Rittule,nezinau kokius karstus klijus naudoji ,bet man tai jie nepamainomi.jokie superglu ar momentai cia nepagelbes,o karsti klijai taip priklijuoja ,kad nebeatplesi.as klijuoju veltinukus ant metaliniu plauku segtuku.ir klijus naudoju bespalvius
o aplamai sagems uzsegimus reikia paprasciausiai prisiuti.
QUOTE(blansyte @ 2011 03 26, 12:55)
vikosiuk,o man idomu ar tu pati pabandei velti.
taip ir nepabandziau dar
stovi nupirkta vilna ant sekcijos padeta, nosi ikisau, paziurejau, kad spalvytes grazios, bet laiko nerandu, bijau kazka pradet, nes palikt nedabaigus gaila...
QUOTE(blansyte @ 2011 04 14, 16:17)
Rittule,nezinau kokius karstus klijus naudoji ,bet man tai jie nepamainomi.jokie superglu ar momentai cia nepagelbes,o karsti klijai taip priklijuoja ,kad nebeatplesi.as klijuoju veltinukus ant metaliniu plauku segtuku.ir klijus naudoju bespalvius
nu matyt 'lievus' nusipirkau, bespalviai ir manieji, bet neprisiklijavo tvarkingai.. kaip tik galvoju momentą bandyt
o kaip prisiūti tokį užsegimą? http://www.rankdarbi...ge.php?pID=6270
QUOTE(bregaa @ 2011 04 17, 17:52)
Rittule man atrodo, kad irgi reikia klijuoti, nes čia niekaip neprisiūsi.
įveikėm su Moment
Sveikos
mano anyta susidomejo velimu ir iskilo klausimas,kur imanoma butu nusipirkti velimui kilimeli?butu geriau vilniuje,arba internetu kur galima uzsisakyti.
Is anksto aciu.
mano anyta susidomejo velimu ir iskilo klausimas,kur imanoma butu nusipirkti velimui kilimeli?butu geriau vilniuje,arba internetu kur galima uzsisakyti.
Is anksto aciu.
QUOTE(*k.a.c.i.u.s* @ 2011 09 07, 18:50)
Sveikos
Is anksto aciu.
Is anksto aciu.
jei turi bambukinį kilimėlį omeny-tai manau bet kuriam didesniam prekybcentry arba Senukuose, Jyske, o didesniu kilimėliu tarnauja bambukinė žaliuzė.
QUOTE(bulaukiux @ 2011 09 07, 21:37)
jei turi bambukinį kilimėlį omeny-tai manau bet kuriam didesniam prekybcentry arba Senukuose, Jyske, o didesniu kilimėliu tarnauja bambukinė žaliuzė.
dekui,net nepagalvojau apie zaliuzes -puiki ideja aciu
sveikos auksarankės, noriu patarimo - vis gundausi pradėti bet vis laiko trūksta. Bet dabar pribrendo reikalas gelbėti dukros mylimiausią žaisliuką (visai vargšas susidėvėjo ). Jis pliušinis šuniukas. Ką buvo įmanoma nunėriau vašeliu, bet kaip pataisyti išsitrynusį snukutį juk neapnersiu. Tai sugalvojau ar įmanoma jį atnaujinti su vilna Ar įmanoma ant pliušinio žaislo pribadyti su adata ir kaip ir padaryti naują šuniuko "kailiuką"
Patarkite mergytės Beje gal yra čia auksarankių iš Šiaulių gal galėtų kas pamokyti
Patarkite mergytės Beje gal yra čia auksarankių iš Šiaulių gal galėtų kas pamokyti
QUOTE(riešutėlis @ 2011 09 16, 16:49)
sveikos auksarankės, noriu patarimo ...
pabandyk uzkalusti temukeje, kur gaminami veti zaisliukai
QUOTE(riešutėlis @ 2011 09 16, 16:49)
sveikos auksarankės, noriu patarimo - vis gundausi pradėti bet vis laiko trūksta. Bet dabar pribrendo reikalas gelbėti dukros mylimiausią žaisliuką (visai vargšas susidėvėjo ). Jis pliušinis šuniukas. Ką buvo įmanoma nunėriau vašeliu, bet kaip pataisyti išsitrynusį snukutį juk neapnersiu. Tai sugalvojau ar įmanoma jį atnaujinti su vilna Ar įmanoma ant pliušinio žaislo pribadyti su adata ir kaip ir padaryti naują šuniuko "kailiuką"
Is Siauliu tai yra,bet nemanau ,kad ka pagelbeciau .manau ,kad adateles labai luztu badant jas i pliusa