Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 10:26)
Merginos, o PS pas jus nukoseti ar originalus?  g.gif

Abejoju ar kas nors turi originalą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 08, 10:28)
Abejoju ar kas nors turi originalą biggrin.gif

ir cia jus snekat apie ju kazkokius papildymus ane? g.gif kur info gauti apie tai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 10:32)
ir cia jus snekat apie ju kazkokius papildymus ane?  g.gif kur info gauti apie tai?  ax.gif

actionus, pluginus smile.gif jei teidingai supratau, nes tik viena akim čia viską seku biggrin.gif tai visa tai yra skirta fotkių spalvoms koreguoti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 08, 09:26)
radau, aciu 4u.gif tik velnias PS'e nerandu doh.gif

jeigu jau išarchyvuotą patalpinai Cdiske į Plug-In'ų aplanką, tada atsidaryk PS ir eik į filtrus, ten prie apačios turėtų būti Photo Wiz. kiek pamenu, man labai paprastai viskas pavyko g.gif ale seniai bedariau, gal nepamenu ko nors. daugiau info apie šitų daiktų paleidimą ir apskritai apie darbą su PS yra www.xforumas.lt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 08, 10:40)
actionus, pluginus smile.gif jei teidingai supratau, nes tik viena akim čia viską seku  biggrin.gif  tai visa tai yra skirta fotkių spalvoms koreguoti  smile.gif

noooriu tongue.gif greiciau ta wb susitvarkyt tongue.gif

kazi kodel neleidzia perkelt prie nevertinimui skirtu fotkiu viena? g.gif jum taip ner? kudroj.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 08 balandžio 2009 - 09:44
QUOTE(Peledike @ 2009 04 08, 09:05)
ieškok prie filter'ių. vadinasi Photo Wiz - WB Styler 1.01

QUOTE(Peledike @ 2009 04 08, 09:11)
seniai tvarkiausi aš jį, o dabar pas mane po kompo griūties nestandartiškai patalpinta viskas, nesurašysiu visos sekos  doh.gif  bet reikia susirasti kur kompe patalpinta viskas kas susiję su PS (greičiausiai diske C yra aplankas Adobe) ir ten ieškoti Plug-Ins. ten ir patalpinti išarchyvuotą. jei nesigaus, sakykit, kažkur kažkada buvau radus surašytą seką, bandysiu vėl paieškoti.

aciu wub.gif wub.gif bandysiu wub.gif

vasaraite,neprikabinau unsure.gif nu keista, nes persiunciau is pasto, kur man persiunte mirksiukas.gif bet gal ka pramaklinau blush2.gif doh.gif

puke, tuoj 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 balandžio 2009 - 09:48
QUOTE(jolitana @ 2009 04 08, 07:36)
labai daug turbur su PS apdirbta, nes viena puse veiduko labai nenaturaliai raudonom demem pasidengusi...akytes graziai ryskio.

tai kad zinok nedaug su gimp dariau til level'ius pastumdziau ir curves ir remuka imeciau del zanduku tai jie tokie ir yra unsure.gif aciu visom uz komentarus is tikruju tai sita tikriausiai vienintele is viso milijono turimu ft kuri man patinka bigsmile.gif bet va kazkas sake apie gumytes tikrai jos blasko reiks gal nuklonuot lotuliukas.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 08:20)
alia nu vis tiek dedu - tarsykit...  biggrin.gif

bigsmile.gif ta pirma kokia liuks ale plaukai kokie wub.gif eina sau grazi mergyte wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 10:20)
zaidziau cia kelias dienas su sviesom ir rawais... idesiu pora buitiaku/laukiaku hihihi.gif zinau, kad daug trukumu yra, ir taisykliu palauzymu  biggrin.gif  alia nu vis tiek dedu - tarsykit...  biggrin.gif

Gražiai su šviesa žaidei wink.gif pirmoj foto labai gražiai ji plaukuose spindi wub.gif
Atsakyti
Peledike aciu , myliu as Tave, zinai? wub.gif lotuliukas.gif 4u.gif daba visko prisisiusiu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 08, 09:20)
Tai ar kuri naudojat stiklams kokius filtrus? gal patartumet koki geriausia butu isigyti blush2.gif  Noreciau universalesnio (ar tokiu buna blush2.gif )

sako, universaliasiausias yra poliarizacinis mirksiukas.gif nuima atspinzius, ryskesnes spalvos smile.gif

Peperoni, manau, viska pati zinai biggrin.gif antro per daug virsaus, geriau horizontaliai reikejo kadruot, kad butu kur vaziuot erdves. pirmoj plaukaaaaai wub.gif

Bonda, dekui, gavau drinks_cheers.gif

vakar man su tuo raw ir nepavyko nieko doh.gif lotuliukas.gif parsisiunciau tinkama versija konvertuot, bet nepavyk jos paleist su PS doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 08, 08:40)
Paštas visgi fotopradziamokslis eta gmail.com smile.gif Slaptaždosi kaip ir fotki albumo wink.gif
Papildyta:
Nuotraukta apdirbta su PS (pasinaudojau presetais). Bet ir šiaip niūrokos spalvos kol kas tų miškų...

Kas tie Presetai g.gif

Peperoni, man pirma labai patinka, labai gražiai šviesa žaidžia wub.gif

O čia iš šiandieninių bandymų blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Aciu merginos.. 4u.gif o kaip fonas? ar labai krenta i akis tas fotogeniskasis doh.gif fonas pirmoj foto? g.gif

Armana, man truputeli truksta erdves kairej - bet super ir spalvos, ir ryskumas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 balandžio 2009 - 09:57