Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Labas rytas 4u.gif

Nikke, tavo mergytės portretukas labai labai patiko wub.gif

Edeva, portretukas liuks wub.gif O jau akys akys wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 16:53)
kodel tokios spalvos jei fotkinu normaliai balta lapaaaa... uzkniso

visa valanda vakar kankinausi, na niekaip man dienos sviesoje nesupranta balto lapo schmoll.gif vis no Gd jam ir no Gd bash.gif Vakare, prie apsvietimo - taip , ispirmo karto raso Gd.
cry.gif
ir i pirsta fokusavau, ir i MF nustatinejau schmoll.gif i bet kur be jokio fokusavimo nusitaiko - liuks, viskas jam tinka - Gd doh.gif
QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 21:03)
Man eres wb irgi lyg gerai  g.gif  ale as pati kankinaus tai lai ir kitos pasikankina  lotuliukas.gif

hihihi.gif
QUOTE(Ninin @ 2009 04 07, 21:07)
Kelias į pasaką...
user posted image

oj, kokia sita tikrai pasakiska ...... tiktu raudonkepuraite iliustruoti..... thumbup.gif

QUOTE(Medona @ 2009 04 07, 22:04)
GALI ISVIRST IR NULUPTA FOTKINT  man teko tai daryti, kaip buvo ND baltas baltame ir visos fotkino kiausinius  4u.gif Anglijoj baltu nera 

hihihi.gif tuoj Zitlali, su tuo wb, ir origami ismoks daryti, ir valgyt gaminti lotuliukas.gif Vyras gris is darbo o namuose vakariene - virti kiausiniai garuoja, is serveteles ne siaip sau padetos, o traku pilis is ju sulankstyta lotuliukas.gif ... ir zmona aplink visa ta grozi su fotiku laksto thumbup.gif

Edeva mergaite aisku paperka savo akytem, neleidzia niekur kitur ziureti wub.gif Bet man kontrasto perdaug ax.gif Vis zvilgsnis i gumytes plaukuciuose nukrypsta mirksiukas.gif O spalvos labai grazios, tokios mergaitiskos ...

Eres ... Sveika prisijungusi.... smagu kad yra naujoku drinks_cheers.gif O tai merginu darbai nelabai primena pradziamoksliu ... Man jos kaip ir pazengusios jau biggrin.gif Jau nekalbu apie pazengusiu tema doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 08 balandžio 2009 - 07:37
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 21:56)
turiu 3 rudus... nesigaminu namie valgyt..

A kur valgai? biggrin.gif
Atsakyti
Merginos, koks musu pastas? pradziamokslis@gmail.com? slaptazodis, kaip musu senasis albumo? kodel manes neileidzia unsure.gif bandziau visokius varinatus, ir pradziamokslEs ir su naujuoju pasv doh.gif padeeekit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 07, 19:34)
Mano bandymai ieškoti Kelių...  doh.gif Kažkaip sunkiai...

visai neblogi keliai thumbup.gif

QUOTE(Eres @ 2009 04 07, 19:46)
prie naturalaus apsvietimo

as uzskaityciau ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 19:52)
nu tai o ka su tavim daryt  lotuliukas.gif  dar siulau namu vaistineles turini gerai apzvelgt  cool.gif

drinks_cheers.gif ta pati pasiulyt norejau, nes as irgi vaistu buteliuka fotkijau biggrin.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 19:58)
Aha - sita Bondos snieguolyte faina - tik gaila, kad ta, kur fone nusikirpo  unsure.gif

aha, nuskirpo ne karpant, o jau fotkinant unsure.gif doh.gif gaila, kad dazniausia viska tik kompe pastebiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 08 balandžio 2009 - 08:10
QUOTE(Pukė @ 2009 04 08, 09:01)
Merginos, koks musu pastas? pradziamokslis@gmail.com? slaptazodis, kaip musu senasis albumo? kodel manes neileidzia unsure.gif bandziau visokius varinatus, ir pradziamokslEs ir su naujuoju pasv doh.gif padeeekit biggrin.gif

Aha ir man padėkit, nes ir aš visokius variantus išbandžiau jau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 04 07, 23:08)

gal jau gana?? g.gif

grazus siaip portretukas mirksiukas.gif bet man tai jau jis toks, kaip cia dabar pasakyt -na per ryskiom spalvom ax.gif ax.gif net akis 'skauda' ziurint ax.gif
Papildyta:
puke, aciu uz ta ritmo apibrezima/paaiskinima -dabar daug aiskiau drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

QUOTE(Medona @ 2009 04 07, 22:04)
GALI ISVIRST IR NULUPTA FOTKINT  tongue.gif  man teko tai daryti, kaip buvo ND baltas baltame ir visos fotkino kiausinius  4u.gif Anglijoj baltu nera  biggrin.gif

thumbup.gif ideja

QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 07, 22:20)
Zitlali, a tai negi rafaelo neturi?  biggrin.gif balto puodelio, druskinės, tualetinio popieriaus, vaikiškos kepurės  biggrin.gif

oooo.. puodeli tai turiu doh.gif durne... bet kitu ne... lotuliukas.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 04 08, 00:08)
ir vakarui imetu patarsymui  blush2.gif vis bandau su gimp susidraugaut  doh.gif

veidukas vietomis per baltas ax.gif o siaip liux smile.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 04 08, 08:21)
oj, kokia sita tikrai pasakiska ......

as be vyro tongue.gif tai sau Traku pilis lankstysiu tongue.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 04 08, 08:23)
A kur valgai? biggrin.gif

uzsisakau namo, kavinej arba valgau ko ruost nereik ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 08:11)

tai dave tau tas psw??

emeilas tai tikrai fotopradziamokslis
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 08, 09:12)
tai dave tau tas psw??
emeilas tai tikrai fotopradziamokslis

nea.. dirbu su wb tongue.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Ninin kelias patiko thumbup.gif o dabar KELIO tema g.gif prazioplinau blush2.gif

Edeva, mergaites foto fonas labai akis rezia, reiktu neutralaus kokio, arba bent jau, kad visas fonas vienodas butu 4u.gif

geros dienos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 08, 09:11)
uzsisakau namo, kavinej arba valgau ko ruost nereik  ax.gif

Na jo šiaip gyvenčiau viena turbūt dujinė nematytų manęs biggrin.gif alia pastaruoju metu (turbūt senstant) vis labiau apie ekologišką maistą galvoju doh.gif prisisodinau darže špinatų, salotų, ridikėlių ir visokių kitų biesų...dar net bulvių bus biggrin.gif bijau, kad nenukrypčiau nuo fotografijos link daržininkystės lotuliukas.gif
Atsakyti