Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

QUOTE(vikosiuks @ 2011 03 11, 09:45)
turiu klausimeli, kai veliate tarkim batukus, kiek cm padidinta reikia daryti ir kokia plevele dedate tarp vilnos? ir kai vilna susitraukia ar ta plevele susigarbanavusi neiskraipo gaminuko ir kada butent ja jau galima istraukti? aciu jei kas atsakysite.

Bandysiu atsakyt. Jei velsi iš karšinio, uždėti reiktų 2 cm į visas puses aplink koją. Matyt neatidžiai skaitei pamokėles. nono.gif . Šablonui galima imti tą pačią burbulinę plėvelę. Ta plėvelė nesusigarbanoja, nes su tuo šablonu veli tik tol, kol sukimba vilna ir apglunda šabloną, o vėliau veli jau prakirpusi skylę ir išėmusi šabloną. Kol nepabandysi, tol tau nieks nebus aišku. 4u.gif Vaizdinių pamokėlių yra nemažai.
Viena iš jų štai čia:
tapukų pamokėlė
Atsakyti
Laba vakarėli,
beveik visą dieną čia kuičiuosi ir nerandu...
Help
Mestelkit kokią nuorodą, kur pamokėlė būtų kaip velt tuos šalikus banguotais kraštais ax.gif
Visos čia apie juos šneka, rodosi, o aš niekaip nerandu - kaip tai padaryti cry.gif
Tiesiog jaučiu, kad kažkas čia pas jus turi būti (gi jūs visko turit ir viską žinot ax.gif ), bet kur? mastau.gif
Pasiūskit mane ... tinkama kryptim ax.gif 4u.gif
Atsakyti
šalikėlis banguotais kraštais
Atsakyti
bigsmile.gif Jau koks DYYYYYYYDELIS DĖĖĖĖKUI 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Ir taip operatyviai bigsmile.gif
Bėgu studijuot ir ryt bėgsiu bandyti (jei visko turėsiu pakankamai)
Atsakyti
QUOTE(žollia @ 2011 03 11, 14:29)
Bandysiu atsakyt. Jei velsi iš karšinio, uždėti reiktų 2 cm į visas puses aplink koją.  Matyt neatidžiai skaitei pamokėles. nono.gif . Šablonui galima imti tą pačią burbulinę plėvelę.  Ta plėvelė nesusigarbanoja, nes su tuo šablonu veli tik tol, kol sukimba vilna ir  apglunda šabloną, o vėliau veli jau prakirpusi skylę ir išėmusi šabloną. Kol nepabandysi, tol tau nieks nebus aišku.  4u.gif  Vaizdinių pamokėlių yra nemažai.
Viena iš jų štai čia:
tapukų pamokėlė

o batukai butinai turi buti is karsinio? tarkim as noreciau ne is karsinio velti? tai tada kiek cm reikia uzdeti?
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2011 03 11, 20:50)
bigsmile.gif Jau koks DYYYYYYYDELIS DĖĖĖĖKUI  4u.gif  4u.gif  4u.gif
Ir taip operatyviai  bigsmile.gif
Bėgu studijuot ir ryt bėgsiu bandyti (jei visko turėsiu pakankamai)

cia dar viena sutrumpinta salikelio versija ir siaip daug pamokeliu ar nuorodu i gaminukus..
http://www.supermama...?...&p=45233140
Atsakyti
Mano pirmasis tvarinys jau džiūsta. Kaip pirmas - visai neblogas (bent jau mano akimis hihihi.gif ) Žinoma, neapsiėjau be kelių skylių, bet jas paverčiau ne trūkumu, o privalumu, padarius dar kelias, kur jų nebuvo hihihi.gif Mat neapskaičiavau vilnos kiekio ir per mažai nusipirkau doh.gif Bet kaip pirmas blynas - tik pusiau prisvilęs lotuliukas.gif Kai sutvarkysiu ir gal kokią sagytę pagaminsiu tinkamos spalvos - būtinai pasirodysiu.

Atsidėkodama įkeliu nuorodą su dar keliais įdomiais šalikiukais garbanotkraščiais
http://s30893898787....log/43468348675
Atsakyti
dekui uz salikelio nuoroda! Pabandziau, pavyko toki pasigaminti. dabar dziusta, nekantrauju kol galesiu su juo pasirodyti clap.gif
Atsakyti
o kas yra tie mikronai,kur prie vilnos raso, geriau su didesniu skaiciuku ar mazesniu?
Atsakyti
Mikronai tai plauko storis. Mažesnis mikronu kiekis rodo , kad vilna plonytė, didesnis - storesnė.
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2011 03 26, 11:27)
Mikronai tai plauko storis. Mažesnis mikronu kiekis rodo , kad vilna plonytė, didesnis - storesnė.

aciu uz atsakyma 4u.gif
noriu pabandyti nusivelti salikeli-skara, tai pagalvojau, gal cia labai kuo skirsi vilna ax.gif
Atsakyti
vikosiuk,o man idomu ar tu pati pabandei velti. wub.gif
Atsakyti
Nusipirkau vilnos, bet jos taip ir nepanaudojau. Kokiem darbeliams labiausiai tinka:

kupranugario ir alpakos vilna?

KAIP ČIA
Atsakyti