Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

QUOTE(Vilusa @ 2010 03 30, 14:47)
Na - jei privėlėte šlapiai - su adata sujungsite sunkiai, nors tai priklauso nuo žaislo formos, gali tekti dadėti vilnos ir papildomai pabadyti.
Klijais - neklijuokite - sugadinsite visą veltinio prasmę g.gif Geriau - susiųkite su siųlu ar plonu valu.
Klausimas - o kodėl žaislus vėlėte šlapiai -- juk taip daug sudėtingiau padaryti forimą formą ir ilgiau užtrunka gaminio pabaigimas?

Sveiki,

Aciu uz patarima. Esu dar visai visai pradedanti, tai du zaisliukus nuvelaiu su adatele, ir pabandiau viena zuikuti velti slapiai, net su jungimu sunkiai gavosi... bet ivelkiau papildomai dadejusi vilnos smile.gif

Esu pirkus vaikui tapkutes, ant kuriu buvo papuosalas, zuikutis, kuris buvo priklijuotas...

Dar karta ACIU! visgi paprasciau velti zaisliukus adata 4u.gif

Dirbam toliau! thumbup.gif
Atsakyti
sveikutės
aš pradedančioju iš vilnos velti,tad parodysiu savo pirmus darbelius
user posted image
Papildyta:
dar karolių privėliau
user posted image
Atsakyti
Gal kas turit kokios vaizdines medziagos kaip padaryti skyles veltame salyje, kad galima butu iverti virvute velta ir ji sutraukti blush2.gif Tikiuos mane supratote blush2.gif
Arba gal kas trumpai paaiskins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(urgit@ @ 2010 04 06, 22:01)
Gal kas turit kokios vaizdines medziagos kaip padaryti skyles veltame salyje, kad galima butu iverti virvute velta ir ji sutraukti  blush2.gif  Tikiuos mane supratote  blush2.gif
Arba gal kas trumpai paaiskins  4u.gif

Nu vat - skylei reikia vaizdinės medžiagos g.gif
Jei rimtai - galima vėlimo proceso metu daryti skylę - kas pirštais praplešia, kas žirklėmis iškerpa -- nuo to priklauso skylės forma. Ir veliate toliau, kad kraštai apiveltų.
Jei norite skylė padaryti jau gatavame veltinyje - pasiimate manikiūrines žirklutes ar paprastas žirkles ir iškerpate skylę. 4u.gif
Atsakyti
Tai tiesiog prakerpama jauciu ir viskas g.gif
Mane domina buten tokie variantas
user posted image

user posted image
Atsakyti
super karoliai smile.gif o jau parsiukas koks mielas biggrin.gif bandau ir as vilna prisijaukint.. bet nlb man dar kas gaunasi sad.gif
Atsakyti
Ar yra koks budas panaikinti adatos skylutes kai veliama sausuoju budu? Biski mane nervuoja jos
Atsakyti
Sveikutės,
aš vėlėja nebūsiu, tai nenoriu daug informacijos skaityti ir ieškotis... blush2.gif Gal galit tiesiog pasakyti, kokio kietumo turi būti velti karoliukai? paskaičiau, kad turi būti kieti, bet suveriant man adatą teko stumti ir traukti su replėm.... Gal persistengiau, gal taip nebūtina? Voliojau juos "po prakaitu".... na, stengiausi, kad kieti būtų lotuliukas.gif
Šiaip karoliai gavosi gražūs (man), ir tikiu, kad gerai nešiosis, tik iš principo įdomu, kokie kažin turėtų būti teoriškai?
Atsakyti
QUOTE(Gerbera123 @ 2010 06 22, 12:33)
Sveikutės,
aš vėlėja nebūsiu, tai nenoriu daug informacijos skaityti ir ieškotis...  blush2.gif Gal galit tiesiog pasakyti, kokio kietumo turi būti velti karoliukai? paskaičiau, kad turi būti kieti, bet suveriant man adatą teko stumti ir traukti su replėm.... Gal persistengiau, gal taip nebūtina? Voliojau juos "po prakaitu".... na, stengiausi, kad kieti būtų  lotuliukas.gif
Šiaip karoliai gavosi gražūs (man), ir tikiu, kad gerai nešiosis, tik iš principo įdomu, kokie kažin turėtų būti teoriškai?

Aš taip pat veriu su replėmis, bet nesistengiu specialiai daryti per jėgą kietų. Atkreiptinas dėmesys, kad minkščiau suvelti karoliukai labiau "pūkuojasi", šiaušiasi, taip pat jie rizikuoja būti neapvalūs, ar deformuoti suvėrus juos į karolius. Bet tai dar priklauso nuo vilnos rūšies.
Geriausiai - daryti taip, kaip pačiai patogiausia ir gražiausia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilusa @ 2010 06 22, 13:41)
Geriausiai - daryti taip, kaip pačiai patogiausia ir gražiausia 4u.gif

Ačiū už ats! supratau, kad padariau teisingai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Julia2002 @ 2010 05 04, 17:37)
Ar yra koks budas panaikinti adatos skylutes kai veliama sausuoju budu? Biski mane nervuoja jos

Reikia pabaigti su šita adata http://www.rankdarbi...products_id=219 tada beveik nebelieka skylučių, o jei dar kažkiek matosi tai aš gerai patrinu kamuoliuką į tą kempinę ant kurios veliu ir tada viršutinis vilnos sluoksnis susilygina visiškai smile.gif
Atsakyti
gal galetumet pasakyti kiek reiketu mazdaug vilnos gramais, kad iseitu trumpi karoliai ir apyranke g.gif Niekada nesu tos vilnos net ciupinejusi blush2.gif , bet laaaaabai uzsimaniau pabandyti pasidaryti papuosaliuku. Ir kaip mazdaug atsimatuoti tuos gniuzuliukus, kad gautusi vienodo dydzio karoliukai? Nemegstu kai kandziojasi, tai gal geriau rinktis sluoksna? Bet girdejau, kad is karsinio geriau veliasi. Gal sie mano klausimai yra atsakyti kazkur, bet sitiek tu temu, kad visko neperskaitysi. blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nefer: 21 rugpjūčio 2010 - 17:08