Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

gal kuri galit atsakyti, kiek riekia nusipirkti gramu vilnos salikeliui neperdidziausiam nusivelti? blush2.gif
mazdaug tokiu dydio salikeliui
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 03 27, 10:20)
gal kuri galit atsakyti, kiek riekia nusipirkti gramu vilnos salikeliui neperdidziausiam nusivelti?  blush2.gif
mazdaug tokiu dydio salikeliui
user posted image

Aš tai visada turiu daugiau, negu reiktų, jei lieka po truputį kokių spalvų, tai kito darbo dekorui arba pačiam darbui panaudoji.
Vilnos kiekis priklauso ir nuo gaminio dydžio , ir nuo jo storumo. Be to tokiam šalikėliui reikia dviejų spalvų, nusipirkčiau po 50 g. Nors tokiam šalikėliui su gėle tai net 50 g nereikės
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 03 27, 11:24)
Aš tai visada turiu daugiau, negu reiktų, jei lieka po truputį kokių spalvų, tai kito darbo dekorui arba pačiam darbui panaudoji.
Vilnos kiekis priklauso ir nuo gaminio dydžio , ir nuo jo storumo. Be to tokiam šalikėliui reikia dviejų spalvų, nusipirkčiau po 50 g. Nors tokiam šalikėliui  su gėle tai net 50 g nereikės

aciu uz atsakyma 4u.gif , bent norejau apytiksliai suzinoti kiek sueina vilnos
Atsakyti
QUOTE(Kristalė* @ 2011 03 27, 14:47)
aciu uz atsakyma   4u.gif ,  bent norejau apytiksliai suzinoti kiek sueina vilnos

Tai apytiksliai ir parašiau, kad apie 50g. Nes tiksliai tik pati pamatysi, nes priklausys nuo to, kokio storio klosi vilną. Šalikėliui dedu du sluoksnius. Plėšiu plonokai. Darydama šalikėlį niekad nesveriu vilnos. Turiu panašaus dydžio gatavą, tai jis man 30 gr sveria
user posted image
Dar gėlytę darysi.

O šitam sunaudojau 35 gr, bet čia jau didesnis 1,2*0,2
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 27 kovo 2011 - 16:24
kadangi tema pradedanciosioms tai uzklausiu elementariu klausimu ax.gif
kokia vilna pirkti ir kur man jos gauti norint velti salikeli, pirstines ax.gif
Atsakyti
Salikiukams,pirstinems as naudoju merino sluoksna,nes ji svelni,nekanda,net kai liecias prie nuogo kuno smile.gif perku

Mazam eriuke
tikiuos neapkaltins reklamavimu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shidochika: 03 balandžio 2011 - 11:49
QUOTE(shidochika @ 2011 04 03, 12:48)
Salikiukams,pirstinems as naudoju merino sluoksna,nes ji svelni,nekanda,net kai liecias prie nuogo kuno  smile.gif  perku

Mazam eriuke
tikiuos neapkaltins reklamavimu  biggrin.gif

aciu bigsmile.gif
Atsakyti
sveikutes smile.gif turiu klausymeli smile.gif ar butina anrta sages puse apdirbt su atskirai kirpta nugarele, ar galima ir su ta pacia vilna apvelt? as cia taip pabandziau, mano klausimo esme,ta,kaip graziau ir geriau butu? smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kramtuke7 @ 2011 04 04, 11:24)
sveikutes  smile.gif turiu klausymeli  smile.gif ar butina anrta sages puse apdirbt su  atskirai kirpta nugarele, ar galima ir su ta pacia vilna apvelt? as cia taip pabandziau, mano klausimo esme,ta,kaip graziau ir geriau butu?  smile.gif

Sveika,
paprastai nugarėlėje su karštais klijais priklijuojamas lopinėlis odos. Aš kartais savo sagės (jei gražiai kietai susivelia) - palieku be "andėklo", o segtuką prisiuvu su valu).
O sagė - mano akiai nedavelta, reiktų dar su adata padirbėti 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viluša: 10 balandžio 2011 - 08:52
Sveikos wink.gif

Patarkit su kuo priklijuoti tokį sagės užsegimą prie veltos gėlės?
http://www.rankdarbi...ge.php?pID=6270
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rittule: 11 balandžio 2011 - 20:54
QUOTE(Rittule @ 2011 04 11, 20:54)
Sveikos wink.gif

Patarkit su kuo priklijuoti tokį sagės užsegimą prie veltos gėlės?
http://www.rankdarbi...ge.php?pID=6270

Bandykite su karštais klijais
Atsakyti
QUOTE(Viluša @ 2011 04 12, 11:16)
Bandykite su karštais klijais

aha, bandžiau, nelabai.. matyt superglue 'paims' g.gif
dėkui 4u.gif
Atsakyti