Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

QUOTE(Girasol @ 2007 11 14, 18:10)
prie visų  mirksiukas.gif bet mano subjektyvia nuomone neverta jo pirkti  schmoll.gif sm informacijos daug daugiau  ax.gif

Pradedanciosioms manau visai naudinga paskaityti apie viska ir visur, o sm pagilinti zinias ir gauti atsakymus i kilusiusi klausimus, pasirodyti darbus ir gauti patarimus ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elephant: 15 lapkričio 2007 - 09:28
QUOTE(Girasol @ 2007 11 14, 18:10)
prie visų  mirksiukas.gif bet mano subjektyvia nuomone neverta jo pirkti  schmoll.gif sm informacijos daug daugiau  ax.gif

sm gal ir daugiau informacijos, bet per tokį jos kiekį neįmanima rasti nuo ko pradėti. o čia nusipirksi ir turėsi, juk ne karvę kainuoja cool.gif
Atsakyti
Kaip padaryt tokią kepurytę?
Kepurytė
Atsakyti
Nusipirkau tą žurnaliuką. Manau pradedančion tikrai geras. Po to bent žinai ko klausti blush2.gif
Atsakyti
kokio numerio adatėle kam naudojama? blush2.gif žinau, kad reikia 36,38,40 tai turbūt 40 galui? o priekinės reljefam? blush2.gif
Atsakyti
Vakar Ukmergės Maximos antram aukšte (Vilniuj), radau rinkinuką vėlimui, ten kuokštas vilnos, širdies forma, kempinė pasidėjimui, adata ir instrukcija įeina. Virš dvidešimt litų kainavo, bet jei pabandymui tik, tai galima pirkt, o jei patiks, ieškot kur pigiau. Ten pat radau ir vilnos bei vieno dydžio adatų pirkti, nepigu, bet vėlgi, jei nori tik pabandyti... O žurnaliukas man patiko, tik ten daugiau apie šlapią vėlimą.

Šlapio vėlimo buvau kursuose, o adatėlėm - nusipirkau ir pabandžiau tiesiog, visai nieko gavosi thumbup.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

Nusipirkau ir aš tą žurnaliuką,vilnos vėlimui ir adatėlių.Pabandžiau velti rutuliukus,gavosi,patiko.Tik per vieną vakarą suvariau abi adatas.Ar jos tokios nestiprios,ar aš čia tokia netikus? blush2.gif Ir dar noriu paklausti,tik nesijuokit iš manęs blush2.gif tuos rutuliukus kai suveli su adata,reikia dar su karštu vandeniu velti?
Atsakyti
QUOTE(Spyglė @ 2007 11 18, 05:54)
sveikos 4u.gif

Nusipirkau ir aš tą žurnaliuką,vilnos vėlimui ir adatėlių.Pabandžiau velti rutuliukus,gavosi,patiko.Tik per vieną vakarą suvariau abi adatas.Ar jos tokios nestiprios,ar aš čia tokia netikus? blush2.gif Ir dar noriu paklausti,tik nesijuokit iš manęs blush2.gif tuos rutuliukus kai suveli su adata,reikia dar su karštu vandeniu velti?

kiek zinau dar reikia ismuilinti rolleyes.gif
Atsakyti
biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos supermamos, pabandziau ir as velti karolius. Labai patiko sitas uzsiemimas smile.gif jau susiveliau dvejus karolius...tik neatrandu ant ko geriausia verti rutuliukus ir karoliukus. Bandziau ant tokios plonytes zilkos, tipo-ji specialiai skirta karoliukvu verimui, bet ji per plona, trukineja, o ir karoliukai negraziai pasiskirsto, "subega" kazkaip. Be to nesigauna pritvirtinti prie uzsegimo vielutes galu (atsirisa). Todel perveriauv abejus ant paprasto tvirto siulo. Prasau patarti patyrusias, ant ko geriausiai verti karoliukus ir kokio budu uzbaigti karolius (pritvirtinti prie uzsegimo). Aciu uz atsakyma 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveikutes. Noriu parodyti savo pirma didesni darba is veltinio.... blush2.gif
Kadangi skelbdama tema neturejau ne zalio supratimo apie velima, tai dabar manau, jau esu pasistumejus i prieki....
Dariau tapkes, gal ir ne viska teisingai padariau, bet...visgi pirmosios...todel jomis esu visai patenkinta. bigsmile.gif
Tai va atiduodu dabar Jusu teismui... blush2.gif

http://images32.fotk...5/TAPCES-th.jpg
Atsakyti
labai grazu thumbup.gif as irgi pradedancioji, tai man sunkoka isivaisduoti, kaip toks grozis padaromas.... g.gif turbut daug laiko reikia gaisti prie tokio dalykelio smile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti