Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

pokolkas viska veliu tik slapiai. na vakar pabandziau rutuliukus is pradziu susibadyti adatele, o paskui velti slapiai. man atrodo kad zymiai greiciau susivelia ir jie lygesni ir grazesni gaunasi. o del vilnos tai nzn buvo supakuotos i poletilenini pakeli, be jokio uzraso. tai net ir nzn.
Atsakyti
karsinys buna toks sluoksniais suklotas, siurkstokas gana. o sluoksna -svelni vilnele, tokiomis kaip gijomis susukta ir plesos mazais kuosteliais.
nu nezinau kaip cia geriau paaiskint.... blush2.gif Bet kuriuo atveju- darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2007 12 01, 14:46)
kadangi as visai zalia vilnos bandytoja pristatau savo pirmaji darba (kurio gamyba uzsitese iki menesio

Šaunuolė!!! thumbup.gif nuostabu! sunku net patikėt, kad tai tikrai pirmas darbelis! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilke @ 2007 11 29, 11:22)
Veltinio seminaras

Organizuoja grupe Baltos kandys
Vaidilos teatras Jakðto g. 9

bigsmile.gif o daugiau datų nėra????? šiandien paskutinis?????????????? g.gif
Atsakyti
As noreciau nuvelti ka nors originalaus netik rutuliukus ax.gif , nelabai isena ir veliu tik sausu būdu , nes man taip patogiau smile.gif patarkit ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
Štai čia mano veltiniai sirdutę veiduką ir sniegą padarė dukra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(vilmytė95 @ 2007 12 16, 15:15)
Štai čia mano veltiniai sirdutę veiduką ir sniegą padarė dukra smile.gif

http://public.fotki....ofpicture7.html
Atsakyti
Vilmytė 95 - kam reikia atidarinėti naują temą ? ir taip sunku tarp jų gausybės susigaudyti doh.gif Gi tokiu klausimu tikrai galima padiskutuoti ir pasitarti šiuo metu "veikiančioj" temoj VELTINIS Nr.26.

ką čia dabar padarius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(ievuschka @ 2007 12 16, 21:48)
Vilmytė 95 - kam reikia atidarinėti naują temą ? ir taip sunku tarp jų gausybės susigaudyti  doh.gif  Gi tokiu klausimu tikrai galima padiskutuoti ir pasitarti šiuo metu "veikiančioj"  temoj VELTINIS Nr.26. 

ką čia dabar padarius?  g.gif

Tikrai truputi painiava....ir as deja,cia prisidejus...Irgi nesupratus kazkada, kur paklausti ( veikia bent kelios forumo temos "veltinis",vienos senos, kitos-ne...Ir kodel senosios nebuvo uzbaigtos iki 50psl?) atidariau tema... blush2.gif doh.gif
O dabar visos ir makaluojames...
.Mano pasiulymas esamoj situacijoj, gal butu toks: i sita tema sukelti info is kitu temu apie velimo pagrindus, nes sunku per temas greitai reikalinga info rasti. Ir gal pradinukiu darbelius rodyt cia (kad neterst profiu eterio 26temoj).O rimciau diskutuoti,kaip ir anksciau-26 temoj.
Atsakyti
Nežinau, kur įdėti, tai dėsiu čia:
http://www.thefelted...structions.html

Kaip nuvelti obuolį - tuttorial
Atsakyti
Sveikos vilnos myletojos mirksiukas.gif 4u.gif
As irgi jau mokausi velti, prisipirkau visokiu spalvu vilnos , karoliuku ir t.t.
Isleidau nemazai,bet sventem visus apdovanosiu vilnos papuosaliukais smile.gif
Moku nuvelti karolius,apyrankes,nuveliau dar aguona ir roze,taciau paprastos gelytes nzn kaip reikia sujungti lapelius?Gal galite kuri patarti kaip padaryti stai tokia gelyte?
http://www.veltinis....hp?src=1516.jpg
Lauksiu Jusu patarimu 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės smile.gif

Artėjančių Šv. Kalėdų progą padariau paveiksliuką. Tikriausiai bus dovanėlė mažam vaikučiui rolleyes.gif

Prašom įvertinti. mirksiukas.gif Dar norėčiau rėmelius kokius minkštus padaryti, bet tūrinio veltinio dar velti nemoku... blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2007 12 18, 22:55)
Sveikutės smile.gif

Artėjančių Šv. Kalėdų progą padariau paveiksliuką. Tikriausiai bus dovanėlė mažam vaikučiui  rolleyes.gif

Prašom įvertinti.  mirksiukas.gif Dar norėčiau rėmelius kokius minkštus padaryti, bet tūrinio veltinio dar velti nemoku... blush2.gif

user posted image
user posted image

nu labai grazu, manau tikrai ras savo vietele ant sienos.... thumbup.gif
o remelius pabandyk, turetu tikrai iseiti... is manes irgi dar maza veleja, bet, pries darydama tapkes buvau dariusi tik karolius ir sage. blush2.gif o kaip pirmosios gavos neblogos smile.gif praktika daro stebuklus
Atsakyti