Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Peperoni pabandziau .. man raso "Could not complete your request because it is not the right kind of document" g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 08, 12:36)
Filters -- Photo Wiz -- BW styler

Dėkui viskas veikia 4u.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 04 08, 12:37)
kazkodel man vis atrodo kad persarpinta,  ax.gif  labai jau sviesu, o menulis gerulis  thumbup.gif

Tai, kad šarpus visus nuėmiau, gal kontrasto per daug... Su high key dariau g.gif

Zitlali foto fotokudroj tarp dienos geriausių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 08 balandžio 2009 - 11:44
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 08, 12:28)
Man gavosi bigsmile.gif  Zodz atsidarai BWStyler.rar>BWStyler>BWStyler101.8bf>extract to
tada nurodai vieta: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins

Ir viskas 4u.gif

Aciu - jau pavyko thumbup.gif

Kaktuke - nu visai i pievas as jo ieskojau... doh.gif blush2.gif aciu uz kantrybe - dabar jau viskas vietoj ax.gif 4u.gif

Lamella - cia greiciausia tas menulis tau taip gavos, nes PGM turi - universalesnis tavo objektyvas... ax.gif su maniskiais nepavyksta.. sad.gif

Boruzka - nieko nesuprantu... g.gif gi tas pats PS - man kuo graziausiai atidaro viska g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 balandžio 2009 - 11:44
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 11:43)
Boruzka - nieko nesuprantu...  g.gif  gi tas pats PS - man kuo graziausiai atidaro viska  g.gif

o kaip tu atidarineji? as jei sakykim einu per pacia nuotrauka open ... ,o jei per PS open tada renkuosi raw failus, bet ju nerodo ... g.gif nzn ar suprasi ka cia parasiau g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 08 balandžio 2009 - 11:50
Aš RAW failus paprasčiausiai nutempiu į PS... Iš karto iššoka Camera RAW... Tas pats buvo tiek su PS3, tiek su PS4...
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 08, 12:48)
o kaip tu atidarineji? as jei sakykim einu per pacia nuotrauka open ... ,o jei per PS open tada renkuosi raw failus, bet ju nerodo ... g.gif  nzn ar suprasi ka cia parasiau  g.gif

nu snd tai atsidarius buvau PS, ir per open atidariau smile.gif issoka atskiras langas su visais nustatymu pasirinkimais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 11:57)
nu snd tai atsidarius buvau PS, ir per open atidariau smile.gif issoka atskiras langas su visais nustatymu pasirinkimais smile.gif

Ir pas mane taip pat ax.gif

Lamella, tavo mėnulis koooks ryškus, nu super thumbup.gif Aš irgi kažkada bandžiau jį įamžinti, tai nieko gero nesigavo schmoll.gif
O vyručiai ant stogo tai tikrai į ritmo ND būt labai gražiai įsipaišę ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 08 balandžio 2009 - 12:18
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 12:16)
Ir mėnulį vakar naktį bandžiau nufotografuot su savo nevykusia technika biggrin.gif
user posted image

wow rolleyes.gif nu vsio...ir as sian eisiu naktinet i balkona biggrin.gif
dievinu menuli....ypac pilnati wub.gif Gaila kad per pilnati galva skauda dry.gif, bet cia menknekis paliginus su menulio groziu bigsmile.gif

Tiesa...vakar depresija apturejau biggrin.gif ... Issitraukiau savo olympusa, kaip ir bonda, niekad nevadinu jo muiline schmoll.gif gerulis jis pas mane, fona graziai paplauna ir aplamai kur tik jis nebuvo, ir kokiom tik salygom nedirbo. Taciau vakar, tik paemus ji i rankas ir iskart jis man iskrito doh.gif Nemoku jau jo tokio laikyti, nors jis neismaziuku visai doh.gif Nesugebejau nieko padoraus nufotkinti ziurint per LSD, nors jame yra ir akute doh.gif Vienuzodziu supratau, kad kelio atgal nera lotuliukas.gif Norejau macro padaryti, jis is 1 cm atstumo ima, nes niekaip su nikonu nesigauna man unsure.gif

Beje kokiu rezimu jus dazniausiai fotografuojat..... Dabar galvoju kad negerai pradejau mokytis, nes viska fotkinu ant M mastau.gif Gal A butu lengvesnis pradziai g.gif
Atsakyti
Pamačiau lamellos mėnulį ir atsiminiau, kad turiu mėnulių kažkur archyve reikės pasiknist thumbup.gif
Atsakyti
Ju.Ju - as ant Av (t.y. diafragmos prioritetas ) 4u.gif

geri tavo ispudziai biggrin.gif

apzvelgiau trumpai ta plugina - vaikeliau vaikeliau kokios ten galimybes.... blink.gif
Atsakyti
Laba !!!

Ne nu, kaip su jumis spėti, tai neišsivaizduoju. g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olo: 08 balandžio 2009 - 12:16
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 11:16)

wow thumbup.gif prizuuminai pilnai? as apie menuli cia biggrin.gif
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 12:10)
Beje kokiu rezimu jus dazniausiai fotografuojat..... Dabar galvoju kad negerai pradejau mokytis, nes viska fotkinu ant M  mastau.gif Gal A butu lengvesnis pradziai  g.gif

as tai A mirksiukas.gif
Papildyta:
o as i kelio tema radau is pernai vasariniu foto ax.gif nu bet vis tiek nemoku as tu a la peizazu visokiu doh.gif kokius nustatymus daryt? kaip fotkinat visokius gamtos vaizdus/peizazus ir pan? g.gif nes as 90 proc bunu nepatenkinta rezultatu schmoll.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 balandžio 2009 - 12:16