Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, 25 tema

QUOTE(Zitlali @ 2009 04 07, 20:46)
ojey.. da origami ismokt reix  lotuliukas.gif

nu tai o ka su tavim daryt lotuliukas.gif dar siulau namu vaistineles turini gerai apzvelgt cool.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 04 07, 14:38)

man patiko wub.gif wub.gif labai graziai fonas isplautas biggrin.gif

merginoooos, labai noreciau avytess pug-in, kas turit, imeskit, prasau blush2.gif pradziamoklis@gmail.com 4u.gif

Eres, sveika prisijungus, priimsim, aisku smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 20:52)
nu tai o ka su tavim daryt  lotuliukas.gif  dar siulau namu vaistineles turini gerai apzvelgt  cool.gif

ooo rimtas! balionas tau 4u.gif einu ziet...
Atsakyti
Aha - sita Bondos snieguolyte faina - tik gaila, kad ta, kur fone nusikirpo unsure.gif

Dabar del Eres ND - tai zinokit net nzn... g.gif nu man kaip ir gerai butu... g.gif ale reik, kad dar kas pritartu... g.gif
Atsakyti
Eres WB g.gif O man visgi mėlynumas prasimuša g.gif Na tokia foto 50/50. Lyg ir nieko, bet lyg ir suabejočiau...
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 04 07, 19:58)
Aha - sita Bondos snieguolyte faina - tik gaila, kad ta, kur fone nusikirpo  unsure.gif

Dabar del Eres ND - tai zinokit net nzn...  g.gif  nu man kaip ir gerai butu...  g.gif  ale reik, kad dar kas pritartu... g.gif

Mano nuo slogos apvarvejusioms akims irgi atrodo,gerai blush2.gif
Atsakyti
Man eres wb irgi lyg gerai g.gif ale as pati kankinaus tai lai ir kitos pasikankina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 04 07, 20:03)
Man eres wb irgi lyg gerai  g.gif  ale as pati kankinaus tai lai ir kitos pasikankina  lotuliukas.gif

O as kazkaip praslydau blush2.gif Va jei reiketu dabar,tai nezinau kaip sektusi WB namu darbai ax.gif
Atsakyti
Kelias į pasaką...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 07, 20:07)
Kelias į pasaką...

o va sita thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Na ir dar viena... Pirmą kartą bandžia j/b...

user posted image

Kaip PS koreguoti tamsias nuotraukos spalvas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 04 07, 20:01)
Eres WB  g.gif O man visgi mėlynumas prasimuša  g.gif  Na tokia foto 50/50. Lyg ir nieko, bet lyg ir suabejočiau...

as galvoju gal pabandyt padaryti is naujo kai bus sviesiau namie, arba gal su pakeltu iso g.gif

o cia puse dienos kankinti trys daiktai

user posted image
pirmoj matau kad sufokusavo i ka reikia, o vat del trecios tai vyras sako kad mato i ka, o pati abejoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eres: 07 balandžio 2009 - 20:38