Labas rytas
Nikke, tavo mergytės portretukas labai labai patiko
Edeva, portretukas liuks O jau akys akys
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 16:53)
visa valanda vakar kankinausi, na niekaip man dienos sviesoje nesupranta balto lapo vis no Gd jam ir no Gd Vakare, prie apsvietimo - taip , ispirmo karto raso Gd.
ir i pirsta fokusavau, ir i MF nustatinejau i bet kur be jokio fokusavimo nusitaiko - liuks, viskas jam tinka - Gd
QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 21:03)
Man eres wb irgi lyg gerai ale as pati kankinaus tai lai ir kitos pasikankina
QUOTE(Ninin @ 2009 04 07, 21:07)
oj, kokia sita tikrai pasakiska ...... tiktu raudonkepuraite iliustruoti.....
QUOTE(Medona @ 2009 04 07, 22:04)
GALI ISVIRST IR NULUPTA FOTKINT man teko tai daryti, kaip buvo ND baltas baltame ir visos fotkino kiausinius Anglijoj baltu nera
tuoj Zitlali, su tuo wb, ir origami ismoks daryti, ir valgyt gaminti Vyras gris is darbo o namuose vakariene - virti kiausiniai garuoja, is serveteles ne siaip sau padetos, o traku pilis is ju sulankstyta ... ir zmona aplink visa ta grozi su fotiku laksto
Edeva mergaite aisku paperka savo akytem, neleidzia niekur kitur ziureti Bet man kontrasto perdaug Vis zvilgsnis i gumytes plaukuciuose nukrypsta O spalvos labai grazios, tokios mergaitiskos ...
Eres ... Sveika prisijungusi.... smagu kad yra naujoku O tai merginu darbai nelabai primena pradziamoksliu ... Man jos kaip ir pazengusios jau Jau nekalbu apie pazengusiu tema
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 21:56)
turiu 3 rudus... nesigaminu namie valgyt..
A kur valgai?
Merginos, koks musu pastas? pradziamokslis@gmail.com? slaptazodis, kaip musu senasis albumo? kodel manes neileidzia bandziau visokius varinatus, ir pradziamokslEs ir su naujuoju pasv padeeekit
QUOTE(Ninin @ 2009 04 07, 19:34)
visai neblogi keliai
QUOTE(Eres @ 2009 04 07, 19:46)
prie naturalaus apsvietimo
as uzskaityciau
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 19:52)
nu tai o ka su tavim daryt dar siulau namu vaistineles turini gerai apzvelgt
ta pati pasiulyt norejau, nes as irgi vaistu buteliuka fotkijau
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 19:58)
aha, nuskirpo ne karpant, o jau fotkinant gaila, kad dazniausia viska tik kompe pastebiu
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 09:01)
Merginos, koks musu pastas? pradziamokslis@gmail.com? slaptazodis, kaip musu senasis albumo? kodel manes neileidzia bandziau visokius varinatus, ir pradziamokslEs ir su naujuoju pasv padeeekit
Aha ir man padėkit, nes ir aš visokius variantus išbandžiau jau
QUOTE(Edeva @ 2009 04 07, 23:08)
grazus siaip portretukas bet man tai jau jis toks, kaip cia dabar pasakyt -na per ryskiom spalvom net akis 'skauda' ziurint
Papildyta:
puke, aciu uz ta ritmo apibrezima/paaiskinima -dabar daug aiskiau
Laba ryta
ideja
oooo.. puodeli tai turiu durne... bet kitu ne...
veidukas vietomis per baltas o siaip liux
as be vyro tai sau Traku pilis lankstysiu
uzsisakau namo, kavinej arba valgau ko ruost nereik
QUOTE(Medona @ 2009 04 07, 22:04)
GALI ISVIRST IR NULUPTA FOTKINT man teko tai daryti, kaip buvo ND baltas baltame ir visos fotkino kiausinius Anglijoj baltu nera
ideja
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 07, 22:20)
Zitlali, a tai negi rafaelo neturi? balto puodelio, druskinės, tualetinio popieriaus, vaikiškos kepurės
oooo.. puodeli tai turiu durne... bet kitu ne...
QUOTE(Edeva @ 2009 04 08, 00:08)
ir vakarui imetu patarsymui vis bandau su gimp susidraugaut
veidukas vietomis per baltas o siaip liux
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 08:21)
oj, kokia sita tikrai pasakiska ......
as be vyro tai sau Traku pilis lankstysiu
QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 08, 08:23)
A kur valgai?
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 08:11)
tai dave tau tas psw??
emeilas tai tikrai fotopradziamokslis
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 09:12)
nea.. dirbu su wb
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 09:11)
Na jo šiaip gyvenčiau viena turbūt dujinė nematytų manęs alia pastaruoju metu (turbūt senstant) vis labiau apie ekologišką maistą galvoju prisisodinau darže špinatų, salotų, ridikėlių ir visokių kitų biesų...dar net bulvių bus bijau, kad nenukrypčiau nuo fotografijos link daržininkystės