Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Griztu darsyk prie to avytess plugino.. ax.gif issiarchyvavau as ji ir radau kruva failu ir katalogu - tai gal galit kas pasakyt ar viska kruvoj kelt i ta pluginu kataloga ? g.gif
Atsakyti
Aciu merginos. Vat man su nuotraukom kuo daugiau ziuri tuo labiau patinka lotuliukas.gif
Duoma, tavo monitorius gerai rodo biggrin.gif ta nuotraukele tokia ruzava ir yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 10:58)
Griztu darsyk prie to avytess plugino..  ax.gif  issiarchyvavau as ji ir radau kruva failu ir katalogu - tai gal galit kas pasakyt ar viska kruvoj kelt i ta pluginu kataloga ?  g.gif

Peperoni, reikia paleisti faila fo-bw101 kur ikona kompiuteriukas, ji kaip ir instaliuojasi ta programele
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 08, 12:01)
Aciu merginos. Vat man su nuotraukom kuo daugiau ziuri tuo labiau patinka  lotuliukas.gif
Duoma, tavo monitorius gerai rodo  biggrin.gif  ta nuotraukele tokia ruzava ir yra smile.gif
Papildyta:
Peperoni, reikia paleisti faila fo-bw101 kur ikona kompiuteriukas, ji kaip ir instaliuojasi ta programele

g.gif nu visai susipainiojau... ner kompiuteriuko pas mane lotuliukas.gif yra tik plugin instaler.exe ir ji paleidus tipo instaliuoja, bet ne velnio as jo niekur nerandu... doh.gif
Atsakyti
Kaktuke, man tai antra foto gera tik dėl spalvų kažkas ne to ax.gif O visa kita tai gerai thumbup.gif O pirmoje tai norisi sukti galvą, kad pažiūrėti į kūdikėlį, geriau horizontaliai manau būtų ax.gif

O čia šeip biggrin.gif
Pro mano langus...
user posted image

Ir mėnulį vakar naktį bandžiau nufotografuot su savo nevykusia technika biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 08 balandžio 2009 - 11:16
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 12:16)
Kaktuke, man tai antra foto gera tik dėl spalvų kažkas ne to ax.gif O visa kita tai gerai thumbup.gif O pirmoje tai norisi sukti galvą, kad pažiūrėti į kūdikėlį, geriau horizontaliai manau būtų ax.gif

O čia šeip biggrin.gif
Pro mano langus...
]

pirma prajuokino kazkodel biggrin.gif antros norec exifo - kiek bandziau - nepavyko man tokio vaizdelio isgaut... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 balandžio 2009 - 11:22
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 07:21)

hihihi.gif tuoj Zitlali, su tuo wb, ir origami ismoks daryti, ir valgyt  gaminti  lotuliukas.gif Vyras gris is darbo o namuose vakariene - virti kiausiniai garuoja, is serveteles ne siaip sau padetos, o traku pilis is ju sulankstyta  lotuliukas.gif ... ir zmona aplink visa ta grozi su fotiku laksto  thumbup.gif

lotuliukas.gif Taip ir isivaizdavau viska beskaitant thumbup.gif

QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 11:16)
Pro mano langus...

Ir mėnulį vakar naktį bandžiau nufotografuot su savo nevykusia technika biggrin.gif

Pirma galejai i ritmo ND det. labai faina thumbup.gif

O menulis, tai kazkas nerealaus wub.gif Kaip taip gavosi? rasyk exif mirksiukas.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 10:34)
Kaktuke - pirma tai man nea... labai jau nekudikiskas tas actionas... ax.gif  o antra patinka  ax.gif
Merginos PS CS3 tikrai atidaro be jokiu priedu rawus - bent jau Boruzka tikrai CS3 turi - tai kas ten nesigauna...  g.gif

na siandien dar karteli pabandysiu .... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 12:20)
pirma prajuokino kazkodel biggrin.gif antros norec exifo - kiek bandziau - nepavyko man tokio vaizdelio isgaut...  verysad.gif

Pirmoj vyrukai ilsisi ant stogo, pamačiau galvoju reik įamžinti biggrin.gif Jaučiu jiems ten gražus Kauno vaizdelis atsiveria biggrin.gif
Kiek pamenu tai mėnulio exif: iso 100, F8, išlaikymas 1/100 arba 1/200 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 12:12)
g.gif  nu visai susipainiojau... ner kompiuteriuko pas mane  lotuliukas.gif  yra tik plugin instaler.exe ir ji paleidus tipo instaliuoja, bet ne velnio as jo niekur nerandu...  doh.gif

Man gavosi bigsmile.gif Zodz atsidarai BWStyler.rar>BWStyler>BWStyler101.8bf>extract to
tada nurodai vieta: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins

Ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 08, 12:28)
Man gavosi bigsmile.gif  Zodz atsidarai BWStyler.rar>BWStyler>BWStyler101.8bf>extract to
tada nurodai vieta: C:\Program Files\Adobe\Adobe Photoshop CS3\Plug-Ins

Ir viskas 4u.gif

O kur paskui rasti tą pluginą PS'e?Kai susiinstaliuoji? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 11:34)
O kur paskui rasti tą pluginą PS'e?Kai susiinstaliuoji? blush2.gif

Filters -- Photo Wiz -- BW styler
Atsakyti
QUOTE(Kaktuke @ 2009 04 08, 11:28)

Noriu ikelti pora nuotraukeliu kritikai. Fotografavau draugu kudiki, dejau action'us. man grazu, tik nezinau kaip kitiems atrodo g.gif

pirma kaip ir Puke man labai norisi apverst, kad kudekelis lyg gulintis atrodytu wub.gif , ir spalva labai patinka.
Antra siek tiek man persviesi.

QUOTE(lamella @ 2009 04 08, 12:16)

O čia šeip biggrin.gif
Pro mano langus...

kazkodel man vis atrodo kad persarpinta, ax.gif labai jau sviesu, o menulis gerulis thumbup.gif
Atsakyti