Įkraunama...
Įkraunama...

Dailusis čiuožimas

QUOTE(katarina @ 2008 02 03, 15:17)
Manau kad imanoma, kiek kainuotu nežinau. Tik manau kad nusprest iš vieno karto neimanoma patinka vaikui ar ne

Taip, bet jei kategiriskai atsisakines dar karteli ten pasirodyti, tai per asaras tikrai nevaryciau, arba jei bijos paciuzu.
Atsakyti
QUOTE(stilinga @ 2008 02 03, 17:06)
Motina, ir visi sirgaliai,

kaip jums patiko varžybėlės??  ax.gif  kaip vertinat čiuožėjų pasirengimą rimtesnėms varžyboms??  g.gif  klausiu, nes esu diletantė šioje srityje  blush2.gif  o išgirst jau daugiau rimtų varžybų gyvai stebėjusių žmonių nomonę labai norisi  blush2.gif

Man patiko smile.gif ypac patys maziausi pingvinukai wub.gif (mano simpatija buvo tas inteligentiskasis su fraku wub.gif )

O siaip tai kazin ar kazka naujo pasakysiu g.gif manau (nu ne as viena blush2.gif ) 4 testo mergickos gerai prasiciuozusios galetu ir rimtesnese varzybose sudalyvauti 4u.gif

O siaip tai maziu pastangos tikrai buvo ivertintos bigsmile.gif

Sekmes 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(zvaigzdute23 @ 2008 02 03, 14:17)
As bandau rasti kas mano mergaite suzavetu, tai noreciau dabar pabandyti atvesti paciuozineti. Sakykit ar imanoma toks dalykas, kad pavyzdziui viena karta pasiimti trenere pabandymui ir kiek tai kainuos.

Su vaiku gali buti, kad neaptiks trenere, tai nusiteiks pries ciuozima. pirmiausia gal nusivesk keleta kartu i masini. Paskui nueikit paziuret kaip treniruotes vyksta. Jei "uzsikabins" tai ir lankys 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Motina: 03 vasario 2008 - 20:32
aisku gal ir logiskiausia taip daryti butu.
Atsakyti
Valio valio valio! Jau adresu http://public.fotki.com/axelis/ atsirado nuotraukos is 2008 02 02 mūsų žirniukų varžybų ploja.gif Nuotraukų laaabai daug, kiekvienas gali sau užsisakyti patikusias bigsmile.gif
Atsakyti
Dabar cia busiu visai ne i tema,bet nuo keliu metu galima leisti vaika ciuozineti??
Papildyta:
Gal zinote kur galeciau apie tai placiau pasiskaityti???
aciu
Atsakyti
QUOTE(cnopka @ 2008 02 08, 11:13)
Dabar cia busiu visai ne i tema,bet nuo keliu metu galima leisti vaika ciuozineti??
Papildyta:
aciu

Kad kaip tik čia apie tai ir rašoma.
Čiuožt vaikus ima nuo 4-erių, labai norint aišku galima ir anksčiau statyt ant ledo, bet naudos nebus, o trenerei irgi vargu ar apsiimtu.
Atsakyti
QUOTE(cnopka @ 2008 02 08, 12:13)
Papildyta:
aciu

Mačiau, kaip, berods spalį, atvedė į Akropolį du vaikučius čiuožt 2,5 metų blink.gif bet man tai kažkoks pasityčiojimas iš vaiko doh.gif trepsėjo ant vietos tie vaikučiai, vos pastovi ant ledo , tai ką ten apie čiuožimą kalbėt doh.gif bet kažkodėl jau mėnuo nebematau tų pipirų ax.gif gal vis dėlto nusprendė paūgėti rolleyes.gif
Taigi ir aš sutinku su Bytte, jog čiuožt pradėtų vaikai nejaunesni kaip 4 metukų.
Atsakyti
Mes pradejome ciuzti 3metu ir beveik 3men amziaus, ciuoziame jau daugiau kaip metus. Maciau berniuka kuris pradejo ciust dar neturejas 3 metuku, irgi ciuozia jau metus.
Sporto mokyklos priima vaikucius nuo 3 metuku, nors sakoma kad treneriams yra lengviausia dirbt su penkiameciais.
Mano manymu galima leisti ir nuo 3 metu, tik reiktu atvesti vaika jau "stovinti" ant ledo, kad treneriams nereiktu su tuo vargti rolleyes.gif Nors aisku tai yra kiekvieno individualus dalykas, juk visi vaikai yra skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(cnopka @ 2008 02 08, 11:13)
Papildyta:
aciu

Mano pradejo 5,5. Bet normali savimotyvacija atsirado tik apie 7 metus unsure.gif O suejus 8 manes prie bortelio nebereikia tongue.gif ale kad is iprocio dar prakontroliuoju lotuliukas.gif
Nezinau, gal ir klystu, bet kiek pastebejau sunkiai mazuliukams ant to ledo - paciuzos nepatogios, salta, kieta, nelabai suvokia ka cia daryt reikia unsure.gif sluostineja jie ta leda pirstinytem, i lempas spokso... Dazna pabaiga - laiko sugaista daug, pinigu isleista dar daugiau, tevams baigiasi kantrybe, ir dailusis ciuozimas baigiasi.
Trimetukus geriau leiskit i sokius, baleta, gimnastika. Per metus susiformuos laikysena, kazkokie choreografijos pagrindai, nelankstesnius "pratampys". O ant ledo pamaziuku mokinkites vaiksciot. Galima ir per masinius. O kai jau sustipres ir protelio daugiau bus, tada i treniruotes eikit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Motina: 09 vasario 2008 - 18:54
QUOTE(Motina @ 2008 02 09, 18:43)
Mano pradejo 5,5. Bet normali savimotyvacija atsirado tik apie 7 metus unsure.gif O suejus 8 manes prie bortelio nebereikia tongue.gif ale kad is iprocio dar prakontroliuoju lotuliukas.gif
Nezinau, gal ir klystu, bet kiek pastebejau sunkiai mazuliukams ant to ledo - paciuzos nepatogios, salta, kieta, nelabai suvokia ka cia daryt reikia unsure.gif sluostineja jie ta leda pirstinytem, i lempas spokso...  Dazna pabaiga - laiko sugaista daug, pinigu isleista dar daugiau, tevams baigiasi kantrybe, ir dailusis ciuozimas baigiasi.
Trimetukus geriau leiskit i sokius, baleta, gimnastika. Per  metus susiformuos laikysena, kazkokie choreografijos pagrindai, nelankstesnius "pratampys". O ant ledo pamaziuku mokinkites vaiksciot. Galima ir per masinius. O kai jau sustipres ir protelio daugiau bus, tada i treniruotes eikit.

Aga, sutinku. Mes savo vaikinuką taip tasom - nusivedam per masinius čiuožimus ir statom ant ledo (nu nečiuožia jis, tik stovi lotuliukas.gif ) nuo 2,5 metukų. Jis labai patenkintas, kad su pačiūžom tenka pastovėt kaip sesei, bet naudos tame kažkaip nelabai matau pokolkas. Mūsų trenerė, kiek žinau, jauniausią 3,5 mergytę turėjo, bet kai ši atėjo jau pilnai stovėjo ant pačiūžų, ją mama išmokius buvo mirksiukas.gif .
Atsakyti
http://public.fotki....xelis/parduoda/

O cia gali pasidairyti beieskantys paciuzu ar sukneliu lens.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Astra*: 12 vasario 2008 - 12:58

Tema kazkotais labai aprimo unsure.gif
Kaip maziesiems ciuozejams sekasi? 4u.gif
Atsakyti