Mergaites ir berniukai, ar kas turi patirties su poliarizaciniais filtrais? Ar jie apsaugo nuo va tokiu atspindziu ant grindu?
P.S. Visu pensininku vardu prasau nuo siol susitikimus organizuoti poliklinikoje. Mat ten mes, pensininkai, dazniausiai buriuojames.
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 07, 21:38)
P.S. Visu pensininku vardu prasau nuo siol susitikimus organizuoti poliklinikoje. Mat ten mes, pensininkai, dazniausiai buriuojames.
tai kad dauguma tokių
Papildyta:
Eres, na man vėl nelabai Trūksta fokuso Dėkite, merginos, dideles nuotraukas (bent 400x... px)...
labukas,
lamella su gimtadieniu
Perskaiciau viska, bet tingiu komentuoti
tooooks tinginys pas mane viduje apsigyvenes, taip noreciau iseit pafotkint, bet rankos nekyla Pabusiu skaitytoja, kol tingejimas praeis
Einu ND paziuresiu kokiu ritmu pridejot
lamella su gimtadieniu
Perskaiciau viska, bet tingiu komentuoti
tooooks tinginys pas mane viduje apsigyvenes, taip noreciau iseit pafotkint, bet rankos nekyla Pabusiu skaitytoja, kol tingejimas praeis
Einu ND paziuresiu kokiu ritmu pridejot
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 19:34)
neturiu baltu daiktu namie nei vieno nemegstu ir neturiu... yra tik dantu pasta ir pienas, saldytuvo vidus ir viskas dar eisiu ieskoti.. nu bet tikrai neturiu
aciu
aciu
Nesakyk, kad kiausiniu neturi ir nesakyk, kad tik rudi pas tave
QUOTE(Medona @ 2009 04 07, 21:54)
Nesakyk, kad kiausiniu neturi ir nesakyk, kad tik rudi pas tave
turiu 3 rudus... nesigaminu namie valgyt.. reik jauciu jau ismest, drauge paliko kai dare pries 100 metu
Radau tuteliu vaistu visokiu, tai arba jas fotkinsiu arba ryt mieste gele kokia 'nurausiu'
viskas, noriu miego... saldziu
QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 20:56)
turiu 3 rudus... nesigaminu namie valgyt.. reik jauciu jau ismest, drauge paliko kai dare pries 100 metu
GALI ISVIRST IR NULUPTA FOTKINT man teko tai daryti, kaip buvo ND baltas baltame ir visos fotkino kiausinius Anglijoj baltu nera
QUOTE(Medona @ 2009 04 07, 22:04)
GALI ISVIRST IR NULUPTA FOTKINT man teko tai daryti, kaip buvo ND baltas baltame ir visos fotkino kiausinius Anglijoj baltu nera
Tuoj ZItlali visus ND darys
Ninin man tas kelias į pasaką labai patiko
dėl Eres WB tai užskaityčiau, o va trys daiktai nelabai... bandyk sustatyti didesniais atstumais, gal fokusas nenušoks
Zitlali, a tai negi rafaelo neturi? balto puodelio, druskinės, tualetinio popieriaus, vaikiškos kepurės
dėl Eres WB tai užskaityčiau, o va trys daiktai nelabai... bandyk sustatyti didesniais atstumais, gal fokusas nenušoks
Zitlali, a tai negi rafaelo neturi? balto puodelio, druskinės, tualetinio popieriaus, vaikiškos kepurės
QUOTE(žmogiukas @ 2009 04 07, 21:20)
Ninin man tas kelias į pasaką labai patiko
butinai pabandysiu bandziau pries tai vietoj situ daiktu viena raudona deti, tai visada fokusas i ji nusokdavo
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 07, 20:38)
Mergaites ir berniukai, ar kas turi patirties su poliarizaciniais filtrais? Ar jie apsaugo nuo va tokiu atspindziu ant grindu?
reik to filtro, reik
o foto pavydziu fotogenisku namu kaip pas Avytess - super interjeras
as irgi prie pensininku
Papildyta:
va, dar imetu cia Ritmo aprasyma:
RITMAS
paskaitykit
QUOTE(Nikkė @ 2009 04 07, 21:38)
koooks ryskumas per mano monitoriu veidukas per rausvas atrodo,bet cia turbut tik man
ir vakarui imetu patarsymui vis bandau su gimp susidraugaut
gal jau gana??
gal jau gana??