Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

Mergaites ir berniukai, ar kas turi patirties su poliarizaciniais filtrais? Ar jie apsaugo nuo va tokiu atspindziu ant grindu?

user posted image

P.S. Visu pensininku vardu prasau nuo siol susitikimus organizuoti poliklinikoje. Mat ten mes, pensininkai, dazniausiai buriuojames. mad.gif doctor.gif gossip.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 07, 21:38)
P.S. Visu pensininku vardu prasau nuo siol susitikimus organizuoti poliklinikoje. Mat ten mes, pensininkai, dazniausiai buriuojames.  mad.gif  doctor.gif  gossip.gif

lotuliukas.gif tai kad dauguma tokių smile.gif

Papildyta:
Eres, na man vėl nelabai lotuliukas.gif Trūksta fokuso wink.gif Dėkite, merginos, dideles nuotraukas (bent 400x... px)... g.gif
Atsakyti
labukas,

lamella su gimtadieniu 4u.gif

Perskaiciau viska, bet tingiu komentuoti blush2.gif

tooooks tinginys pas mane viduje apsigyvenes, taip noreciau iseit pafotkint, bet rankos nekyla doh.gif Pabusiu skaitytoja, kol tingejimas praeis lotuliukas.gif

Einu ND paziuresiu kokiu ritmu pridejot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 19:34)
neturiu baltu daiktu namie nei vieno smile.gif nemegstu ir neturiu... yra tik dantu pasta ir pienas, saldytuvo vidus ir viskas biggrin.gif dar eisiu ieskoti.. nu bet tikrai neturiu  doh.gif
aciu tongue.gif

Nesakyk, kad kiausiniu neturi biggrin.gif ir nesakyk, kad tik rudi pas tave lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 04 07, 21:54)
Nesakyk, kad kiausiniu neturi  biggrin.gif ir nesakyk, kad tik rudi pas tave   lotuliukas.gif

turiu 3 rudus... nesigaminu namie valgyt.. reik jauciu jau ismest, drauge paliko kai dare pries 100 metu biggrin.gif

Radau tuteliu vaistu visokiu, tai arba jas fotkinsiu arba ryt mieste gele kokia 'nurausiu' tongue.gif

viskas, noriu miego... saldziu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 07 balandžio 2009 - 21:03
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 20:56)
turiu 3 rudus... nesigaminu namie valgyt.. reik jauciu jau ismest, drauge paliko kai dare pries 100 metu biggrin.gif

GALI ISVIRST IR NULUPTA FOTKINT tongue.gif man teko tai daryti, kaip buvo ND baltas baltame ir visos fotkino kiausinius 4u.gif Anglijoj baltu nera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Medona @ 2009 04 07, 22:04)
GALI ISVIRST IR NULUPTA FOTKINT  tongue.gif  man teko tai daryti, kaip buvo ND baltas baltame ir visos fotkino kiausinius  4u.gif Anglijoj baltu nera  biggrin.gif

Tuoj ZItlali visus ND darys lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ninin man tas kelias į pasaką labai patiko thumbup.gif

dėl Eres WB tai užskaityčiau, o va trys daiktai nelabai... bandyk sustatyti didesniais atstumais, gal fokusas nenušoks 4u.gif

Zitlali, a tai negi rafaelo neturi? biggrin.gif balto puodelio, druskinės, tualetinio popieriaus, vaikiškos kepurės biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 07, 21:20)
Ninin man tas kelias į pasaką labai patiko  thumbup.gif

dėl Eres WB tai užskaityčiau, o va trys daiktai nelabai... bandyk sustatyti didesniais atstumais, gal fokusas nenušoks  4u.gif

butinai pabandysiu 4u.gif bandziau pries tai vietoj situ daiktu viena raudona deti, tai visada fokusas i ji nusokdavo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 07, 20:38)
Mergaites ir berniukai, ar kas turi patirties su poliarizaciniais filtrais? Ar jie apsaugo nuo va tokiu atspindziu ant grindu?

user posted image

P.S. Visu pensininku vardu prasau nuo siol susitikimus organizuoti poliklinikoje. Mat ten mes, pensininkai, dazniausiai buriuojames.  mad.gif  doctor.gif  gossip.gif

reik to filtro, reik biggrin.gif

o foto wub.gif pavydziu fotogenisku namu wub.gif kaip pas Avytess - super interjeras bigsmile.gif

lotuliukas.gif doh.gif as irgi prie pensininku smile.gif
Papildyta:
va, dar imetu cia Ritmo aprasyma:

RITMAS

paskaitykit mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 07, 21:38)

koooks ryskumas wub.gif wub.gif wub.gif per mano monitoriu veidukas per rausvas atrodo,bet cia turbut tik man doh.gif
Atsakyti
ir vakarui imetu patarsymui blush2.gif vis bandau su gimp susidraugaut doh.gif

gal jau gana?? g.gif

user posted image
Atsakyti