Kaip suprasti nereik medalių
, negi mest žadate
Aš va per paskutines dienas kažkaip labai daug galvojau ir priėjau išvados , kad mum čiuožykla tiesiog jau patapo gyvenimo būdu. Tiesiog pas mus dabar pirmoje vietoje yra čiuožykla, o paskui visą kitą. Pas mane jau visa šeima "pastrointa" ir visi žino , dukra treniruočių niekada negali praleisti
, teisiog verčiantis per galvas ,bet vaikas privalo nuvažiuoti į treniruotes, galų gale mes niekad ir nepraleidžiam treniruočių.Vyras rėkė, kad nemokės pinigų choreografei, bet daba moka ir tyli
O vyresni vaikai dar ir pamokų labai daug praleidžia, gerai kad mes tik pirmokėlės tai pakolkas problemų nekyla.Bet nuo penktos klasės pas mane jau nužiūrėta mokykla kuri yra prie pat čiuožyklos. Va su viena mama šnekėjau tai ji sakė , kad jai čiuožimas yra hobis
Mes tai einame 5 kart po 1 val, bet mum daugiau neišeina nes yra problemos su ledu
, prieš treniruotes ir po treniruočių vaikas čiuožykloje ant žemės dar pasportuoja, todėl reik išvažiuoti anksčiau ir gryžtame vėliau.
Taigi va čia ir reik pagalvoti ir būsit čiuožėjais(o tai atima laabai daug laiko ir pinigų), ar tiesiog vaikas vaikščios pasičiuožinėti. Bet va pasakysiu aš savo nuomone: dėl to, kad vaikas tūrėtų ką veikti ,aš pasirinkčiau kažką pigiau .O mes tai apsisprende rimtai dirbti ir siekti aukštumų
, ir nesvarbu kiek man tai atsieis