..
Boruzka - nieko nesuprantu... gi tas pats PS - man kuo graziausiai atidaro viska
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 11:43)
Boruzka - nieko nesuprantu... gi tas pats PS - man kuo graziausiai atidaro viska
o kaip tu atidarineji? as jei sakykim einu per pacia nuotrauka open ... ,o jei per PS open tada renkuosi raw failus, bet ju nerodo ... nzn ar suprasi ka cia parasiau
Aš RAW failus paprasčiausiai nutempiu į PS... Iš karto iššoka Camera RAW... Tas pats buvo tiek su PS3, tiek su PS4...
QUOTE(boruzka @ 2009 04 08, 12:48)
o kaip tu atidarineji? as jei sakykim einu per pacia nuotrauka open ... ,o jei per PS open tada renkuosi raw failus, bet ju nerodo ... nzn ar suprasi ka cia parasiau
nu snd tai atsidarius buvau PS, ir per open atidariau issoka atskiras langas su visais nustatymu pasirinkimais
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 11:57)
nu snd tai atsidarius buvau PS, ir per open atidariau issoka atskiras langas su visais nustatymu pasirinkimais
Ir pas mane taip pat
Lamella, tavo mėnulis koooks ryškus, nu super Aš irgi kažkada bandžiau jį įamžinti, tai nieko gero nesigavo
O vyručiai ant stogo tai tikrai į ritmo ND būt labai gražiai įsipaišę
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 12:16)
wow nu vsio...ir as sian eisiu naktinet i balkona
dievinu menuli....ypac pilnati Gaila kad per pilnati galva skauda , bet cia menknekis paliginus su menulio groziu
Tiesa...vakar depresija apturejau ... Issitraukiau savo olympusa, kaip ir bonda, niekad nevadinu jo muiline gerulis jis pas mane, fona graziai paplauna ir aplamai kur tik jis nebuvo, ir kokiom tik salygom nedirbo. Taciau vakar, tik paemus ji i rankas ir iskart jis man iskrito Nemoku jau jo tokio laikyti, nors jis neismaziuku visai Nesugebejau nieko padoraus nufotkinti ziurint per LSD, nors jame yra ir akute Vienuzodziu supratau, kad kelio atgal nera Norejau macro padaryti, jis is 1 cm atstumo ima, nes niekaip su nikonu nesigauna man
Beje kokiu rezimu jus dazniausiai fotografuojat..... Dabar galvoju kad negerai pradejau mokytis, nes viska fotkinu ant M Gal A butu lengvesnis pradziai
Pamačiau lamellos mėnulį ir atsiminiau, kad turiu mėnulių kažkur archyve reikės pasiknist
Ju.Ju - as ant Av (t.y. diafragmos prioritetas )
geri tavo ispudziai
apzvelgiau trumpai ta plugina - vaikeliau vaikeliau kokios ten galimybes....
geri tavo ispudziai
apzvelgiau trumpai ta plugina - vaikeliau vaikeliau kokios ten galimybes....
Laba !!!
Ne nu, kaip su jumis spėti, tai neišsivaizduoju.
Ne nu, kaip su jumis spėti, tai neišsivaizduoju.
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 11:16)
wow prizuuminai pilnai? as apie menuli cia
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 12:10)
Beje kokiu rezimu jus dazniausiai fotografuojat..... Dabar galvoju kad negerai pradejau mokytis, nes viska fotkinu ant M Gal A butu lengvesnis pradziai
as tai A
Papildyta:
o as i kelio tema radau is pernai vasariniu foto nu bet vis tiek nemoku as tu a la peizazu visokiu kokius nustatymus daryt? kaip fotkinat visokius gamtos vaizdus/peizazus ir pan? nes as 90 proc bunu nepatenkinta rezultatu