Įkraunama...
Įkraunama...

Dailusis čiuožimas

QUOTE(Tori632 @ 2007 11 21, 18:05)
Sveiki ir sveikos. smile.gif

Kaip matau čia diskutuoja mamytės....Man dabar 13metų ir kitą savaitę bandysiu eiti čiuožti. bigsmile.gif  Eisiu į Akropolio ledą....Tikiuosi pavyks,patiks  blush2.gif

Labuka, smile.gif
Čia diskutuoja ne tik mamytės. ax.gif
O aš pradėjau 22, nes ten, kur prieš tai gyvenau, nebuvo ledo ir net nesitikėjau, ką prarandu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolajus @ 2007 11 21, 23:36)
Labuka, smile.gif
Čia diskutuoja ne tik mamytės. ax.gif
O aš pradėjau 22, nes ten, kur prieš tai gyvenau, nebuvo ledo ir net nesitikėjau, ką prarandu... blush2.gif

Gal galėtumėte parašyti telefoną moters, kuri atveža pačiūžas ir į Kauną, ji yra atstovė kažkokios firmos. Lyg ir estų jei neklystu> Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Muzika @ 2007 12 04, 08:47)
Gal galėtumėte parašyti telefoną moters, kuri atveža pačiūžas ir į Kauną, ji yra atstovė kažkokios firmos. Lyg ir estų jei neklystu> Ačiū

Na aš žinau, kad jau Skate Shop Lietuva turi atstovą Kaune. Vilniuj dar Žana atstovauja kažkokiai firmai. Bet nežinau jos tel. numerio ir ar ji veža pačiūžas į Kauną. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikolajus @ 2007 12 05, 13:31)
Na aš žinau, kad jau Skate Shop Lietuva turi atstovą Kaune. Vilniuj dar Žana atstovauja kažkokiai firmai. Bet nežinau jos tel. numerio ir ar ji veža pačiūžas į Kauną. g.gif

Spėju, kad čia paminėjai ne trenerę Žaną?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(stilinga @ 2007 12 05, 13:58)
Spėju, kad čia paminėjai ne trenerę Žaną??  g.gif

Čia Pumputienė jei neklystu dėl pavardės. Tačiau pas ją antra diena balso paštas įjungtas g.gif
Papildyta:
QUOTE(Muzika @ 2007 12 05, 16:13)
Čia Pumputienė jei neklystu dėl pavardės. Tačiau pas ją antra diena balso paštas įjungtas  g.gif

Ir dar.. gal kas turit atliekamas 32-33 d. pčž? rimtesnes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(stilinga @ 2007 12 05, 12:58)
Spėju, kad čia paminėjai ne trenerę Žaną??  g.gif

Ne, ne trenerę. Čia vienos Akropolyje besitreniruojančios mergaitės mama, kiek teko girdėti. Ji atstovauja kažkokiai užsienio firmai ir pas ją turėtų būti šiek tiek pigiau, kiek čia pat teko girdėti. Bet aš visąlaik apsipirkinėjau Skate Shope, tad su Žana reikalų nesu turėjęs ir jos nepažįstu. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,

Esu naujoke siame puslapyje. Norejau paklausti, gal kas zinote, kur galima nusipirkti 34-35 dydzio figurines paciuzas mergaitei, ar gal kas nors parduotumete jusu isaugtas? Butume labai dekingos.

Indre ir dukryte Vilija
Atsakyti
QUOTE(indrel @ 2007 12 18, 00:03)
Esu naujoke siame puslapyje. Norejau paklausti, gal kas zinote, kur galima nusipirkti 34-35 dydzio figurines paciuzas mergaitei, ar gal kas nors parduotumete jusu isaugtas? Butume labai dekingos.
Indre ir dukryte Vilija

O jūs kuriame mieste? g.gif Jei Vilniuje, tai galit paklausti trenerės Žanos. Tėveliai jos paprašo vaikų išaugtas pačiūžas parduoti. Tad, gal pas ją atsiras jums tinkamos. O naujas galit įsigyti SkateShope.

Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Mes gyvename Kaune, bet galime atvaziuoti ir i Vilniu.

O tas SkateShop'as, tai kur puslapis www.paciuzos.lt?
Atsakyti
QUOTE(indrel @ 2007 12 18, 23:49)
Mes gyvename Kaune, bet galime atvaziuoti ir i Vilniu.

O tas SkateShop'as, tai kur puslapis www.paciuzos.lt?

Taip, tai jų puslapis. Gal Kaune kas nors iš tėvelių veža pačiūžas pvz.: iš Maskvos, paklausinėkit 4u.gif
Atsakyti
as esu tfu ne as o mano dukra ciuozeja jos trenere indre om koks tos mergaites vardas kur dvi choriografijops per diene man tas pats kaip ir jai as turiu pazinot bigsmile.gif bigsmile.gif nu mano dukra turi pazinot
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo black: 20 sausio 2008 - 17:55
Tai kaip suprantu Vilniuje Akropolyje gera trenerė Žana?Nes mes irgi galvojam pavasarį pradėt lankyt.
Atsakyti