Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 12:24)
Cia apie ta fotke kudroj vienas zmogus pasisake 'mama tai akis isputus... Niekam neadiduosiu, ko ziuri. o vaikutis jau pavarges... Vaje, jus baiksit cia pyskint ar ne?' kaip nemegstu kvailos kritikos ne i tema biggrin.gif Simonas visai nepavarges buvo tik siaip irzlus (kazi kaip ji ant svetimo vaiko mato, kad jis pavarges) o mano akys naturaliai toookios, nebuvo laiko ju pust  doh.gif susinervinau... gali pasakyt daug ka, bet ne tokias nesamones

Mažiausiai nervinčiaus dėl kūdros komentarų...ten tokių fruktų yr biggrin.gif o aš jo ir nevertinu kaip super duper psl...tiksliau pasižiūriu kai kurių fotografų darbus, kurie tikrai neblogi....
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 04 07, 11:09)
Augalėlis

Ir mano sūnelis:

augalėlio fonas labai intensyvus, dingsta jis.

O sūnelio paskutinė labai miela, akys ryškios wub.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 04 07, 12:08)
Stikline, mane draugė (modelis mano)  vežėsi į Palangą, jie ten namą turi.
Tai name vyko.  biggrin.gif

Duoma, perduok draugei linkėjimus thumbup.gif pasisekė tau su modeliuku thumbup.gif bigsmile.gif

Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 11:58)
bonda kokia muiline taip graziaii fona plauna ?  blink.gif

as savo fotiko muiline nevadinu -gal todel ir plauna tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 13:13)
as savo fotiko muiline nevadinu -gal todel ir plauna tongue.gif  tongue.gif

O plauna tuomet, kai prizoomini? Maniškis irgi kai zoominu neblogai išplauna kartais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2009 04 07, 10:14)
Bandziau stoties pavadinima iziureti tongue.gif
O galima taip stotyse fotografuoti? jie gi toki paranojikai cia  blush2.gif dar ateitu policininkas ir apieskotu pasiteisindamas terorizmo aktu  doh.gif

Euston stotis , jei gerai parasiau g.gif Atejom anksciau i stotele, nebuvo zmoniu, dar i pati gala nuejom, tai pasidejau ant kelio ir nupyskinau. Gal del to ir niekam tikes kadras, kad pati nemaciau ka fotkinu blush2.gif

Armanos bernuzelis labai i mama panasus wub.gif Man ir uzkliuvo berniuko centras, vienoj foto. o ta j/b labai wub.gif

Zitka, nesiparink, uzpavydejo tavo grozio, del to ir bamba visokios/kie 4u.gif
Atsakyti
Aisku sitos net lygint su ana nesinori, bet vistiek ... ax.gif blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Boruzka - ner fokuso... schmoll.gif tu vis dar su tuo M fokusuoji? g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 12:58)
viska reik paciai mokytis nuo visisko 0 ... ir man dazniau nei daznai norisi mesti viska  unsure.gif

man ir taip buna kai kitu darbus paziuriu, bet zinai tada sakau, kad visiem taip buna...vien paskaicius klasikiniu kompozitoriu ir dailininku autobiografijas, visus juos lanke nuopoliai ir pakylimai, cia kaip su tuo zebru, balta juostele, juoda juostele.. tikriausiai kaip viskas gyvenime - pulsuoja smile.gif pralauk ta juodaja ir pasitik su sypsena sviesiaja, ciupk fotoaparata ir lek fotografuoti smile.gif 4u.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 13:03)
Mažiausiai nervinčiaus dėl kūdros komentarų...ten tokių fruktų yr  biggrin.gif o aš jo ir nevertinu kaip super duper psl...tiksliau pasižiūriu kai kurių fotografų darbus, kurie tikrai neblogi....

nu viskas aisku.. ramu tada bigsmile.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 13:13)
as savo fotiko muiline nevadinu -gal todel ir plauna tongue.gif  tongue.gif

lotuliukas.gif

QUOTE(Medona @ 2009 04 07, 13:20)
Zitka, nesiparink, uzpavydejo tavo grozio, del to ir bamba visokios/kie  4u.gif

tongue.gif reik uzpakali ir slaunis tokiem parodyt, nebekomentuos lotuliukas.gif apsiramins, baigsis pavydai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 balandžio 2009 - 12:27
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 12:26)
Boruzka - ner fokuso...  schmoll.gif tu vis dar su tuo M fokusuoji?  g.gif

agam .. as pati ji plaukuose lyg matau g.gif viena vieninteli karta buvau perjungus viska ant auto kai pas Zitlali fotografavom blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 07 balandžio 2009 - 12:30
QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 13:28)
agam .. as pati ji plaukuose lyg matau  g.gif

nu bet ne ten jis turi but... ax.gif

niekaip nesuprantu tavo uzsispyrimo su tuo MF fokusuot... g.gif prasom man paaiskint, kad suprasciau biggrin.gif tongue.gif

Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 07, 12:20)
O plauna tuomet, kai prizoomini? Maniškis irgi kai zoominu neblogai išplauna kartais  biggrin.gif

ir prie mazos diafragmos, ir aisku kuo labiau zuminant -nors toj paskutinej tai tikrai nedaug zuminta mirksiukas.gif nes cia Saule ant stalo lauke lauko sketi iskleidinejo/suskleidinejo, iskleidinejo/suskleidinejo ir ziurejo kas daros lotuliukas.gif -tai buvau arti ax.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 12:24)
Aisku sitos net lygint su ana nesinori, bet vistiek ... ax.gif  blush2.gif

visai nerysku ax.gif (tradiciskai as blush2.gif ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 12:30)
nu bet ne ten jis turi but... ax.gif

niekaip nesuprantu tavo uzsispyrimo su tuo MF fokusuot...  g.gif  prasom man paaiskint, kad suprasciau  biggrin.gif  tongue.gif

net nzn ka aiskint .. pripratau doh.gif nu negaliu su AF ir viskas unsure.gif
Atsakyti