Griztu darsyk prie to avytess plugino.. issiarchyvavau as ji ir radau kruva failu ir katalogu - tai gal galit kas pasakyt ar viska kruvoj kelt i ta pluginu kataloga ?
Aciu merginos. Vat man su nuotraukom kuo daugiau ziuri tuo labiau patinka
Duoma, tavo monitorius gerai rodo ta nuotraukele tokia ruzava ir yra
Papildyta:
Peperoni, reikia paleisti faila fo-bw101 kur ikona kompiuteriukas, ji kaip ir instaliuojasi ta programele
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 10:58)
Griztu darsyk prie to avytess plugino.. issiarchyvavau as ji ir radau kruva failu ir katalogu - tai gal galit kas pasakyt ar viska kruvoj kelt i ta pluginu kataloga ?
Peperoni, reikia paleisti faila fo-bw101 kur ikona kompiuteriukas, ji kaip ir instaliuojasi ta programele
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 08, 12:01)
Aciu merginos. Vat man su nuotraukom kuo daugiau ziuri tuo labiau patinka
Papildyta:
Papildyta:
nu visai susipainiojau... ner kompiuteriuko pas mane yra tik plugin instaler.exe ir ji paleidus tipo instaliuoja, bet ne velnio as jo niekur nerandu...
Kaktuke, man tai antra foto gera tik dėl spalvų kažkas ne to O visa kita tai gerai O pirmoje tai norisi sukti galvą, kad pažiūrėti į kūdikėlį, geriau horizontaliai manau būtų
O čia šeip
Pro mano langus...
Ir mėnulį vakar naktį bandžiau nufotografuot su savo nevykusia technika
O čia šeip
Pro mano langus...
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 12:16)
Kaktuke, man tai antra foto gera tik dėl spalvų kažkas ne to O visa kita tai gerai O pirmoje tai norisi sukti galvą, kad pažiūrėti į kūdikėlį, geriau horizontaliai manau būtų
O čia šeip
Pro mano langus...
]
O čia šeip
Pro mano langus...
]
pirma prajuokino kazkodel antros norec exifo - kiek bandziau - nepavyko man tokio vaizdelio isgaut...
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 07:21)
tuoj Zitlali, su tuo wb, ir origami ismoks daryti, ir valgyt gaminti Vyras gris is darbo o namuose vakariene - virti kiausiniai garuoja, is serveteles ne siaip sau padetos, o traku pilis is ju sulankstyta ... ir zmona aplink visa ta grozi su fotiku laksto
Taip ir isivaizdavau viska beskaitant
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 11:16)
Pro mano langus...
Pirma galejai i ritmo ND det. labai faina
O menulis, tai kazkas nerealaus Kaip taip gavosi? rasyk exif
labas rytas
na siandien dar karteli pabandysiu ....
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 10:34)
Kaktuke - pirma tai man nea... labai jau nekudikiskas tas actionas... o antra patinka
Merginos PS CS3 tikrai atidaro be jokiu priedu rawus - bent jau Boruzka tikrai CS3 turi - tai kas ten nesigauna...
Merginos PS CS3 tikrai atidaro be jokiu priedu rawus - bent jau Boruzka tikrai CS3 turi - tai kas ten nesigauna...
na siandien dar karteli pabandysiu ....
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 12:20)
pirma prajuokino kazkodel antros norec exifo - kiek bandziau - nepavyko man tokio vaizdelio isgaut...
Pirmoj vyrukai ilsisi ant stogo, pamačiau galvoju reik įamžinti Jaučiu jiems ten gražus Kauno vaizdelis atsiveria
Kiek pamenu tai mėnulio exif: iso 100, F8, išlaikymas 1/100 arba 1/200
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 12:12)
nu visai susipainiojau... ner kompiuteriuko pas mane yra tik plugin instaler.exe ir ji paleidus tipo instaliuoja, bet ne velnio as jo niekur nerandu...
Man gavosi Zodz atsidarai BWStyler.rar>BWStyler>BWStyler101.8bf>extract to
tada nurodai vieta: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins
Ir viskas
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 08, 12:28)
Man gavosi Zodz atsidarai BWStyler.rar>BWStyler>BWStyler101.8bf>extract to
Ir viskas
Ir viskas
O kur paskui rasti tą pluginą PS'e?Kai susiinstaliuoji?
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 11:34)
O kur paskui rasti tą pluginą PS'e?Kai susiinstaliuoji?
Filters -- Photo Wiz -- BW styler
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 08, 11:28)
Noriu ikelti pora nuotraukeliu kritikai. Fotografavau draugu kudiki, dejau action'us. man grazu, tik nezinau kaip kitiems atrodo
pirma kaip ir Puke man labai norisi apverst, kad kudekelis lyg gulintis atrodytu , ir spalva labai patinka.
Antra siek tiek man persviesi.
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 12:16)
O čia šeip
Pro mano langus...
kazkodel man vis atrodo kad persarpinta, labai jau sviesu, o menulis gerulis