Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

Na, kirptas "kilimelis" tinka toms sagėms, kurias aklinai apsiuvi karoliukais (biseriu). Ypač gerai turi pasislėpti kraštai. Bet tokioms sagėms ne nebūtina velti veltinio - būna pirkti neaustinės medžiagos.
Mano daromų sagių taip nepavyktų "apgauti" -- kiekvieną pagrindą darau atskirai ir sausu būdu (adatomis).
Atsakyti
sveikos,

kaip jums pavyksta nuvelti žaisliukus? ar daug įgūžių ir patirties reikia?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monrutė: 15 lapkričio 2009 - 17:24
man pavyko iš pirmų kartų,o toliau vis tobulinau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 11 15, 21:58)
man pavyko iš pirmų kartų,o toliau vis tobulinau  wub.gif

ačiū, nes yra baimės visko....
Atsakyti
laba diena, esu tik pradedančioji velti (užsikrėčiau, nes visi Jūsų darbeliai tokie gražūs.
noriu paklausti, kaip velti sagę, kad jos lapeliai būtų kiek pakilę, na sagė nebūtų tokia plokščia
dariau taip nuvėliau kilimėlį tada apkirpau norimos formos, gal per plonai suvėliau, nes kai sudedi dvi nuveltas ir iškirptas formas jos plokščiai guli, norėtūsi kad jos būtų kiek standesnės ir pakilusios. o gal reikėtų sagės formą formuoti kol kilimėlis šlapias tada reikėtų iškirpti formas dar iš šlapio kilimėlio. g.gif
iš anksto dėkoju.
Atsakyti
Sveikos rankdarbiu mėgėjos, aš va ir žalia noriu pagalbos pasiteirauti kaip reikia pasidaryti kilimėlį iš vilnos tuo vadinamu šlapiu būdu, kas reikalinga turėti ir nuo ko pradėti g.gif Ačiū už pagalbą 4u.gif
Atsakyti
Čia yra daug nuorodų http://www.supermama...howtopic=222080 , peržiūrėkite, ten yra ir filmuotos medžiagos ir apie sagių ir apie paprasto veltinio lakštų vėlimą 4u.gif
Atsakyti

user posted image
sveikii kas galetu nuo a iki z paaiskinti tokiu tapkiu velima. ie kiek kainuotu tokiom tapkem vilna nusipirkti??? galit ir nuorodas idet, 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dorme @ 2009 11 23, 13:25)
sveikii kas galetu nuo a iki z paaiskinti tokiu tapkiu velima. ie kiek kainuotu tokiom tapkem vilna nusipirkti??? galit ir nuorodas idet,  4u.gif  4u.gif  4u.gif

pažiūrėti pvz. čia: http://www.veltinis....-nuvelti-98.htm
Atsakyti
Pasigirsiu: pradėjau velt... Šakės! Kaip patinka! Nerealu smile.gif
Atsakyti
gal galit patart kaip nusivelti dirza g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingauk @ 2009 11 30, 21:41)
gal galit patart kaip nusivelti dirza  g.gif

nieko sudetingo....
pasimatuoji norimo plocio ir ilgio dirza, tada isdelioji pridejus cm is visu pusiu ilga ilga linija,ir taip veli.
Atsakyti