Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

Antras mano bandymas pavyko,taip ,kad velimas skalbimo masinoj pasiteisino thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ausraa14 @ 2009 08 14, 17:50)
Antras mano bandymas pavyko,taip ,kad velimas skalbimo masinoj pasiteisino thumbup.gif
user posted image

o ką pili į mašiną?skalbimo miltelius ar muilą?
Atsakyti
QUOTE(bulaukiux @ 2009 08 14, 20:33)
o ką pili į mašiną?skalbimo miltelius ar muilą?

nieko nepyliau.o kaip dejau ant baliono tai fairy su vandeniu.(ir taip neblogai putojo biggrin.gif )
Atsakyti
wa kazkur skaiciau bet neapsimenu kur g.gif kad galima paprastai vilna paslapinti po siltu vandeniu ir i ,,ukiska,, muila truputi patrinti, pavynioti ir gaunasi toks skrituliukas. ar taip kazin ymanoma? o gal nebutinai vilnos reikia? nes as vilnos neturiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(emibodi @ 2009 08 16, 21:18)
wa kazkur skaiciau bet neapsimenu kur  g.gif kad galima paprastai vilna paslapinti po siltu vandeniu ir i ,,ukiska,, muila truputi patrinti, pavynioti ir gaunasi toks skrituliukas. ar taip kazin ymanoma? o gal nebutinai vilnos reikia? nes as vilnos neturiu  blush2.gif

nesupratau ka norejai pasakyti blink.gif g.gif g.gif .Negi galvoji vilnos karoliuka be vilnos padaryti blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 08 16, 21:30)
nesupratau ka norejai pasakyti  blink.gif  g.gif  g.gif .Negi galvoji vilnos karoliuka be vilnos padaryti  blink.gif  blink.gif

na mano drauge bande su paprasta vata ir jai isejo, o man kazkodel ne. tai noriu suzinoti ar isvis iseina su vata daryti?
Atsakyti
nesamone su vata schmoll.gif ,gal tas veltinis panasus i vata buvo g.gif .
negi noretum nešioti karolius iš vatos padarytus blink.gif
Atsakyti
QUOTE(blansyte @ 2009 08 17, 15:12)
nesamone su vata  schmoll.gif ,gal tas veltinis panasus i vata buvo  g.gif .
negi noretum nešioti karolius iš vatos padarytus  blink.gif

na ne. bet suzinoti buvo idomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emibodi @ 2009 08 17, 14:17)
na mano drauge bande su paprasta vata ir jai isejo, o man kazkodel ne. tai noriu suzinoti ar isvis iseina su vata daryti?

Tai kad ta vilna nera jau tokia brangi, ypač jei tik karoliams, ar apyrankei.. blush2.gif
Atsakyti
sveikos. 4u.gif
kuo skiriasi vilna nuo karšinio?
kaip geriau velti karšinį : šlapiai, sausai ar jokio skirtumo?
Atsakyti
QUOTE(laTulipe @ 2009 09 09, 14:02)
sveikos. 4u.gif
kuo skiriasi vilna nuo karšinio?
kaip geriau velti karšinį : šlapiai, sausai ar jokio skirtumo?

Vilna visada yra vilna -- tai kailis, nukirptas nuo gyvūno.
Avies vilna gali būti paruošta kaip karšinys (sukarštas, pakankamai ntvrkingas vilnos pluoštas) arba sluoksna (panašiai kaip plaukų kasa - iššukuota viena kryptimi, ilgo plauko) .
Velti sausai (adatomis) patogiausiai iš karšinio (vidutinio šiurkštumo), velti šlapiai galima ir iš karšinio (tvirtesnis, kietesnis ) ir iš sluoksnos (minkštesnis, plonesnis). Tik rezultatas gaunasi skirtinas, ir traukimosi laipsnis skirtingas.
Atsakyti
iš karšinio gali velti ivairias geles,padekliukus,dekliukus,taip pat ir riešines .kepures,tapkiukus..
iš sluoksmos taip pat gali viska ta pati velti ir dar ivairius šalikus.sluoksna minkstesne,malonesne,bet dažnai velaisi sunkiau nei karšinys wub.gif
Atsakyti