Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

Rittule,nezinau kokius karstus klijus naudoji ,bet man tai jie nepamainomi.jokie superglu ar momentai cia nepagelbes,o karsti klijai taip priklijuoja ,kad nebeatplesi.as klijuoju veltinukus ant metaliniu plauku segtuku.ir klijus naudoju bespalvius thumbup.gif thumbup.gif

o aplamai sagems uzsegimus reikia paprasciausiai prisiuti. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2011 03 26, 12:55)
vikosiuk,o man idomu ar tu pati pabandei velti. wub.gif

taip ir nepabandziau dar doh.gif blush2.gif
stovi nupirkta vilna ant sekcijos padeta, nosi ikisau, paziurejau, kad spalvytes grazios, bet laiko nerandu, bijau kazka pradet, nes palikt nedabaigus gaila...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 14 balandžio 2011 - 17:13
QUOTE(blansyte @ 2011 04 14, 16:17)
Rittule,nezinau kokius karstus klijus naudoji ,bet man tai jie nepamainomi.jokie superglu ar momentai cia nepagelbes,o karsti klijai taip priklijuoja ,kad nebeatplesi.as klijuoju veltinukus ant metaliniu plauku segtuku.ir klijus naudoju bespalvius  thumbup.gif  thumbup.gif

o aplamai sagems uzsegimus reikia paprasciausiai prisiuti. wub.gif

nu matyt 'lievus' nusipirkau, bespalviai ir manieji, bet neprisiklijavo tvarkingai.. kaip tik galvoju momentą bandyt g.gif

o kaip prisiūti tokį užsegimą? g.gif http://www.rankdarbi...ge.php?pID=6270
Atsakyti
Rittule man atrodo, kad irgi reikia klijuoti, nes čia niekaip neprisiūsi. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bregaa @ 2011 04 17, 17:52)
Rittule man atrodo, kad irgi reikia klijuoti, nes čia niekaip neprisiūsi. smile.gif

4u.gif
įveikėm su Moment thumb_yello.gif
Atsakyti
sunglasses2.gif Sveikos merginos,kazkaip nerandu info apie kursus kokius,labai noreciau birzelio menesi pasymokyti velti,kur nors zemaitijos regione,gal kuri zinote ar mokote privaciai.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
mano anyta susidomejo velimu ir iskilo klausimas,kur imanoma butu nusipirkti velimui kilimeli?butu geriau vilniuje,arba internetu kur galima uzsisakyti.
Is anksto aciu.
Atsakyti
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 09 07, 18:50)
Sveikos 4u.gif
mano anyta susidomejo velimu ir iskilo klausimas,kur imanoma butu nusipirkti velimui kilimeli?butu geriau vilniuje,arba internetu kur galima uzsisakyti.
Is anksto aciu.

jei turi bambukinį kilimėlį omeny-tai manau bet kuriam didesniam prekybcentry arba Senukuose, Jyske, o didesniu kilimėliu tarnauja bambukinė žaliuzė.
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2011 09 07, 21:37)
jei turi bambukinį kilimėlį omeny-tai manau bet kuriam didesniam prekybcentry arba Senukuose, Jyske, o didesniu kilimėliu tarnauja bambukinė žaliuzė.

dekui,net nepagalvojau apie zaliuzes -puiki ideja aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos auksarankės, noriu patarimo - vis gundausi pradėti bet vis laiko trūksta. Bet dabar pribrendo reikalas gelbėti dukros mylimiausią žaisliuką (visai vargšas susidėvėjo verysad.gif ). Jis pliušinis šuniukas. Ką buvo įmanoma nunėriau vašeliu, bet kaip pataisyti išsitrynusį snukutį verysad.gif juk neapnersiu. Tai sugalvojau ar įmanoma jį atnaujinti su vilna ax.gif Ar įmanoma ant pliušinio žaislo pribadyti su adata ir kaip ir padaryti naują šuniuko "kailiuką" g.gif
Patarkite mergytės ax.gif Beje gal yra čia auksarankių iš Šiaulių ax.gif gal galėtų kas pamokyti blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2011 09 16, 16:49)
sveikos auksarankės, noriu patarimo ...

pabandyk uzkalusti temukeje, kur gaminami veti zaisliukai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(riešutėlis @ 2011 09 16, 16:49)
sveikos auksarankės, noriu patarimo - vis gundausi pradėti bet vis laiko trūksta. Bet dabar pribrendo reikalas gelbėti dukros mylimiausią žaisliuką (visai vargšas susidėvėjo verysad.gif ). Jis pliušinis šuniukas. Ką buvo įmanoma nunėriau vašeliu, bet kaip pataisyti išsitrynusį snukutį verysad.gif  juk neapnersiu. Tai sugalvojau ar įmanoma jį atnaujinti su vilna  ax.gif Ar įmanoma ant pliušinio žaislo pribadyti su adata ir kaip ir padaryti naują šuniuko "kailiuką" g.gif
Patarkite mergytės ax.gif  Beje gal yra čia auksarankių iš Šiaulių ax.gif  gal galėtų kas pamokyti blush2.gif  ax.gif

Is Siauliu tai yra,bet nemanau ,kad ka pagelbeciau doh.gif .manau ,kad adateles labai luztu badant jas i pliusa wub.gif
Atsakyti