QUOTE(Motina @ 2005 11 04, 12:34)
Katarina, tai dar pigiai prasisuki, pas mus vien sultys 2 lt , beto, turim problemų su valgymu, tai mergina teikiasi po treniruotė užkąsti - mažiau 6 lt nesigauna (
Kad papigiai tai taip ten dienos pietūs 5 lt kainuoja, tai kartais ir patys pavalgome . O manoji ir nieko nevalgo tai ir aš neatsakyčiau nuvesti į barą kad tik valgytu O pas mus viskas taip vyksta: jeigu nedirba tai gryžus iki vakaro sportuoja, bet jeigu gerai čiuožia tai tada nustato akis ir gal gali ? gali ??O kas idomiausia kad jei ir nenubausta tai vistiek namie pati šoka, suktukus daro matyt jau į kraują iauge
O aš tai kregždes, krepšelius per tiek metų žinau kaip turi atrodyti, bet šuolių tai niekaip neskiriu
Vat pagalvojau amžius tai tas pats gi būsimos konkurentės auga , kada nors ir susitiksim varžybose O musiškiai patys geriausi tai buvo Čekijoje tai keli vaikai labai geras vietas parsivežė Goda kaip pamatė laimėtas taures kažkada tai sako o kaip man tiktu mano kambaryje .O paskui "senukuose "pamatėm prašė nupirkt Tai aš jai ir sakau jei daug dirbsi tai ir užsidirbsi .
O šiaip tai jeigu kyla Godai ožiai, arba viena kartą klausė ir kodėl tu mane į čiuožyklą leidai tai aš iš karto pasakau: nu gerai metam aš greit parduodu pačiūžas, sukneles laaabai padeda