Įkraunama...
Įkraunama...

Paaiškinimai pradedančiosioms

QUOTE(Ambrozija @ 2007 10 21, 23:01)
® Temos pavadinimą prašome rašyti tik lietuviškomis raidėmis (ą, č, ę, ė, į, š, ų, ū, ž).

kur Jūs matote nelietuviškas raides temos pavadinime? g.gif
Papildyta:
smagu, kad temelė įsibėgėjo ir klausimų apie vėlimo pradžiamokslį kyla ne man vienai.... thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(silke:) @ 2007 10 22, 11:39)
kur Jūs matote nelietuviškas raides temos pavadinime? g.gif
Papildyta:
smagu, kad temelė įsibėgėjo ir klausimų apie vėlimo pradžiamokslį kyla ne man vienai....  thumbup.gif

doh.gif

dabar pamačiau, jog pavadinimą moderatorė truputį pakoregavo smile.gif
Atsakyti
Norejau pabandyt ir vakar pabandziau.. ir patiko thumbup.gif
Atsakyti
sakykit man zaliai zaliai velejai, ka reikia tureti ir kaip pradeti veiksma? kiek suprantu reikia spec adateles, vilnos, o ko dar? kam naudojamas muilas,?kaip vyksta procesas slapiojo ir sausojo velimo?
gal kas atsakysit 4u.gif
Atsakyti
Neatsakysim, nes iš klausimų matosi, kad nesi paskaičiusi apie vėlimą dar nieko. Perskaityk "veltiniautojų klube" sukauptą info ir pati sau atsakysi į šiuos klausimus. 4u.gif Kai pradėsi velti, klausk konkrečiai, bandysim padėti. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Minesota: 26 spalio 2007 - 10:26
Mazdaug tokio atsakymo ir laukiau biggrin.gif
gerai pasiknisus galima rasti ats i visus dominancius kl. bet tai uztrunka labai daug laiko, o kai jo ner tai ir ieskom paprastesniu keliu smile.gif

man padejo vilkes nuorodos is tindi rindi thumbup.gif
Atsakyti
visas temas veltinio perskaičiau wacko.gif wacko.gif wacko.gif
Atsakyti
sveikos,
turbut ne labai i tema paklausiu-bet gal zinote...
Anksciau per SM budavo velimo kursai organizuojami... dabar tokiu temu neberandu... o velt ismokt noreciau... gal zinote kurios mamytes tuo apmokymu uzsiimdavo kaune?
Atsakyti
Sveiki

Išsamiau apie vėlimo kursus Kaune:

Vėlimo kursai Kaune
Atsakyti
istiestu tai labai daug naudingos info yra isdestyta kitose temose, su superinem nuorodom, merginos nemenkai pasidarbave thumbup.gif
jau perskaiciau 5temas ir klausimu lieka vis maziau, beliko susikaupt ir pabandyti paciai pavelti
Atsakyti
QUOTE(Pakeliautoja @ 2007 10 29, 14:22)
istiestu tai labai daug naudingos info yra isdestyta kitose temose, su superinem nuorodom, merginos nemenkai pasidarbave  thumbup.gif
jau perskaiciau 5temas ir klausimu lieka vis maziau, beliko susikaupt ir pabandyti paciai pavelti

as jau paveliu po kelis burbuliukus, kai prisivelsiu darysiu karolius ir zaisliukus eglutei ax.gif , pradedanciom ir cia yra kelios nuorodos ax.gif
Atsakyti
kokia gera mintis,žaisliukai eglutei iš veltinuko thumbup.gif aš tai pat temas vis skaitinėju kai laiko turiu smile.gif ruošiuosi pabandyti velti šalikėlįwink.gif
Atsakyti
Sveikos
turiu pirmaji darbuka, pasirodau labai nesijuokit biggrin.gif jau zinau kur mano klaidos ir ka kita karta daryti kitaip
tik vat man klausimas toks, man gavosi labai storos siules, gal as ka ne taip dariau?
user posted image
aj beje cia turejo buti kepse i pirty blush2.gif
sakau gal sita temele tinkama sudeti pradedanciuju pirmuosius blynus, o po to jau jungsimes prie bendros temikes, kazkaip nesinori tersti pazengusiuju eterio biggrin.gif
Atsakyti