Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

laba

lamella, su praėjusiu oro_buckis.gif

QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 08:57)
persiunciau as ten i pasta avyytess plugin'a mirksiukas.gif , nes lyg nebuvo mirksiukas.gif arba as nemaciau blush2.gif  bet as nemoku juo naudotis verysad.gif  doh.gif na i savo PS ji insimest -nesigauna verysad.gif kur paskui jo ieskot, kurioj vietoj PS? g.gif

ieškok prie filter'ių. vadinasi Photo Wiz - WB Styler 1.01
Atsakyti
Eres, su šiaip nd viskas gerai drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(jolitana @ 2009 04 08, 10:04)
o i koki planuojate parkeli? gal prisijungciau...

Jokio skirtumo wink.gif visvien su mašina.
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 08:57)
persiunciau as ten i pasta avyytess plugin'a mirksiukas.gif , nes lyg nebuvo mirksiukas.gif arba as nemaciau blush2.gif  bet as nemoku juo naudotis verysad.gif  doh.gif na i savo PS ji insimest -nesigauna verysad.gif kur paskui jo ieskot, kurioj vietoj PS? g.gif

Bonda, tu turi mano pasta, persiusk ka man ji, plyzzz, as savo vyro paklausiu, kaip ten ji istalint ir pasidalinsiu su tavim info biggrin.gif

vien del to plugino as noriu i ta prakeikta pasta, nu, neileidzia manes i ji doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 08, 09:04)
O avytess as irgi nepagavau kampo kaip instalint ...  g.gif

seniai tvarkiausi aš jį, o dabar pas mane po kompo griūties nestandartiškai patalpinta viskas, nesurašysiu visos sekos doh.gif bet reikia susirasti kur kompe patalpinta viskas kas susiję su PS (greičiausiai diske C yra aplankas Adobe) ir ten ieškoti Plug-Ins. ten ir patalpinti išarchyvuotą. jei nesigaus, sakykit, kažkur kažkada buvau radus surašytą seką, bandysiu vėl paieškoti.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 08, 10:11)
seniai tvarkiausi aš jį, o dabar pas mane po kompo griūties nestandartiškai patalpinta viskas, nesurašysiu visos sekos  doh.gif  bet reikia susirasti kur kompe patalpinta viskas kas susiję su PS (greičiausiai diske C yra aplankas Adobe) ir ten ieškoti Plug-Ins. ten ir patalpinti išarchyvuotą. jei nesigaus, sakykit, kažkur kažkada buvau radus surašytą seką, bandysiu vėl paieškoti.

Tai kad bonda neprisege failiuko unsure.gif gal kas dar turit bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 04 08, 09:13)
Tai kad bonda neprisege failiuko unsure.gif  gal kas dar turit bigsmile.gif

aš turiu, tuoj pabandysiu atkapsyti ir patalpinti.
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 08, 10:11)
seniai tvarkiausi aš jį, o dabar pas mane po kompo griūties nestandartiškai patalpinta viskas, nesurašysiu visos sekos  doh.gif  bet reikia susirasti kur kompe patalpinta viskas kas susiję su PS (greičiausiai diske C yra aplankas Adobe) ir ten ieškoti Plug-Ins. ten ir patalpinti išarchyvuotą. jei nesigaus, sakykit, kažkur kažkada buvau radus surašytą seką, bandysiu vėl paieškoti.

as matai issiarchyvavau - ir pamaciau faila su *.exe galune - tai sugalvojau siaip sau pasileist doh.gif lotuliukas.gif nu blondine uzsimaskavus... cool.gif bandysiu paskui apsideliot ta savo ps - dar puses daiktu nesusidejau i vieta... doh.gif

-------

zaidziau cia kelias dienas su sviesom ir rawais... idesiu pora buitiaku/laukiaku hihihi.gif zinau, kad daug trukumu yra, ir taisykliu palauzymu biggrin.gif alia nu vis tiek dedu - tarsykit... biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 08 balandžio 2009 - 09:50
QUOTE(Peledike @ 2009 04 08, 10:16)
aš turiu, tuoj pabandysiu atkapsyti ir patalpinti.

Aciu 4u.gif

Tai ar kuri naudojat stiklams kokius filtrus? gal patartumet koki geriausia butu isigyti blush2.gif Noreciau universalesnio (ar tokiu buna blush2.gif )
Atsakyti
Siunciu dabar kazkoki PS plugin pack - 8 gb blink.gif doh.gif jei kas pavyks - tai pasidalinsiu - tik nzn dar kokiu budu biggrin.gif g.gif
Atsakyti
išsiunčiau, tik kažkodėl prikabino jį prie Bondos laiškučio, tai ieškokit pasislėpusio doh.gif nesuprantu aš to gmail'o archyvavimo kartais doh.gif
Atsakyti
Merginos, o PS pas jus nukoseti ar originalus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 04 08, 10:23)
išsiunčiau, tik kažkodėl prikabino jį prie Bondos laiškučio, tai ieškokit pasislėpusio  doh.gif  nesuprantu aš to gmail'o archyvavimo kartais  doh.gif

radau, aciu 4u.gif tik velnias PS'e nerandu doh.gif
Atsakyti